Ben 35. Haftadan itibaren iki günde bir lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum çünkü ilk günden beri göğüs ucum çatlak ve hassas doğumdan sonra sorun yaşamamak için yapıyorum bunu kasılmaya sebep olduğunu bilmiyordum tedirgin oldum şimdi
İlacı sürüyorsunuz ya yedirmek için oynamayacakmissiniz sürdüğünüz gibi kalacak nst de bazen drlar bebeğin tepkisini görmek için göğüs ucunla oyna diyip sancini olcerlermis
Kızlar nerdeyse doğuracaz devletten ne gibi ödenekler alınabiliyor dogum parasi mesela nekadar güncel olarak 15.05 2015 den sonra verilen başka birseyler alınıyor mu haklarımı hiç bilmiyorum
Ben 1 tane incianin kreminden aldim ml olarak kucuk gorundu gozume, henuz hic kullanmadim o yuzden bilemiyorum gerekli mi ne kadar gerekli olcak ne kadar gidiyo vs
Arkadaşım merhaba Sağlıkla bebişini kucağına al İNŞALLAH birşey sorucam benimde suyum eskii kontrollere göree alt sınırdaymış ama iyiymiş Anlamadım bende Nasipse 35. Haftaya giricem doktor 36+ larda çağırdı kontrol içinn Hareket takibi yapıyorum bende sen öle deyince şaşırdım ama 37. Haftalarda artık sudaa değişiklik normalmiş sanırım değilmi İNŞALLAH sağlıcakla zamanında al bebişi kucağına Çok Aminn
Kızlar merhaba ben bugün 38. Haftama girdim ama gögsümde hiç ağrıda yok , sütte gelmiyo yani öncesinde geliyor diyenler var. Doğumdan sonra mı gelecek bilgisi olan fikrini söyleyebilir mi herkeste degisik tabi ki ama panik oldum sütüm olmayacak mı diye
Kızlar merhaba ben bugün 38. Haftama girdim ama gögsümde hiç ağrıda yok , sütte gelmiyo yani öncesinde geliyor diyenler var. Doğumdan sonra mı gelecek bilgisi olan fikrini söyleyebilir mi herkeste degisik tabi ki ama panik oldum sütüm olmayacak mı diye
Şuan sırt üstü yatıyorum mesela max 5 dk falan sürüyor, yani sırtım okadar ağrımış ki aslında anca böyle anlıyorum ama hemen bebek baskı yapıyor arkaya
Allah cidden tum hamilelere sabir versin . Ama iyi ki bel destek yastigi almisim artik salonda tv izlerken bile onden arkadan destek baska turlu oturmak, uzanmak cok zor
Kızlar bısı sorcam. Benım bebiş eskiden sadece gece 11 olunca hareket ederdi sonra uyurdu. Ama 3 haftadır filan günün birçok zaman diliminde hareket ediyor 35. Haftadayım suan. Normalde zaman ilerledikce hareketleri hissetmemem gerekiyor ya normalde ondan sordum sizde de öyle oluyor mu die. Ben hıc hareket saymadım bu arada bu zamana kadar ama sımdı sürekli kıpır kıpır içeride, eskiden resmen hareket etmiyormus diyorum
Bir de sey herkes diyor ya ‘bol bol uyu bunlar daha iyi gunlerin’ diye sıkıysa sen uyu diyesim var ; gece 2-3-4 zombi gibi wc -tel - bel agrisi - dusunceler - dusunceler…
Kızlar bısı sorcam. Benım bebiş eskiden sadece gece 11 olunca hareket ederdi sonra uyurdu. Ama 3 haftadır filan günün birçok zaman diliminde hareket ediyor 35. Haftadayım suan. Normalde zaman ilerledikce hareketleri hissetmemem gerekiyor ya normalde ondan sordum sizde de öyle oluyor mu die. Ben hıc hareket saymadım bu arada bu zamana kadar ama sımdı sürekli kıpır kıpır içeride, eskiden resmen hareket etmiyormus diyorum
Kızlar selam ben 2 gundur giremiyorum siteye ne oldu anlamadım açmadı asla zar zor bugün tabletten girebildim. Kimsecikler dogurmamis henüz güzel nisanı bekleyelim :) 1 haftadır geceleri ellerim şişiyor gündüzleri iniyor ve el ağrım var güç kaybı da var elimin kemikleri ağrıyor resmen haftaya doktora gideceğim sorarım ama artık biseyi de merak etmiyorum ya her şey olabilir son aylardayiz
Canım senin yaşadığın normal. Benım gebelik takip programında hafta hafta beni neler bekliyor diye bölümde yazmıslar 34. Haftada. Senin yasadıgın sorunları birebir yazmış Doktor Banu çiftçi
Bir de sey herkes diyor ya ‘bol bol uyu bunlar daha iyi gunlerin’ diye sıkıysa sen uyu diyesim var ; gece 2-3-4 zombi gibi wc -tel - bel agrisi - dusunceler - dusunceler…