2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benim tüm dişlerim.bir anda hassaslaştı ya düzeltdigim dişim bile soguk bir şey degdimi beynim zonkluyor.Kalsium ilaci iciyorum birde.

Ay benim tüm dişlerim.bir anda hassaslaştı ya düzeltdigim dişim bile soguk bir şey degdimi beynim zonkluyor.Kalsium ilaci iciyorum birde.
Kiz dur bi yerimizden tutunca diger yerimiz elimizde kalcak durumdayiz artik disler basa bela

Kiz dur bi yerimizden tutunca diger yerimiz elimizde kalcak durumdayiz artik disler basa bela
Ay aynen ya yavaştan çöküyoruz.Her yerimiz agriyorbir diş yetmiyordu oda eklendi şu an kendi kendine zonkluyor hamileligin 5 ayinda duzeltdigim dişim birde ya düzelmiş diş neden agriyor ki şimdi.

Ay aynen ya yavaştan çöküyoruz.Her yerimiz agriyorbir diş yetmiyordu oda eklendi şu an kendi kendine zonkluyor hamileligin 5 ayinda duzeltdigim dişim birde ya düzelmiş diş neden agriyor ki şimdi.
Hepsi bebişimizi büyütmek için ona kemik olsun can olsun ne diyelim sen de diş hekimine danış istersen

Evet yani doktorum azalmasinin normal oldugunu suan riskli bi durum olmadigini soyledi yine de ne olur ne olmaz hareket takibi yapmami da soyledi haftaya yine bakicaz, azalmanin orani/hizi onemli anladigim kadariyla ben de sadece temkinli oluyoruz gibi dusunuyorum, hepimiz bebislerimize saglikla kavusalim

Canım senin yaşadığın normal. Benım gebelik takip programında hafta hafta beni neler bekliyor diye bölümde yazmıslar 34. Haftada. Senin yasadıgın sorunları birebir yazmış Doktor Banu çiftçi
34. Haftadayım ve hepsi doğru

difembahyaa Nasılsın? Bebeğin nasıl, merak ettim seni?

Teşekkür ederim canım, iyi olacağız, ameliyat oldu bebeğim, epey zor zamanlar geçiriyoruz. Yoğun bakımda kalıyor ama çok ümitliyim, yanına giriyorum, paramparça oluyorum, çok zor ama ona güveniyorum, güçlü benim bebeğim, iyi olacak inşallah

Sizler nasılsınız Takip edemiyorum açıkçası, doğum yapan varsa hayırlı olsun.

Ben iyiyim, sezeryan yerim iyileşti, 1 haftada toparladım, sezeryan yapacak olanlar, kızarıklık vs olursa beklemeden doktora gidin lütfen, boşuna evde acı çektim, çok acılarım ve ağrılarım oldu, enfeksiyondan dolayı hemen geçti, antibiyotikli merhem kullanınca

Aminn İNŞALLAH canımm Cümleten Çok Aminn benim 32+ larda alt sınırdaydı ama azalmış kritik vs değil demişti Nst de normal çıkmıştı Hamdolsun 2 hafta sonrasına çağırdı Gittim 34+ larda aynıı dedii Şimdi gene 36+ larda çağırdı Canım Nasipse gidicem bakalım ama artık tehlikeli haftaları atlattık dedii tabii bebek annee karnında ne kadar uzunn durursa iyi dedii bol su iç soluna yat dedii Hareket takibi yapıyorum Dediğin gibii tedbir amaçlı sanırım canım Tüm bebişler ALLAH a emanetler

Gel benegım saglıklıca zamanında da ben zaten uyku sevmem no problem ama bu sekılde cok zorrr artıkkk her yerım agrıyor
merhaba bende aynı sorunu yaşıyodum ve beyaz gürültü diye birşey buldum çocukların uyku kalitesini arttırmak için aldım ve işe yarıyor istersen sanada linkini gönderebilirim

Geçmiş olsun canım
Allah bebegıne de acil sifalar versın Allah her şeyin en güzelini nasip etsin bebegıne ınsallah

Merhaba, ben de bir kaç gündür mesajlarınızı okuyordum yeni üye oldum. Herkese güzel hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim. 36+0 dayım Bug0n hastane çantamı tamamladım sayılır hala eksiklerim var. Biberon ve göğüs sağma makinemin parçalarını kaynattım. Sabah iş akşam Ada ya hazırlık. Son zamanlar çok yoğun geçiyor sizde durumlar nasıl Bebeğinr kavuşan anneleri tebrik ediyorum bir an önce hastaneden eve dönersiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…