Regl ağrısı gibi miydi karın ağrın 3 saat boyunca geçmemesi de çok zordurBen bugün 36+1’im ve ilk defa randevusuz acil hastaneye gittim. 3 saat geçmeyen karın ağrısı oldu. Doktorum da dışardaydı, haberleştim, neyse ki hemşireler nstye aldı. 60 sancı çıktı 4-5 defa, 1 defa da 80’e vurdu. Doktorum da sonuç çıkınca aradı. Normal bu haftalarda dedi, bekliyoruz zaten dedi. Sancı varken hareket daha azdı. İlaç vermei. Ağrım azaldı şimdi, gene hareketi arttı ama evet 36’dan sonra azıcık azalıyor hareketi.
Yok, sol tarafa bıçakla saplanır gibi girdi ve geçmedi, hareketle arttı. 3 saat sonra regl öncesi ağrı gibi oldu, öyle olunca kontrole gittim. Zor ya hala tam geçmedi zaten ama azaldı baya. İlaç da vermedi ağrırsa gene gelin dedi.Regl ağrısı gibi miydi karın ağrın 3 saat boyunca geçmemesi de çok zordur
Aa geçen bana da sağ tarafıma bıçak saplandı resmen bacağa kramp girer ya hani öyle bişeydi sonra geçti 2-3 dk falan sürdü. Tecrübesiz olunca korkutuyo insanı ama artık sanırım korkmayıp bunların olucağını bilmemiz lazım. Ben daha 33+4 teyim. Geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrın yani bunları yaşıcaz ama böyle ara ara olsun uzun sürmesinYok, sol tarafa bıçakla saplanır gibi girdi ve geçmedi, hareketle arttı. 3 saat sonra regl öncesi ağrı gibi oldu, öyle olunca kontrole gittim. Zor ya hala tam geçmedi zaten ama azaldı baya. İlaç da vermedi ağrırsa gene gelin dedi.
Aynen, yaşayacakmışız. Benim zaten artık 36, ondan bekliyordum böyle şeyler. 2 dakşkads geçmesi normal zaten senin haftada.Aa geçen bana da sağ tarafıma bıçak saplandı resmen bacağa kramp girer ya hani öyle bişeydi sonra geçti 2-3 dk falan sürdü. Tecrübesiz olunca korkutuyo insanı ama artık sanırım korkmayıp bunların olucağını bilmemiz lazım. Ben daha 33+4 teyim. Geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrın yani bunları yaşıcaz ama böyle ara ara olsun uzun sürmesin
Keşke sadece doğurucağımız gün ağrı çeksek ve bitse böyle haftalar öncesi başlaması yorucu sağlıcakla doğuralım inşallahAynen, yaşayacakmışız. Benim zaten artık 36, ondan bekliyordum böyle şeyler. 2 dakşkads geçmesi normal zaten senin haftada.
Az kilo almaya basladı bir de benımkı tup bebek ondan sanırım az kılo alınca riske atmak ıstemedı suyu falan ıyı solunumu pozıtıf sukur kan akımı da ıyı3 gün cok kısa degıl mı ? Takip etmesi gereken bir durum mu var
Yukarı da yazdım bir de ben tup bebek dıye 3 hafta da bir gidiyordum zaten son ay 2 haftaya dusmustu az gerıleyınce boyle dedıBen 34+0 olacağım yarın doktor hala ayda 1 çağırıyo nstyede bağlamadı daha hiç
Ben de bunlardan aldım çok pratik. Bu tip yıkanamayan her şeyi de sirkeli su ile sildim. Oto koltuğu ana kucağı veya elektronik oyuncaklar gibi yani çok da pimpiriklenmemek lazım bence, tabii ki olduğı gibi de bırakmadım da sirkeli su kafi gibi düşünüyorum bilemiyorumBen ikeadan aldım sert
Bu benim hissettiğim şey gerçekten yatacak pozisyon bulmak çok zor ve daha 1 ay var nasıl olacak bakalımSağa da sola da yatamıyorum bebeğin bi yerleri batıyo resmen sağda vücudu var solda ayakları ne tarafa dönsem karnım top gibi o tarafa kayıp acımaya başlıyo uzay boşluğunda süzülmek istiyorum
Benim bebiş de uzun kilosu haftasıyla uyumlu. İri bebek olmıcak dedi doktorum. Bütün yenidoğan kıyafetlerde 50 cm yazıyo benimkisi 47 cm daha şimdiden o yüzden kıyafet almayı bıraktım gözüme az geliyo ama önemli değil elimizin altında internet var söyleriz gelir. Hiç uyuyamıyorum daha 33+5 teyim. Şimdiden 2 saat aralıklarla uyanmaya alıştım resmen zombi gibi geziyorum. Bütün hareketleri hissediyorum derim inceldi sanki. Yakında tarihin netleşir sanırım genelde 36 gibi netleştiriyolar sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki doğuralım da en azından vücut acılarımız geçsinHepimize günaydın güzel bir gün olsun! Buraya girme motivasyonumuz artsın inşallah yagece uyanınca bile bakınırdık , şimdi listede grubu bulamadım o kadar aşağılarda kalmış Bari herkes son durumlarını söylesin kaçıncı haftalardayız doğuma ne kadar kaldı? Herkes eksiklerini halledebildi mi?
Bizde dolaplar vs okey çanta hazır. Ama sanki böyle az az eşyası var gibi geliyor bakıncaaslında böyle olmasını kendim istedim çünkü iri bebek mi doğacak zayıf mı doğacak bilmediğimden çok kıyafet doldurmak istemedim doğrusu 0-3 aylık süreçte.
Benim 34+2 bir sonraki randevum 36+0 da. Bebis uzun ama şimdilik zayıf biraz doktor normal diyor. Belki bir büyüme atağı geçirir son ay. Böbrek büyümem stabil durumda ama bebek büyüdükçe akşamları ağrım artıyor baya. Oturamıyorum yatamıyorum. Allah gerçekten yardımcımız olsun. Bence 15 nisan haftası sezeryana alır beni ama daha henüz tarih netleştirmedik. Benim haftalarımda olunca tarih netleşmeli mi artık acaba ?
Aminnn aynenBenim bebiş de uzun kilosu haftasıyla uyumlu. İri bebek olmıcak dedi doktorum. Bütün yenidoğan kıyafetlerde 50 cm yazıyo benimkisi 47 cm daha şimdiden o yüzden kıyafet almayı bıraktım gözüme az geliyo ama önemli değil elimizin altında internet var söyleriz gelir. Hiç uyuyamıyorum daha 33+5 teyim. Şimdiden 2 saat aralıklarla uyanmaya alıştım resmen zombi gibi geziyorum. Bütün hareketleri hissediyorum derim inceldi sanki. Yakında tarihin netleşir sanırım genelde 36 gibi netleştiriyolar sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki doğuralım da en azından vücut acılarımız geçsin
O korku bende de var. Diyorum ki ya minicik bir insandan ne kadar çok korkuyoruz gerçekten. Ama yetebiliceğimize eminim hatta bu dünyada ona yetebilecek tek biz varırAminnn aynen
Biraz tedirginlik başladı bende de zaman yaklaştıkça ve böyle hareketlerini net hissetmeye başladıkça hani gerinirken karnımda bacağını topuğunu görüyorum bazen çok değişik yageceleri uyanınca bunları düşünüyorum hep, yetebilir miyim veya eşim yeterince yardım edebilir mi altından kalkabilir miyim vs vs. Son 1 ay hep sabırsızlıkla geçecek belli duygum tam olarak şu : hem hemen doğsun doya doya seveyim büyüteyim istiyorum hem de doğunca şaşkın ördek gibi kalacak mıyım düşüncesinden biraz korkuyorum açıkçası..
Güzel fikirr teşekkürlerBen de bunlardan aldım çok pratik. Bu tip yıkanamayan her şeyi de sirkeli su ile sildim. Oto koltuğu ana kucağı veya elektronik oyuncaklar gibi yani çok da pimpiriklenmemek lazım bence, tabii ki olduğı gibi de bırakmadım da sirkeli su kafi gibi düşünüyorum bilemiyorum
Oh süper o zamanAz kilo almaya basladı bir de benımkı tup bebek ondan sanırım az kılo alınca riske atmak ıstemedı suyu falan ıyı solunumu pozıtıf sukur kan akımı da ıyı
Aynen oyle , zaten son 1 aydır falan hormonlardan ters yüz oldum adama olup olmadık patlıyorum sonra da üzülüyorum, doğduktan sonra nasıl olacak meraktayımO korku bende de var. Diyorum ki ya minicik bir insandan ne kadar çok korkuyoruz gerçekten. Ama yetebiliceğimize eminim hatta bu dünyada ona yetebilecek tek biz varırbenimde korkum işte değişen hormonlar değişen hayat eşimle yıpranmadan bu süreci idare edebilicek miyiz? Kimle konuşsam kocamın ben uyanıkken uyuyo olması bile sinirlerimi bozuyodu diyo ama bunlar da ilk 3 aydan sonra rayına oturucak 4.trimester gibi düşünelim 3 ay bitince her şeye alışmış olcaz bence.
niye o kadar erkenEditor Doğum 12 mart gerçekleşti 36+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?