Ah ya kıyamam size, sen hep güvendin bebeğine zaten eminim annesi için savaşacak. Dualarımdasın, inşallah hayırlı haberleri de alacağızTeşekkür ederim canım, iyi olacağız, ameliyat oldu bebeğim, epey zor zamanlar geçiriyoruz. Yoğun bakımda kalıyor ama çok ümitliyim, yanına giriyorum, paramparça oluyorum, çok zor ama ona güveniyorum, güçlü benim bebeğim, iyi olacak inşallah
Sizler nasılsınızTakip edemiyorum açıkçası, doğum yapan varsa hayırlı olsun.
Ben iyiyim, sezeryan yerim iyileşti, 1 haftada toparladım, sezeryan yapacak olanlar, kızarıklık vs olursa beklemeden doktora gidin lütfen, boşuna evde acı çektim, çok acılarım ve ağrılarım oldu, enfeksiyondan dolayı hemen geçti, antibiyotikli merhem kullanınca
Ah ya kıyamam size, sen hep güvendin bebeğine zaten eminim annesi için savaşacak. Dualarımdasın, inşallah hayırlı haberleri de alacağızArada yaz böyle merakta bırakma
Atlatmışsınız zor günleri, ameliyatı geçmiş. Darısı eve sağ salim geleceği günlere.İnan ki canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, hep hastanedeyiz, 20 günlük oldu inanamıyorum daha dün doğmuştu, 1 hafta oldu ameliyat olalı, durumu stabil ama inanıyorum iyileşecek, evimize geleceğiz onunla, şarkılar söylüyorum ona yanına giriyorum, annesinin bal küpü o
Ahh ya evlat çok seviliyor gerçekten. Derlerdi de inanmazdım, idrak edemezdim. Şükürler olsun şu zamana, gördüm, kokladım, kucağıma aldım. Darısı başınıza, sağ salim doğurun inşallah
Kızlar nerdeyse doğuracaz devletten ne gibi ödenekler alınabiliyor dogum parasi mesela nekadar güncel olarak 15.05 2015 den sonra verilen başka birseyler alınıyor mu haklarımı hiç bilmiyorum
Ayrıca işkurdan çalışanlar için tabiki izni bitince ilk cocuk icin 2 ay yarim gün çalısıp tam maas alınabiliyordu diye biliyorumSüt parası
Çocuk parası 1,2 ve 3. Çocuğa göre farklılık gösterir
Çalışıyorsanız işgörmezlik ödeneği
Neyle ilgili acaba bu ağrı yatakta dönememe yürüyememe yapıyo çok kötü ve daha 1 ay var nerdeyse nasıl geçecek böyleİlk kızımdada vardı onda gün içinde yürürken bile vardı bu hamileliğimde gece yatakta dönerken çok acıyor durum.bu
Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah bir an önce bebeğinle evinize gitmeyi nasip etsinTeşekkür ederim canım, iyi olacağız, ameliyat oldu bebeğim, epey zor zamanlar geçiriyoruz. Yoğun bakımda kalıyor ama çok ümitliyim, yanına giriyorum, paramparça oluyorum, çok zor ama ona güveniyorum, güçlü benim bebeğim, iyi olacak inşallah
Sizler nasılsınızTakip edemiyorum açıkçası, doğum yapan varsa hayırlı olsun.
Ben iyiyim, sezeryan yerim iyileşti, 1 haftada toparladım, sezeryan yapacak olanlar, kızarıklık vs olursa beklemeden doktora gidin lütfen, boşuna evde acı çektim, çok acılarım ve ağrılarım oldu, enfeksiyondan dolayı hemen geçti, antibiyotikli merhem kullanınca
Ay ben de cok yedım bakalım:)Kızlar selam. Şehir efsanesi diye düşündüğümüz şey başıma geldi. Ben hamileliğin başlarında ayva alıp yemiştim hamile olduğumdan haberim yoktu henuz. Oğlum gamzeli bizim hiç gamzeli akrabamızda yok üstelik
HoşgeldinMerhaba, ben de bir kaç gündür mesajlarınızı okuyordum yeni üye oldum. Herkese güzel hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim. 36+0 dayımBug0n hastane çantamı tamamladım sayılır hala eksiklerim var. Biberon ve göğüs sağma makinemin parçalarını kaynattım. Sabah iş akşam Ada ya hazırlık. Son zamanlar çok yoğun geçiyor sizde durumlar nasıl Bebeğinr kavuşan anneleri tebrik ediyorum bir an önce hastaneden eve dönersiniz inş
Ay olsun sen ve bebiş için hangisi sağlıkla olacaksa oyle olsunBugün benim de kontrolüm vardı, 37+1, 3000kg 51cm. Biraz önden gidiyordu, o normale dönmüş. Benim kızımın 2 hafta önce 35. Haftada ayakları yukarıda ve başı yandaydı. Plasentası da yukarıda. Doktor ultrasonu açınca hımm dedi bir duraksadı. Buradan kafayı sadece aşağıya kanalı indirmesi lazımken nasıl olduysa kafa yukarı ayaklar aşağı dönmüş, makat pozisyonundaHerhalde kanala yerleşemedi ve döndü dedi. Doktor da tam sebebini bilemiyoruz dedi. Ben zaten döndüğünü fark etmiştim çünkü yandaki kafa yoktu ve döndüğü gece hiç uyumadı ve tabi ki beni de uyutmadı Sadece yukarıda kafa olduğunu anlamamışım. Ayakları da aşağıda. Kasık ağrım vardı 4-5 gündür, onların sebebinin de minik ayaklar ve tekmeler oldığunu anladık. Sancım az çıktı, ona da normal dedi doktor. Geçen hafta birgün ağrıyla gitöiştim, o gün çok daha fazlaydı. Zaten ondan bir gün sonra da döndü.
Neyse, böyle olunca benim normal doğum hayalleri suya düştü. Bebek hanım bu pozisyonu seçti, haftaya da 4 gün doktorum yok. Umarım o sırada doğum başlamaz. Makata dönünce sancı çok olmadan sezeryan yapmak gerekiyor. Doktor daha erken dedi, 38’den sonra sezeryan yapacak. Haftaya Cuma son kontrole gidicem ve nisan başında sezeryan olacak gibi duruyor. Baştan beri sezeryan istememekle birlikte yapacak bir şey yok. İkimiz de iyi olalım da, varsın sezeryan olsun. Neyse ki onun da benim de sağlığımız yerinde çok şükürAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hiç sorma, geri gelmen çok iyi olduuKızlaaaar selam ben geldimmm.. umarım herkes iyidir
Ben yorucu ve yıpratıcı bir süreç geçirdim psikolojik olarak. Ama bebiş de ben de iyiyiz.
Fakat bizim gruba ne oldu böyle? Çok uzak kaldım yazılanları da okuyamadım bir göz gezdirdim ama anlamadım. Hayırdır inşallah
hahahah di mi , o şekilde hissetmeden başlasa bitse keşke her şey, sonucunu yaz bize mutlaka. Zaten bir şey kalmamış maşallah bu hafta olmasa bile 1-2 haftaya bebişin kollarında olurrrYarın 9:45 de randevum var çatı muayenesi var uyuyamıyorum heycandan resmen 37+6dr bide 3-4 cm açıklığın var yakında doğurursun diyomuss ayy ne iyi olur he
Bebiş kendini geleceğe hazırlıyorBugun bisi oluyor gecen hafta cuma da olmustu cok sert hareketlerı var karnım acıyor zaten erkenden uyandım cok sukur ama garip oluyor:)
Çatı kemikleri kendini doğuma hazırlıyor sanırım o yüzdenmiş benim sezeryan olcak ama işteNeyle ilgili acaba bu ağrı yatakta dönememe yürüyememe yapıyo çok kötü ve daha 1 ay var nerdeyse nasıl geçecek böyle
hoşgeldinMerhaba, ben de bir kaç gündür mesajlarınızı okuyordum yeni üye oldum. Herkese güzel hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim. 36+0 dayımBug0n hastane çantamı tamamladım sayılır hala eksiklerim var. Biberon ve göğüs sağma makinemin parçalarını kaynattım. Sabah iş akşam Ada ya hazırlık. Son zamanlar çok yoğun geçiyor sizde durumlar nasıl Bebeğinr kavuşan anneleri tebrik ediyorum bir an önce hastaneden eve dönersiniz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?