2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çatı muayenesi kabusum oldu gece rüyalarıma giriyor yaptırmadan geçmicek belli ki deli gibi korkuyorumm hala
ultrasonla Alttan muayeneden çok da farklı değildir bence ama bilemedim, doktorların eli hafif olsa bari

Çatı muayenesi kabusum oldu gece rüyalarıma giriyor yaptırmadan geçmicek belli ki deli gibi korkuyorumm hala
Ben biraz kendimi su sekilde rahatlatmaya calistim sonucta bir sekilde normal dogum secenegi icin yapiliyo bu muayene, surecteki acilma kontrolleri ve dogum yaninda bu cok minik bir sey olucaktir jdjjshs

acaba çatı muayenesi tetikleyici bir şey mi ben de onu meraktayım, açılmayı vs vs
Bunu ben de merak ediyorum doktorum pembe lekelenme olabilir korkma diye uyardi ama henuz boyle bi sey yasamadim, bi tetikleme durumu olduysa onumuzdeki bir kac gun icinde yasayip gorcem sanirim

Selam kızlar grup ne kadar da sessizleşti keşke arkadaşlarımız geri dönebilse. Bizim de bugün kontrolümüz vardı nst güzel cıktı.Geçen ay donaxil fitil kullanmıştım kaşıntım için gene tekrarladığını söyledim alttan baktı mantar dedi yine bir kutu daha fitil yazdı 34.haftadayız ınşallah geçer doğuma kadar bu enfeksiyon

Ben biraz kendimi su sekilde rahatlatmaya calistim sonucta bir sekilde normal dogum secenegi icin yapiliyo bu muayene, surecteki acilma kontrolleri ve dogum yaninda bu cok minik bir sey olucaktir jdjjshs
Açılma kontrolleri de elle yapılıyor değil mi

siz meme ucu kremı var ya emzırme dönemınde kullanılan ondan 1 taane mı aldınız ? acaba . yi alsam mı ?
Ben 1 tane incianin kreminden aldim ml olarak kucuk gorundu gozume, henuz hic kullanmadim o yuzden bilemiyorum gerekli mi ne kadar gerekli olcak ne kadar gidiyo vs

Kızlar selam ben 2 gundur giremiyorum siteye ne oldu anlamadım açmadı asla zar zor bugün tabletten girebildim. Kimsecikler dogurmamis henüz güzel nisanı bekleyelim :) 1 haftadır geceleri ellerim şişiyor gündüzleri iniyor ve el ağrım var güç kaybı da var elimin kemikleri ağrıyor resmen haftaya doktora gideceğim sorarım ama artık biseyi de merak etmiyorum ya her şey olabilir son aylardayiz

Ben 1 tane incianin kreminden aldim ml olarak kucuk gorundu gozume, henuz hic kullanmadim o yuzden bilemiyorum gerekli mi ne kadar gerekli olcak ne kadar gidiyo vs
Arkadaşlar imkanınız varsa direk lansinoh alın diğer kremlerle başlamıstım ilk kızımda gögüs uçlarım genel cerrahlık oldu yani çok uğraştım umarım aynı sorunları yaşamazsınız sonrasında 5 kutu lansinohta kullandım ama oldu mu oluyor işte

Ben ondan aldım ne zamn baslayalım gogus ucu ıcın sence?

zaten sağ tarafa yatma demişti doktor bana, oradan geçen damar mı bir şey bebeği besliyormuş, sola yat demişti, ama sola yatmaktan felç kalıcam ben de mahvoldum her yerim ağrıyor
Ben yatmak istesemde yatamıyorum bebek sanki hep o pozisyonda rahat ediyor ama bende bir hal oluyorum ayni tarafa yatmaktan sirt üstü zaten hic olmuyor.

Ben de aynı moddayım saldım, bir şey olunca olabilir falan diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok düşünmeden

Ben yatmak istesemde yatamıyorum bebek sanki hep o pozisyonda rahat ediyor ama bende bir hal oluyorum ayni tarafa yatmaktan sirt üstü zaten hic olmuyor.
Şuan sırt üstü yatıyorum mesela max 5 dk falan sürüyor, yani sırtım okadar ağrımış ki aslında anca böyle anlıyorum ama hemen bebek baskı yapıyor arkaya

Ben ondan aldım ne zamn baslayalım gogus ucu ıcın sence?
Kendi sitesinde 35.haftasında başlayın yazıyor bende de göğüs ucu balmı var haftaya başlıcam ama masaj yapmadan pıt pıt ğıt şeklinde

El kemiklerinde ki ağrı ve uyuşukluk ben de uzun zamandır var sinir sıkışması maalesef canım beni geceleri uyutmuyor doğumdan kırk gün sonra geçer dedi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…