- 20 Şubat 2023
- 159
- 194
- 23
- 39
Benimde tamamen tıkalı değil ama her geçen gün daha tıkanıyor. Zaten çok zor nefes alıyorum iyice zorluyor.Akıntım var benımde
Sinüsler benım de 1 haftadır manyadı hicbisi ise yaramıyor antibiyotık istiyor
Gecen ay ıcmıstım bu sinüzit icin daha icemem çare bulmak lazım bas agrısından ölcem
Sağol kuzum düşünmen yeterÇok saçma ya burası altı üstü kadınların geyik yaptıkları biraz içlerini rahatlattiklari bir yer küfür ve hakaret olmadığı sürece ceza vermek ne ya İnternet burası özgür bir mecra olmalı.
Aman değmez zaten hayatımızda olmazsa olmaz bir yer değil. Ben canın sıkkın olduğu bi anda olduğu için üzüldüm. Sen iyiysen gerisi önemli değil. Hepimiz sağlıkla kavuşalım minnoşlarimiza gerisi boş
Bi soguk buhar yarıyor o da her dakka olmuyor yanıBenimde tamamen tıkalı değil ama her geçen gün daha tıkanıyor. Zaten çok zor nefes alıyorum iyice zorluyor.
Haklisin valla az kaldı diye kendime telkin veriyorum sağlıklı doğusunda ben çekerim diyorum ama büyüdükçe de iyice beni sıkıştırmaya başladı Altan üstten her yerdenBi soguk buhar yarıyor o da her dakka olmuyor yanı
En sevdiğim kitaplardan Serenad'ta şöyle bir paragraf vardı. Yazını okuyunca aklıma geldi.Durumu şöyle özetleyeyim bir kızcağız tanımıyorum bir başlık açmış, içi rahat etmemiş, doktorda kesin net bişi dememiş, 4,5 aylık falan oruç tutarsam nasıl olur nacizahane içini rahatlatmak için fikir almak istemiş. Millet de Allah adına üslam adına o kadar saçma yorumlar yapmış ki, ya arkadaş bilgin olmayan konularda konuşma, herşey ilim gerektiriyorda islam gerektirmiyor mu? Bu ülkede ağzı olan islam hakkında neden konuşuyor mesela? Neyse çoğuda pro üye ağızlarına geleni de söylemişler yani bence şöyle böyle islamda bence diye konuşulmaz kaynaksız konuşulmaz. Bende bir kaç yorum yaptım. Allah adına ahkam kesenler üsluplu oldu pro üyeler diye bende kaynaksız konuşmayın dedim diye üslupsuz oldum. Allah’a havale ettim zaten. Hepsini. Kadına demediklerini bırakmamışlar sorduğuna pişman etmişler resmen ayıp ya. Onlar bir sürü konuşmuş ceza yiyen konuyu açan kadınla ben olduk. Hiç pişman değilim bugün olsa aynı şeyi savunurum. Delilsiz konuşmayın abicim islam hakkında hassasiyetim var. O nedenle insanları kandırıyorlar işte bu islam diye okuyun öğrenin yani. Bir sürü kaynak var. Bunları söyledik diye suçlu olduk. O yönetici taraflı baktı, diğer yorumlar daha kötüydü, ama ne hikmetse işine gelmedi bize ceza verdi. Ben bu sisteme bu nedenle karşıyım, bu nedenle istifa ettim işte. Güçlü insanlar hep haklı olamaz. Olmamalı. Karşıyım muhalifim her türlü. Bu nisan grubuyla alakalı değil sanırım. Gerçi yöneticilere de bi ukala demiştim onu da gördüler herhalde kılıf uydurdularkonu bu sizinle alakalı değil canım.
Uuuu güzellik hoşgeldin.Selam kızlar
bu göbekle tek ayakta durmak zorladı1 günmüş. Yöneticileri Allah’a havale ediyorum ahirette kendileriyle adaletizlikleri yüzünden yüzleşeceğiz inşaAllah diyor ve konuyu kapatıyorum.
X xDerinMavix sanırım doğurmuş. Rabbim şifalar versin canım, en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşaAllah kolaylaştırsın sabırlar versin sana.
Herkes onun dışında iyimi?
Ben bugün artık sinüs ağrısına dayanamadım ve bür parol attım. Benim minnak hareket ediyordu ilaç etkisini gösterince mayıştı herhal kuzucuğum maşaAllah ona
Cümleten Ramazan ayımız mübarek olsun tekrardan. Oruç tutanlar olmuş Allah kabul etsin maşaAllah size
Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Ne güzel hak arıyor hesap soruyorsunuz daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok memnunum gerçekten Allah sizlerden razı olsun beybiler. Öpüyorum sizleri
Yess, son ay su gelir sanabilirsiniz o şekilde akıntı gelebiliyomuş.Kızlar sizin akintiniz da iyice çoğaldı mi ya?
Yoğun kıvam ama su gibi değilYess, son ay su gelir sanabilirsiniz o şekilde akıntı gelebiliyomuş.
Valla ben korkumdan 9 aydır ne boyatabiliyorum ne kestirebiliyorum samara gibi oldum dolanıyorumKızlar ben ombre yaptırmak istiyorum. Bu süreçte saç boyatan ya da doktoruna soran oldu mu? Kanıtlanmış bir zararı yok sanırım. Diplerime işlem yaptırmayacağım. Çok arada kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Valal al benden de o kadar bide benim 20 yaşımda saçlarım beyazlamıstı şansa doğumdan iki ay önce boyamıştım hamile kaldığım ay boya yapacaktım bi senedir boya yok saçlar deli gibi beyaz bende riske atamamValla ben korkumdan 9 aydır ne boyatabiliyorum ne kestirebiliyorum samara gibi oldum dolanıyorumkimisi zararlı diyor internette değil diyor ben yine de garantiye aldım
Evet önceden bende takip ederdim. O zamanlar devlette perinatoloji uzmanıydı yanlış hatırlamıyorsam hatay iskenderundaydı. Şimdi özel klinik açtı ankarada.Ben tskip ediyorjm cok basarılı bir doktor sanırım alanında. Her aksam canlı yayın yapıyor cok seviyorum
benim bugün çok coştu akıntım, iki gündür de bir anormalim zaten. takipteyim.Kızlar sizin akintiniz da iyice çoğaldı mi ya?
Dikicem şimdi ayakları tavana. Gelme çocimbenim bugün çok coştu akıntım, iki gündür de bir anormalim zaten. takipteyim.
Çok güzel bir paragrafEn sevdiğim kitaplardan Serenad'ta şöyle bir paragraf vardı. Yazını okuyunca aklıma geldi.
"Adil olanın peşinden gidilmesi doğrudur, en güçlünün peşinden gidilmesi ise kaçınılmazdır. Gücü olmayan adalet acizdir; adaleti olmayan güç ise zalim. Gücü olmayan adalete mutlaka bir karşı çıkan olur, çünkü kötü insanlar her zaman vardır. Adaleti olmayan güç ise töhmet altında kalır. Demek ki adalet ile gücü bir araya getirmek gerek; bunu yapabilmek için de adil olanın güçlü, güçlü olanın ise adil olması gerekir.Adalet tartışmaya açıktır. Güç ise ilk bakışta tartışılmaz biçimde anlaşılır. Bu nedenle gücü adalete veremedik, çünkü güç, adalete karşı çıkıp kendisinin adil olduğunu söylemişti . Haklı olanı güçlü kılamadığımız için de güçlü olanı haklı kıldık."
Böyle ara ara, paragraf paragraf beni derinden etkileyen yerleri vardı. 2 kere okudum sırf bu yüzden.
Gücün ardında olmak bizim milletimizin fıtratında var gibi geliyor bana bazen.
kışt kışt çocik kışt kışt, yallah çocik yallah.Dikicem şimdi ayakları tavana. Gelme çocim
Alışık olduğumuz şeyler kuzum biraz dik bir karakterim çenemi tutamıyorumUuuu güzellik hoşgeldin.İyi bari ya takılmamışsın önüne bakıyorsun bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?