- 19 Temmuz 2015
- 2.465
- 6.486
- 358
Panikledin mi pandiklendin mi net yazar mısınAnam paniklendim
Panikledin mi pandiklendin mi net yazar mısın
kondom yazacaktım usturuplu yazayım dedim fghjkmlö. eğer topiğe reklam vermek isteyen kondom markası olursa isim vererek de yazabilirim buradan duyurulur fghjkm
Hoşgeldin canım İNŞALLAH Hayırlı Ramazanlar sürecin tüm süreçler sağlıkla ilerlerSelam kızlar
bu göbekle tek ayakta durmak zorladı1 günmüş. Yöneticileri Allah’a havale ediyorum ahirette kendileriyle adaletizlikleri yüzünden yüzleşeceğiz inşaAllah diyor ve konuyu kapatıyorum.
@xDerinMavix sanırım doğurmuş. Rabbim şifalar versin canım, en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşaAllah kolaylaştırsın sabırlar versin sana.
Herkes onun dışında iyimi?
Ben bugün artık sinüs ağrısına dayanamadım ve bür parol attım. Benim minnak hareket ediyordu ilaç etkisini gösterince mayıştı herhal kuzucuğum maşaAllah ona
Cümleten Ramazan ayımız mübarek olsun tekrardan. Oruç tutanlar olmuş Allah kabul etsin maşaAllah size
Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Ne güzel hak arıyor hesap soruyorsunuz daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok memnunum gerçekten Allah sizlerden razı olsun beybiler. Öpüyorum sizleri
Aynen 30 lardan sonra insan daha titizleniyor isrer istemeizNe zor dönem ya. hem her şey normal olabilir hem de her şeyin farklı bır anlamı da olabilir
Hee tamam benim aklım pandikte kalmışSimdi türkçe mi anlatayım
Birisine bir sey oldugu ıcın panik seviyem arttı yani paniklendim tır dır vardı ya ettrgen oldurgan onun gibi bisi yeni turkçem
Paniklendirtildim yani
Çatı çatı dedik alın size Çatılar konusu
Hayırlı olsun Allah şifa versin bol bol sü tüket süt için öyle diyorlarDun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Spinal anestezi ile oldum bacakları hissetmemek biraz geriyor ama katlanmaya calistim.
Bebege gelirsek birkaç saniye gorebildim. Sonra odaya götürdüler. Beni de 1 saat kadar sonra cikardilar.
Ben odaya geldikten 5 10 dk sonra bebeği yoğun bakıma götürdüler. Cok sivi yutmuş solunum sıkıntısı varmis. Dunden beri orada henuz göremedim.
Süt sağıp götürmeye calisiyorum ama ilk seferde geldi bi dahaki sagmalarda 1 ml falan geldi. Bu sabah bir damla bile gelmedi
Evet bende okumuştum böyle bişey ishal dogum belirtilerinden sayılıyormuşDoğum yapan arkadaşlardan zannettim bir bakıyım dedimde geçen sen ishal oldum diyince içimden doğum yakın mı acaba diye geçmişti.(biri yazdı burda sanki yada duydum doğum öncesi ishal çıkıyorsunuz diye)
Umarım önemli bisey değildir bebis sağlıkla geliyordur.
Hee tamam benim aklım pandikte kalmış
Hoşgeldin canımSelam kızlar
bu göbekle tek ayakta durmak zorladı1 günmüş. Yöneticileri Allah’a havale ediyorum ahirette kendileriyle adaletizlikleri yüzünden yüzleşeceğiz inşaAllah diyor ve konuyu kapatıyorum.
@xDerinMavix sanırım doğurmuş. Rabbim şifalar versin canım, en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşaAllah kolaylaştırsın sabırlar versin sana.
Herkes onun dışında iyimi?
Ben bugün artık sinüs ağrısına dayanamadım ve bür parol attım. Benim minnak hareket ediyordu ilaç etkisini gösterince mayıştı herhal kuzucuğum maşaAllah ona
Cümleten Ramazan ayımız mübarek olsun tekrardan. Oruç tutanlar olmuş Allah kabul etsin maşaAllah size
Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Ne güzel hak arıyor hesap soruyorsunuz daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok memnunum gerçekten Allah sizlerden razı olsun beybiler. Öpüyorum sizleri
Bazi pro üyeler herşeyle dalga geçmek için burda pro oldukları içşnde yöneticiler karışmıyor herhalDurumu şöyle özetleyeyim bir kızcağız tanımıyorum bir başlık açmış, içi rahat etmemiş, doktorda kesin net bişi dememiş, 4,5 aylık falan oruç tutarsam nasıl olur nacizahane içini rahatlatmak için fikir almak istemiş. Millet de Allah adına üslam adına o kadar saçma yorumlar yapmış ki, ya arkadaş bilgin olmayan konularda konuşma, herşey ilim gerektiriyorda islam gerektirmiyor mu? Bu ülkede ağzı olan islam hakkında neden konuşuyor mesela? Neyse çoğuda pro üye ağızlarına geleni de söylemişler yani bence şöyle böyle islamda bence diye konuşulmaz kaynaksız konuşulmaz. Bende bir kaç yorum yaptım. Allah adına ahkam kesenler üsluplu oldu pro üyeler diye bende kaynaksız konuşmayın dedim diye üslupsuz oldum. Allah’a havale ettim zaten. Hepsini. Kadına demediklerini bırakmamışlar sorduğuna pişman etmişler resmen ayıp ya. Onlar bir sürü konuşmuş ceza yiyen konuyu açan kadınla ben olduk. Hiç pişman değilim bugün olsa aynı şeyi savunurum. Delilsiz konuşmayın abicim islam hakkında hassasiyetim var. O nedenle insanları kandırıyorlar işte bu islam diye okuyun öğrenin yani. Bir sürü kaynak var. Bunları söyledik diye suçlu olduk. O yönetici taraflı baktı, diğer yorumlar daha kötüydü, ama ne hikmetse işine gelmedi bize ceza verdi. Ben bu sisteme bu nedenle karşıyım, bu nedenle istifa ettim işte. Güçlü insanlar hep haklı olamaz. Olmamalı. Karşıyım muhalifim her türlü. Bu nisan grubuyla alakalı değil sanırım. Gerçi yöneticilere de bi ukala demiştim onu da gördüler herhalde kılıf uydurdularkonu bu sizinle alakalı değil canım.
Kuzum benimde bugünlerde hergün burnum kanıyor tıkanık değil ama kanıyor işte. Bir kaç profesör bu haftaların muhtemel şikayetlerinden dediği için bende takmıyorum. Sürekli bi kan gelme durumu var ama böyle şarıl şarıl değil Allah’tanEvet gene burun kanaması
Burunda haklı zor dayandı bu tıkanıklıga
Su gibi degilse sknti yok canimNormalde de akıntım hep vardı böyle sümüksü ama bugün nirvana yapmış gibinormal mi tereddüt ettim ben de
Canım geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar benim çok yoğun kanama geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin benim icin
Bilmiyorum ki kuzum ceza alma sebebim başka yazılmış ancak burada da yazdığımız konu okunmuş falan. Neyse Allah’a havale ettim. Zulüm zulümdür hele zalim yöneticiler için baya tehdit var yani. O kıza zulüm yapıldı ses çıkarmadılar. Artık kendileri düşünsünBazi pro üyeler herşeyle dalga geçmek için burda pro oldukları içşnde yöneticiler karışmıyor herhal
Buraya açıklama felan yapınca burdaki konudan sandık bizde
Aynen 2 dakkaya gecıyor bugunlere sukurKuzum benimde bugünlerde hergün burnum kanıyor tıkanık değil ama kanıyor işte. Bir kaç profesör bu haftaların muhtemel şikayetlerinden dediği için bende takmıyorum. Sürekli bi kan gelme durumu var ama böyle şarıl şarıl değil Allah’tan
Amin canım benim cümlemizin inşaAllahHoşgeldin canım İNŞALLAH Hayırlı Ramazanlar sürecin tüm süreçler sağlıkla ilerler
Konuya girip okudumda cevapların mükemmel yönetici bile kaldıramamış cevabı ceza vermiş aman neyse aramızda senş görmek güzelBilmiyorum ki kuzum ceza alma sebebim başka yazılmış ancak burada da yazdığımız konu okunmuş falan. Neyse Allah’a havale ettim. Zulüm zulümdür hele zalim yöneticiler için baya tehdit var yani. O kıza zulüm yapıldı ses çıkarmadılar. Artık kendileri düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?