2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende duymuştum direk ebeden hatta ishal doğumun geldiğini söyleyebilir doktora sorun aşırı olunca diye

Konuya girip okudumda cevapların mükemmel yönetici bile kaldıramamış cevabı ceza vermiş aman neyse aramızda senş görmek güzel
Teşekkür ederim canım kıza diyaneti ara demişler. Şurada forumda o kadar saçma sorular ve konular varki. Pro üyelere bakıyorum da konudan konuya girip onu bunu hayatlarını dahi bilmeden yargılayıp resmen yerin dibine sokup çıkartıyorlar. Alo bilmem ne hattına sorulması gereken milyarlarca soru ve konu varken mevzu bu olunca nedense şu kızcağıza ceza veriyorlar. Bir sürü konuyu merak grip girmişliğim var neler neler ne hakaretler pes diyorsun ama işte yapan pro üye parayı veren düdüğü çalıyor. Hayır çok bi parada değil yani. İki gün sonra ondan daha güçlü birisi ona haksızlık yaptığında en çok da o cırlar ama. Şikayet edildim zaten muhtemelen yani salak değiliz az bu mesleklerde kaşarlanmadık resmi görebiliyoruz. Neyse ben hamileyim ya mevzum bu şuan. Ama iki gün sonra ceza almış olursam yine benzer mevzulardır ahahahahahah ne yaptı ki demeyin hayırlısıyla bi doğuraydık

Evt duymuştum doğum öncesi bagirsaklar kendini temizliyormuş Rabbım herseyi düşünmüş doğal lahman
Ay tüylerim diken diken oldu ya ben tüp bebek süreçlerinden geliyorum ve yaşadıklarım, gördüklerim, mucizeler falan… muazzam… şu embriyo oluşumdan doğuma kadar olan süreçte gördüklerimi düşünüyorum da tesadüf olamayacak kadar nizami bir sistem. Her öğrendiğim bilgide tevekkülüm artıyor resmen. Teşekkür ederim bilgi için

M mansure97 canım bizim hastanede yenidoğan bakım ünitesi var mı hıc sordun mu? Doktora sormak aklıma gelmedi de arkadaslarım o olmayan hastaneyi secme sakın diyor
Sormadım ya doktora teslim oldum orayı önerdi diye direkt

Rica ederim cnm bebeğin varlığı bence tevekkül için yeterli o kadar mucizevi ki herseyi o kadar nizami hamilelik başlı başına bir mucize çok şükür Rabbım bize nasip etti bu mucizeyi yaşamayı

Rica ederim cnm bebeğin varlığı bence tevekkül için yeterli o kadar mucizevi ki herseyi o kadar nizami hamilelik başlı başına bir mucize çok şükür Rabbım bize nasip etti bu mucizeyi yaşamayı
Çok şükür canım çok şükür

Bu neeeğ ? Üyelikleri de iptal etmişler gittiler mi yani tamamen ? Noldu ki yine anlamadım yaa

Eklentiler

• Screenshot_20240312_172543_Samsung Internet.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20240312_172602_Samsung Internet.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20240312_173009_Samsung Internet.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20240312_173235_Samsung Internet.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 99
Bu kadar köklü bir sitenin "al sana, sen de mi konuştun vurun zincire" modu hiç hoş ve profesyonelce değil, he sitenin kurallarına aykırı bir durum söz konusuysa tabii ki amenna, kuralları da arıyorum bulamıyorum nerede bu sitenin kuralları, Bi yerde yazıyordur illa ki okumak farz oldu amin.

Hevesim gitti

Ya şaka mı bu? Neden cidden, üyelik iptalini de yöneticiler mi yapıyor??

Mune Hanım, gebelik sürecinde aktif olarak bilgi paylaştığımız arkadaşlarımız üyelik iptali görünüyor. Bu yönetim tarafından gerçekleştirilen bir durum mu? Eğer öyleyse sebebi nedir? arkadaşımızın aynı anda hesabını kapattığını düşünmüyorum. Hepimizin doğumuna çok az kaldı ve burada birbirimize destek oluyoruz. Bilgi alabilir miyiz?

Evet çok üzücü bi durum hepsiyle bağ kurduk resmen haberdar olmak isteriz niye gittiler

Kordon kanı ile ilgili düşünen var mı diye soracaktım tam açtım sayfayı şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…