2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım aynen olsa derdı detaycı en azından

Merhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Canım biz artık doğurmaya yaklaştık bizim haftalarda şiddetli sancı olursa = doğum başlangıcı demek olur zaten
Ben ilk haftalarımdayken hafif hafif adet sancıları gibi yaşıyordum ama şiddetli değildi mutlaka doktoruna danışmalısın.

Beynim yandı, anlamadım kız

Dogum bayrama gelırse bayram 9 gun olursa ve doktor burda olmazsa napcam bıktım dusunmekten of
Benim doktor yok bayram ve doğum olma ihtimali çok yüksek bi hafta. YErine başka doktor bakacak o an artık kim gelirse. Hastanelere kilit vuracak halleri yok. Bir şekilde biri bizi doğurtur ya düşünme o kadar rahatla.

Seni çok iyi anlıyorum canım yaşadığın durum gerçekten kabul edilir değil insanı çileden çıkartıp sonra da seni suçluyorlar. Ama bence senin söylemen eşinle aranızı daha da açar ben kv nin ağlayıp zırlayıp eşini dolduracağını düşünüyorum. Sen bence eşinle otur tatlı tatlı bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ama benim annem şöyle yapıyor benim ailem şöyle diyip karşılaştırma yapma çünkü erkekler bunlardan anlamıyor. Ailesinin bu davranışının seni çok üzdüğünü kendini yalnız hissettiğini falan söyle onları da hiç umursama onlar nasıl seni yok sayıyosa sende onları yok say öyle daha mutlu olursun

Beynim yandı, anlamadım kız
Diyorum ki sjsjsj düz sezeryana 11 bin TL vermektense sırf özel doktora gittiğim için, parasız devlet doktoruna gidip spinalli sezeryan istiyorum deyip sadece spinal ücretini mi ödesem napsam sjsjs

Dogum bayrama gelırse bayram 9 gun olursa ve doktor burda olmazsa napcam bıktım dusunmekten of
Bayramdaym kendi kendine doğur der mi o yoksa bile illa ki bi doktor vardır sen doktoruna sor gelir mi diye aklında kalmasın

Diyorum ki sjsjsj düz sezeryana 11 bin TL vermektense sırf özel doktora gittiğim için, parasız devlet doktoruna gidip spinalli sezeryan istiyorum deyip sadece spinal ücretini mi ödesem napsam sjsjs
Mantıklı ama devlette isteğe bağlı sezaryen yapıyolar mı acep?

Hiç sanmıyorum devlette illa bir sebep istiyorlar arkadaşım normal doğum yapamam dedi kızı yinede tam açık olana kadar beklettiler baktı ıkınamıyor bebek tehlikeye giriyor o zaman sezeryana aldılar yani illa sezeryan Olcam diyorsan özeller den gün almak daha mantıklı gibi

Doktor çok iyi o doktor ufak bi butceyle bakıyor bu yüzden
He ozaman olabilir iyi doktor devlette bulmak zor buldugunuda diğer aya kayıp ediyorsun Allah bütün hamilelerin karşısına iyi ebleler hemşireler doktorlar hasta bakıcıları çıkartsın herkesin acıyı karışlama şekli çok farklı rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

Istegime göre değil bende anksiyete panik atak var 1 yil ilac kullandim ,çocuğa zarar gelebilir normal doğum yaparsam bebek strese girebilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…