2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ama bahsettiğim o değil koyu kıvamlı bı akıntı bugünkü baya kan falan yok ama kıvam koyu olunca tedirgin oldum
Burada çok konuşuldu şimdi bu korkacağımız akındı baya sulu kıvamsız ve kokusuz oluyormuş. Akıntının artmasını normal karşılıyor doktorlar ama bizler hep burda mışlarla mişlerle konuşuyoruz bir müsaitlikte doktora danışmanın faydası var tabi. Kontroller sıklaştı zaten sen yine de bir sor canım istersen. Ne saman kontrolün?

Cumartesi gidiciim inşallah şimdi ayakları tavana dikip bekleme zamanı

Valla ben korkumdan 9 aydır ne boyatabiliyorum ne kestirebiliyorum samara gibi oldum dolanıyorum kimisi zararlı diyor internette değil diyor ben yine de garantiye aldım
Bende şimdi dr sordum doğumdan 1 gün önce boyamaya izin veriyorum ondan önce olmaz dedi. O da planlı gebelikte ancak olur. Bakalim zaman ne göstericek.

Evet ama bahsettiğim o değil koyu kıvamlı bı akıntı bugünkü baya kan falan yok ama kıvam koyu olunca tedirgin oldum
az mı sıvı aldın acaba ondan olmuş olabilir mi? akıntı sümüksü gibi bir akıntı mı? nişan olabilir mi diye korkuyorsan o öyle gün boyu olan bir şey değil, lök diye gelip biten bir şey bildiğim kadarıyla.

Cumartesi gidiciim inşallah şimdi ayakları tavana dikip bekleme zamanı
Ben burada acil sezaryene alınanlardan da gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı bile olsa işte sıvı gelmesi, bebeğe kan akışının yavaşlaması, işte ne bileyim tansiyon ona bile bir iki hafta gün verdiler hep. Demekki dedim içimden bu durumlar acil durum olsa bile hemen apar topar olmuyor bu meseleler ondan bebek hareket ettiği sürece (Allah’ım hep hareket etsinler ) saldım ya accuk. Zaten 10 güne bir düştü kontroller aşağı yukarı. Öyle bakıyorum yani canım meseleye artık.

Evet az sıvı aldım geceden beri belki ondandır dediğin gibi. Ayy aman uf çok bunaldım yine böyle biseyleri düşününce

Aynen doğru şükür hareketi var sonuçta her türlü zamanı vardır inşallah

Evet az sıvı aldım geceden beri belki ondandır dediğin gibi. Ayy aman uf çok bunaldım yine böyle biseyleri düşününce
canım bende de bırkac gundur oluyor beyaz yogun kıvamda. doktor bugun normal dedı bu surecte. zaten bende bırkac gun oluyor sonra olmuyo dönem dönem yani. bence kokusuz ve beyaz ıse sıkıntı yoktur

Kızlar benim çok yoğun kanama geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin benim icin
Ay yazıyı görünce bi içimden bişi hopladı. Rabbim güç kuvvet şifa versin… senden güzel haberler bekliyoruz dua edelim inşaAllah

canım bende de bırkac gundur oluyor beyaz yogun kıvamda. doktor bugun normal dedı bu surecte. zaten bende bırkac gun oluyor sonra olmuyo dönem dönem yani. bence kokusuz ve beyaz ıse sıkıntı yoktur
Ne zor dönem ya. hem her şey normal olabilir hem de her şeyin farklı bır anlamı da olabilir

Kızlar benim çok yoğun kanama geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin benim icin
Doğum yapan arkadaşlardan zannettim bir bakıyım dedimde geçen sen ishal oldum diyince içimden doğum yakın mı acaba diye geçmişti.(biri yazdı burda sanki yada duydum doğum öncesi ishal çıkıyorsunuz diye)
Umarım önemli bisey değildir bebis sağlıkla geliyordur.

Öyle mi oluyormuş kız eneeee

Masallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…