2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Akıntım var benımde

Sinüsler benım de 1 haftadır manyadı hicbisi ise yaramıyor antibiyotık istiyor
Gecen ay ıcmıstım bu sinüzit icin daha icemem çare bulmak lazım bas agrısından ölcem
Benimde tamamen tıkalı değil ama her geçen gün daha tıkanıyor. Zaten çok zor nefes alıyorum iyice zorluyor.

Sağol kuzum düşünmen yeter

aslında dün bana ceza verdiklerinde bi güldüm yani genelde olan yapılan şeyler orda o kadar kızı zorbalamışlar kimse de ağzını açmamış birde üstüne zorbaladıkları kıza ceza vermişler. Şaka gibi. Şaşırdık mı gerçi noooooo ben ne zaman bu gruptan çıksam başım belaya giriyor usulca oturayım en iyisi

sizlerde iyi olun kuzum Allah razı olsun

Bi soguk buhar yarıyor o da her dakka olmuyor yanı
Haklisin valla az kaldı diye kendime telkin veriyorum sağlıklı doğusunda ben çekerim diyorum ama büyüdükçe de iyice beni sıkıştırmaya başladı Altan üstten her yerden

dr kontrolüm vardı 36+0 olduk dün 3150gr 50cm olmuş bundan sonra istedigi zaman gelebilir sıkıntı yok dedi Rabbım sağlıkla en kısa zamanda kavuşturur bizi umarım mis kokusunu alalım içimize

En sevdiğim kitaplardan Serenad'ta şöyle bir paragraf vardı. Yazını okuyunca aklıma geldi.

"Adil olanın peşinden gidilmesi doğrudur, en güçlünün peşinden gidilmesi ise kaçınılmazdır. Gücü olmayan adalet acizdir; adaleti olmayan güç ise zalim. Gücü olmayan adalete mutlaka bir karşı çıkan olur, çünkü kötü insanlar her zaman vardır. Adaleti olmayan güç ise töhmet altında kalır. Demek ki adalet ile gücü bir araya getirmek gerek; bunu yapabilmek için de adil olanın güçlü, güçlü olanın ise adil olması gerekir.Adalet tartışmaya açıktır. Güç ise ilk bakışta tartışılmaz biçimde anlaşılır. Bu nedenle gücü adalete veremedik, çünkü güç, adalete karşı çıkıp kendisinin adil olduğunu söylemişti . Haklı olanı güçlü kılamadığımız için de güçlü olanı haklı kıldık."
Böyle ara ara, paragraf paragraf beni derinden etkileyen yerleri vardı. 2 kere okudum sırf bu yüzden.
Gücün ardında olmak bizim milletimizin fıtratında var gibi geliyor bana bazen.

Uuuu güzellik hoşgeldin. İyi bari ya takılmamışsın önüne bakıyorsun bayıldım

Valla ben korkumdan 9 aydır ne boyatabiliyorum ne kestirebiliyorum samara gibi oldum dolanıyorum kimisi zararlı diyor internette değil diyor ben yine de garantiye aldım

Hanımlar ben yeni yeni çanta hazırlamaya başladım eksiklerim bana göre sadece pişik kremi falan kaldı hangisini aldınız siz konuştunuz ama ben yeni alıyorum eşyaları bide bana abartılı olmayan bi hastane çantası listesi atar mısınız demeyin tecrübeli annesin unutmuşum ben bebek işlerini

Valla ben korkumdan 9 aydır ne boyatabiliyorum ne kestirebiliyorum samara gibi oldum dolanıyorum kimisi zararlı diyor internette değil diyor ben yine de garantiye aldım
Valal al benden de o kadar bide benim 20 yaşımda saçlarım beyazlamıstı şansa doğumdan iki ay önce boyamıştım hamile kaldığım ay boya yapacaktım bi senedir boya yok saçlar deli gibi beyaz bende riske atamam

Ben tskip ediyorjm cok basarılı bir doktor sanırım alanında. Her aksam canlı yayın yapıyor cok seviyorum
Evet önceden bende takip ederdim. O zamanlar devlette perinatoloji uzmanıydı yanlış hatırlamıyorsam hatay iskenderundaydı. Şimdi özel klinik açtı ankarada.
Şu mfk paketleri bilmem neleri cok fazla reklama girince takip etmeyi bırakmıştım

Çok güzel bir paragraf
bizim ülkemizde adalet ile eşitlik karıştırılıyor… eşitliği hiç bir saman savunmadım adalet her zaman önceliklidir hayatımda…

şimdi o kız hunharca zorbalandı ve üstüne ceza yiyen o oldu. Neden? Belki de konuyu açtı diye bilemiyorum. Bana neden ceza yediğim yazılmış aşırı saçma. O konu içinde saçma yani. Ben yazana kadar kızı zorbaladılar, zorbaladılar, zorbaladılar güçlülerin borusu öttü konu kapatılmadı buna göz yumuldu, ne hikmetse hakikati konuşmaya başladık diye susturulduk… hadi bana ceza verdin kıza ne veriyorsun? Kendimden daha çok kızdım ya. Orda o kadar hakaret eden vardı tek ceza bile almadı. Hakareti üsluptan saymıyor herhalde bu insanlar?

Herkes işine geldiği kadar var bu dünyada ya. Allah’tan alışık olduğumuz şeyler çok koymadı

Yazı için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…