Benimde çiftt embrioydu canımm 2 sidee tuttu ama 1 bebiş sağlıkla devam ediyor diğeri kayboldumu ne olduu sormadım aslında ama aksesuar plesantanın neyle ilgili sormadım ama perünatologda kendi doktorumda önemli olsaa söylerdi sanırım ikiside doğumda alınır dedii geçti sende olmayabilir olsaydı bilirdin herhalde canım Sağlıcakla ilerlesin bebişler
Canım biz artık doğurmaya yaklaştık bizim haftalarda şiddetli sancı olursa = doğum başlangıcı demek olur zatenMerhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Söylerdi canım ama sorun yapılcak bir durum değil içinn rahat etsinn Öylee olsaydı ben aşırı paniğim şuana kadar araştırmıştım İNŞALLAH bebişler sağlıkla ilerlesinAmin canım aynen olsa derdı detaycı en azından
Beynim yandı, anlamadım kızKızlar bana bi akil verin ya, ben şimdi 18 martta kontrolüm var 36+0 olucam, doktor bana sezeryan mi normal mi diyecek. Ben nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun desem bi sorun olur mu? Eğer sezeryan olmam gerekecekse de bu doktora 11 bin TL vermem gerekiyor ama doktoruma beni ücretsiz muayene eden doktora yonlendirmesini soylesem, böyle bi butcemizin olmadığını soylesem (arastirma hastanesinde 500 liraya bakıyor benim doktorum. ) ücretsiz bakan doktorda var yani hastanede) sonra ben ücretsiz doktora gidip epiduralli normal doğum isteyebilir miyim acaba ücreti karşılığında? Sezeryana 11 bin vereceğime, epiduralli normal veya spinal sezeryan yaptirsbilirim ne diyorsunuz ?
Benim doktor yok bayram ve doğum olma ihtimali çok yüksek bi hafta. YErine başka doktor bakacak o an artık kim gelirse. Hastanelere kilit vuracak halleri yok. Bir şekilde biri bizi doğurtur ya düşünme o kadar rahatla.Dogum bayrama gelırse bayram 9 gun olursa ve doktor burda olmazsa napcam bıktım dusunmekten of
Seni çok iyi anlıyorum canım yaşadığın durum gerçekten kabul edilir değil insanı çileden çıkartıp sonra da seni suçluyorlar. Ama bence senin söylemen eşinle aranızı daha da açar ben kv nin ağlayıp zırlayıp eşini dolduracağını düşünüyorum. Sen bence eşinle otur tatlı tatlı bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ama benim annem şöyle yapıyor benim ailem şöyle diyip karşılaştırma yapma çünkü erkekler bunlardan anlamıyor. Ailesinin bu davranışının seni çok üzdüğünü kendini yalnız hissettiğini falan söyle onları da hiç umursama onlar nasıl seni yok sayıyosa sende onları yok say öyle daha mutlu olursunherkese gunaydin, ben size bi kv sorunu danisicam cunku artik kendim isin icinden cikamiyorum, anneme yansitmak istemiyorum birbirimize uzagiz farkli bir ulkedeyim cok uzuluyor ben uzuldugumde. kayinvalidem gercekten pisligin teki hani boyle canim kizim modunda yaklasan pisliklerden sorsaniz beni cok sever hatta annemi de kandirmis boyle ben annemi uyarmama ragmen annemle birlikte vize aldilar (annem olmasa yaninda o alamazdi eminim o yuzden istememistim benim annem zaten amerikada ve italyada okumus ve bir suru vizesi var) hamileligimin basindan beri en az 2 haftada bir esimle kv yuzunden tartisiyorum surekli aglayarak geciyor hamileligim bebegime cok uzuluyorum yani boyle pislik insanlar yuzunden onu da uzuyorum diye. kv basinda hamile kaldigimi ogrenince aglamakli oldu filan, sonra erkek oldugunu ogrendi ben kiz istiyodum diye agladi ilk aylardan beri asla durmadan boyle seyler yapiyor. simdiye kadar her seye benim ailem destek oldu uzaktan yakindan teyzemin kaynanasi bile kalkip bir suru kiyafet almis ki kadinin kendi torunu da var, onun disinda teyzem annem kirada oturan calisan kadinlar ama bebegin her seyini onlar aldi resmen. gecen ay da bizim biraz paraya ihtiyacimiz vardi tabii ki yine benim ailem yardimci oldu sonra ufak bir miktar daha gerekti araba icin esim ailesinden istedi annesi neden onun ailesi eksik yolladi onu da yollasaymis ya filan dedisonra esimin anneannesi bebek icin bi para biriktirmis onu yolladi kendi cebinden vermemek icin bir de kesintisini bile bizden kesti bende bu olayin ustune artik patladim esime yeter dedim istemiyorum dedim. bu arada durumu olmasa anlarim simdi buraya gelicek diye her gun esime canta, mont, kahve makinasi filan atip orda ne kadar ordan alicam su kadarla mi gelsem yeter filan diyor tamamen alisverisinin derdinde, bugunde hatta yine bir sey atmis sormus ve esimde hic bir tepki vermemis telefonuna normalde bakmam sansa gordum cok sinirlendim ve kavga ettik baya bagirdi bana. esimde basinda biz hepsinden uzaktayiz zaten ben hep senin yanindayim modundaydi simdi bana diyor ki seni ilgilendirmez annemle konusmam filan (gunde 10 kere ariyor en az annesi sabah aksam gece saat ayirmadan 20 kere de yaziyodur) asla bir tepki vermiyor annesine asla. simdi esim inatla doguma gelmesini istiyor, basinda kirilmasin sonucta esimin de ilk cocugu diye kabul ettim ama torununa bir corap bile almamisken hala alisveris derdinde olmasi beni delirtiyor. bana lutfen bi akil verin yazsam mi kv'ye siz boyle devam ederseniz biz bosanicaz diye cunku gercekten dayanamiyorum ve yurutemiyorum artik tahammulumun bittigi noktadayim ve gelmesini asla istemiyorum ama esim benim annem gelecegi icin onunda gelmesini isteyip kabul etmiycek kesinlikle ne yapicam bilmiyorum.
Diyorum ki sjsjsj düz sezeryana 11 bin TL vermektense sırf özel doktora gittiğim için, parasız devlet doktoruna gidip spinalli sezeryan istiyorum deyip sadece spinal ücretini mi ödesem napsam sjsjsBeynim yandı, anlamadım kız
Bayramdaym kendi kendine doğur der miDogum bayrama gelırse bayram 9 gun olursa ve doktor burda olmazsa napcam bıktım dusunmekten of
Bayramdaym kendi kendine doğur der mio yoksa bile illa ki bi doktor vardır sen doktoruna sor gelir mi diye aklında kalmasın
Mantıklı ama devlette isteğe bağlı sezaryen yapıyolar mı acep?Diyorum ki sjsjsj düz sezeryana 11 bin TL vermektense sırf özel doktora gittiğim için, parasız devlet doktoruna gidip spinalli sezeryan istiyorum deyip sadece spinal ücretini mi ödesem napsam sjsjs
Az kaldı küsecem sana ha
Niye kizAz kaldı küsecem sana ha
Mesaj yazdım bak heleNiye kiz
Hiç sanmıyorum devlette illa bir sebep istiyorlar arkadaşım normal doğum yapamam dedi kızı yinede tam açık olana kadar beklettiler baktı ıkınamıyor bebek tehlikeye giriyor o zaman sezeryana aldılar yani illa sezeryan Olcam diyorsan özeller den gün almak daha mantıklı gibiMantıklı ama devlette isteğe bağlı sezaryen yapıyolar mı acep?
He ozaman olabilir iyi doktor devlette bulmak zor buldugunuda diğer aya kayıp ediyorsun Allah bütün hamilelerin karşısına iyi ebleler hemşireler doktorlar hasta bakıcıları çıkartsın herkesin acıyı karışlama şekli çok farklı rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsınDoktor çok iyi o doktor ufak bi butceyle bakıyor bu yüzden
Hoşbulduk, sen de hoş geldin güzellik
Rabbim sana öyle bi güç kuvvet versin ki şu gibi doğumun olsun bunu söyle Allah yanımızda olsunDogum bayrama gelırse bayram 9 gun olursa ve doktor burda olmazsa napcam bıktım dusunmekten of
Istegime göre değil bende anksiyete panik atak var 1 yil ilac kullandim ,çocuğa zarar gelebilir normal doğum yaparsam bebek strese girebilir,Mantıklı ama devlette isteğe bağlı sezaryen yapıyolar mı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?