2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bi aydır günde iki üç defa adet olacakmısım gibi ağrı oluyor sürekli olmadığı için çokta umursamadım kanama su yok bebek hareketleri iyi düzenli olmadığı sürece sorun olmaz diyorlar
Kız 6+2 dıyor ha

Tüp bebek tek yumurta konuldu ikizmiydi birşey demediler hiç.maalesef bu zamana kadarda ortaya çıkmadı o kadar doktora gittim tesadüf devlet hastanesinde bir doktor söyledi

İyiyim güzelim teşekkür ederim, hava açtı bir yürüyüşe çıkıcam şimdi hazırlanıp. Belki sahile inerim azcık güneşleneyim heheh. Sen de iyisin di mi, iyi ol
Iyiyim kuzum cok sukur bende namaz kilip cikicam disari daha fazla agirlasmadan halledeyim son kalan isleri diyorum

Ya işin garip tarafı aksesuar plesantayla ilgili birşey bulamıyorum hiç internette.olanlar normal doğum yapabilmiş mi acaba. Benim ilki normal bunu da sezeryan yapmak istemiyorum o yuzden

Tüp bebek tek yumurta konuldu ikizmiydi birşey demediler hiç.maalesef bu zamana kadarda ortaya çıkmadı o kadar doktora gittim tesadüf devlet hastanesinde bir doktor söyledi
Bana da tek yumurta transfer edildi ama bölünüp ikiz oldular. Yine de böyle bi durum olsa belli bi süre sonra belli de oluyor.
Merak edip baktımda biraz internetten bebek eşinin parçalanması, bebek eşinde şekil bozuklugu felan diye bişeyler var belki de öyle bir durumdur.
Yanlız tek bi doktor söylediyse bi kontrole daha gidin derim.
Umarım sıkıntı yaşamadan geçirirsiniz doğum sürecinizi de

Benim ilk çocuk normal doğum size doğum şekliyle ilgili birşey dediler mi peki
Benim bu Naasipse ilk bebek olucak ve ben ALLAH tan herşey yolunda normal giderse kendim seZeryan istiyorum zaten tedavi gebeliği olduğu iiçin doktorda sezeryan diycek die düşünüyorum yinede herşeyi ALLAH biliyor canımm İNŞALLAH sağlıkla ve zamanında gelir bebişler

Kızlar ilk gebelikte kaçıncı haftada doğar acaba bebiş 40 ı tamamlar mıyız çok merak ediyorum belirsiz şeylerden hiç hoşlanmıyorum ya

Kızlar ilk gebelikte kaçıncı haftada doğar acaba bebiş 40 ı tamamlar mıyız çok merak ediyorum belirsiz şeylerden hiç hoşlanmıyorum ya
Insallah zamaninda guzelcene dogar bebisin kuzum.. valla benim sezeryan olcak mecburi tarihi dahi verildi ama bu durumda inan insani geriyor

Kızlar bilen biri yardım edebilir mi acaba? 28 haftalık hamielyim bazen karnımda sağ tarafta ( bu arada bebegim makat geliş kafası sağ tarafta yukarıda) sertlik oluyor elimle dokunuyorum kafasını dayadı herhalde diyorum 20-30 saniye sonra geciyor böyle bişe yasayan varmı bu kasılmamı yoksa normal bir şey mi agrım sancım olmuyor bebek hareketimi onu da anlamadım

Kızlar bilen biri yardım edebilir mi acaba? 28 haftalık hamielyim bazen karnımda sağ tarafta ( bu arada bebegim makat geliş kafası sağ tarafta yukarıda) sertlik oluyor elimle dokunuyorum kafasını dayadı herhalde diyorum 20-30 saniye sonra geciyor böyle bişe yasayan varmı bu kasılmamı yoksa normal bir şey mi agrım sancım olmuyor bebek hareketimi onu da anlamadım

Kocamla tartıştım, sebebi çok önemli değil aynı devam eden bir problem üzerine. Bi de geçen bi hikaye paylaştım, canım baklava istemisti ya, konu tatliysa gerisi teferruat diye hikaye atmistm wp dan, kaynanamla konusmuyorduk bana bu mesaji atmış bakın Allah aşkına. Gene sesimi cikarmadm güldüm geçtim ama harbi sinir oluyorum bu cahillik yetti artık

Eklentiler

• Screenshot_20240310_141945_WhatsApp.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 103
Bazen bebeler geriniyo o yüzden bazı yerlerini daha net hissetmen normal, vajina baskısı falan oluyor kasilmalarda yani ayırt edeceksin , böyle vajinanin içinde top tutuyormussun ağırlığı oluyor kasilmalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…