2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

En azından tablomuz kalsaydı. Bir sürü emek vardı o tabloda.. bizler için çok şey ifade ediyordu. Buradaki herkes hamile ve doğumuna çok az kaldı iyi, kötü aylarca birçok şey paylaşıldı insanlar birbirini tanıdı bildi. Güzel mi oldu şu anda? Gerçekten hevesim kaçtı.

Ne tablosu gitti kız bi popüler yazıyordu o gitti gördüm de başka

Tabloyu sen yazana kadar farketmedim o neden silinmişki, cidden hevesimiz kırıldı

Öyle, bu üyelik iptalini site yönetimi mi kendileri mi yaptı acaba. Dönerler bian önce umarım
Valla hiç bilmediğim bi konu ama neden diye soranları da atıyorlar eskiden de burası böylemiydi ben ilk defa bi gurupla bağ kurdum bu kadar ondan çok üzüldüm

İsim tablosu neden gitmiş ki ?

Valla hiç bilmediğim bi konu ama neden diye soranları da atıyorlar eskiden de burası böylemiydi ben ilk defa bi gurupla bağ kurdum bu kadar ondan çok üzüldüm
Canım bende gebelik öncesi ara ara giriyordum. Kuralları bilmiyorum. Gebelikle beraber aktif bakmaya başladım. Çokta iyi geldi benzer şeyler yaşayıp duygular paylaşmak. Ara da bir kişi falan ceza yiyodu ama toplu afaroz gibi olmuş bu anlamak mümkün değil..

Maşallah Allah bağışlasın gülüm

Ayy gözünaydın canım bak yogun bakıma gerek bile kalmamıs. Allah yardımcın olsun

Canım geçmiş olsun. Sağlıkla analı babalı büyütün

Herkese tek tek ceza vermişler hayır ne yaptılar ki? Üyeliklerini kendileri mi iptal etti yoksa site mi

Rabbim seni korusun canim.benim insallah bunuda atlatirsin

E tabloda gitmiş

Gözün aydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…