2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı
Bugün doktoruma gittim geçenlerde lekelenme olup geçmişti üstüne bir kaç gün sonrada bu ağrı olunca doktorum büyük ihtimalle normal dedi muayene etti şükür herhangi bir kanama alan vs yoktu bebek büyümeye başlamıştı kalp sesini 10 gün sonra duyacağız Allah nasip ederse Ama her ihtimale karşı DUPHASTON başladı, düşük önleyici 10 gün kullan dedi ama ben çok ikilemde kaldım açıkçası.. Şuan ultrasonda kanama alanı yok dedi ama ilacı da verdi.. Bilginiz var mı ya da kullanan ne yapayım sizce

Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı güzel oğumlar yaşayalım inşallah Ekliyorum tbaloya eğer planlanan bir sezaryen tarihi olursa beni etiketleyip söyleyebilirsin tabloya eklerim gününü.

Duphaston güzel bir ilaç. BEbeğin tutunmaısnı sağlıyor. Neden ikilemde kaldın anlamadım? Doktor zaten senin ve bebeğin için kötü olacak bir ilaç vermez özellikle de bu dönemde. İLk 12 haftada vitamin bile vermiyolar.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllah canım. Rabbim kolaylaştırsın. Burda kim hatırlamıyorum ama doktora sormuştu, idrar kaçağı olabiliyormuş çok terlemede olabiliyormuş demişti doktoru hatta ben de aboooo neeeeyyy idrar mı demiştim Bilgin olsun diye yazayım dedim.

Benim doktorum demişti bana. İdrar kaçırıyorsundur farkında olmadan diye. Baya normal bişimiş. Zaten son ay hele akıntıdır odur budur en yüksek zamanlarıymış. Donum kuru kalmıyo. ghjk

Benim doktorum demişti bana. İdrar kaçırıyorsundur farkında olmadan diye. Baya normal bişimiş. Zaten son ay hele akıntıdır odur budur en yüksek zamanlarıymış. Donum kuru kalmıyo. ghjk
Ya sen yazdıktan sonra bende gözlemledim hakikaten öyle gibi iç çamaşırı değiştirmekten anam ağladı ama iyiki dedin ya teşekkürler namaz kılıyoruz bizim için önemli bir detaydı

Canımm gelmiş geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun RABBİM Şafii ismiyle Şifasını Nasip etsin sorunsuz bir şekilde bebişinle hastaneden çıkarsın sürecin sağlıkla ilerler İNŞALLAH Çok Aminn

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doktor toz antibiyotik tek kullanımlık birşey verdi. Gece iç sabaha kadar çişe gitme içeriyi temizlesin dedi ha o nasıl olacak bilemedim ama Organ gelişimi tamamlandığı için birşey olmaz dedi ama tedirgin oldum. Kullanan var mı ya da kullanmazsam diğer doğal yolla falan geçer mi su da çok içiyorum. Nasıl oldum anlamadım.

İnşallah her anlamda uyuşursun yeni doktorunla
Akıntı bende son 2 haftadır azaldı. Hamilelik öncesine döndü diyebilirim hatta. Nedenini anlamadım valla

Inşallah canım.Yok kız idrar değil olsa bilmezmiyim benimkisi fazla akıntı tüm gün oluyor beyaz geliyor.Zaten düzenli tuvalete kalkıyorum geceleri öyle agır uyumam yani.

İnşallah her anlamda uyuşursun yeni doktorunla
Akıntı bende son 2 haftadır azaldı. Hamilelik öncesine döndü diyebilirim hatta. Nedenini anlamadım valla
Inşallah canım.Bende hamileligin ilk aylarında akıntı hiç yoktu bir anda başladı sonlara doğru baya artdı doktor normal diyor gerçi ilk hamileliktede fazlaydı şukur sıkıntı vermiyor kokusuz kaşıntısız normal bir akıntı sadece külot degiştirmek lazım hep.

Bende kullanmıştım ve faydasını gördüğüme inanıyorum canım Şifaa olsun

Canım o ilacı 4 keree kullandım iyi geliyor benimde progestan kullandım içinn lökosit çıkıyor idrarda artık bidaha tahlil vermeye korkuyorum ama vericem bakalım ama bütün hamileler idrar kaçırıyor ve genelde lökosit idrar enfeksiyonu yaşıyorlar bazıı doktorlar illaçla bazısı ilaçsız devam ettiyor idrar kültürün temizdir büyük ihtimalle İNŞALLAH temiz çıkar seninde Canım temizlenmiştir

Inşallah canım.Yok kız idrar değil olsa bilmezmiyim benimkisi fazla akıntı tüm gün oluyor beyaz geliyor.Zaten düzenli tuvalete kalkıyorum geceleri öyle agır uyumam yani.
Kız bilmiyormuşsun ya hiç idrar gibi durmuyor ay bi gülesim geldi de şimdi gülsem yine idrar kaçırcam tövbe estağfurullah

İllaki ilk süreç olduğu için takılıyor insan daha önce kullanmadığım için bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. İkilemde kalmamın sebebi çok şükür kanama alanı vs yok buna rağmen kullansam herhangi bir yan etkisi olur mu ya da düşük tehlikesine sebebiyet verir mi Allah korusun bu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…