2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Panikledin mi pandiklendin mi net yazar mısın

Simdi türkçe mi anlatayım

Birisine bir sey oldugu ıcın panik seviyem arttı yani paniklendim tır dır vardı ya ettrgen oldurgan onun gibi bisi yeni turkçem

Paniklendirtildim yani

Çatı çatı dedik alın size Çatılar konusu

kondom yazacaktım usturuplu yazayım dedim fghjkmlö. eğer topiğe reklam vermek isteyen kondom markası olursa isim vererek de yazabilirim buradan duyurulur fghjkm
Hoşgeldin canım İNŞALLAH Hayırlı Ramazanlar sürecin tüm süreçler sağlıkla ilerler

Evet yeni yakınmalar baslıyor
1-burnum kafam
2- sanırsın 100 gundur hıc oturmadım ayak tabanlarım agrıyor

Hee tamam benim aklım pandikte kalmış

Hayırlı olsun Allah şifa versin bol bol sü tüket süt için öyle diyorlar

Evet bende okumuştum böyle bişey ishal dogum belirtilerinden sayılıyormuş

Hoşgeldin canım

Bazi pro üyeler herşeyle dalga geçmek için burda pro oldukları içşnde yöneticiler karışmıyor herhal
Buraya açıklama felan yapınca burdaki konudan sandık bizde

Evet gene burun kanaması
Burunda haklı zor dayandı bu tıkanıklıga
Kuzum benimde bugünlerde hergün burnum kanıyor tıkanık değil ama kanıyor işte. Bir kaç profesör bu haftaların muhtemel şikayetlerinden dediği için bende takmıyorum. Sürekli bi kan gelme durumu var ama böyle şarıl şarıl değil Allah’tan

Bazi pro üyeler herşeyle dalga geçmek için burda pro oldukları içşnde yöneticiler karışmıyor herhal
Buraya açıklama felan yapınca burdaki konudan sandık bizde
Bilmiyorum ki kuzum ceza alma sebebim başka yazılmış ancak burada da yazdığımız konu okunmuş falan. Neyse Allah’a havale ettim. Zulüm zulümdür hele zalim yöneticiler için baya tehdit var yani. O kıza zulüm yapıldı ses çıkarmadılar. Artık kendileri düşünsün

Aynen 2 dakkaya gecıyor bugunlere sukur

M mansure97 canım bizim hastanede yenidoğan bakım ünitesi var mı hıc sordun mu? Doktora sormak aklıma gelmedi de arkadaslarım o olmayan hastaneyi secme sakın diyor

Konuya girip okudumda cevapların mükemmel yönetici bile kaldıramamış cevabı ceza vermiş aman neyse aramızda senş görmek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…