Ben ilk zamanlar zor gelmezse pamuk su kullanıcam ama yenidoğan sleppy aldım e bebekten kutu halinde satılıyordu. Bence memnun kalmama durumuna karşılık fazla almaya gerek yok
Evet 2 adet aldım şimdilik.
Ben islak mendil ilk zamanlar biraz kullanıyorum en çok dışarı çıkınca evde çocugun poposunu hep yıkıyordum bebek sabunuyla.Stok yapmak iyidir ama hiç yapmadım.
Evet ben de şaşırdım. Bildiğim 38 itibariyle gelmesi normal olduğu. Ama geçen haftaki muayenede artık gelsin hazırlıklara başlayalım dedi. Hatta ben biraz erken değil mi daha gelmesin dedim. O da kilosu vs iyi gelebilir gibi konuştu. Ben de baya şaşırdım anlamafım. Ama belki artık hurma ye ahududu yaprağı ye falan dedi, o anlamda artık hazırlanalım demiş olabilir
1paket bez aldım içinde 50 tane falan şimdilik yeter yeni dogan bebekler çabuk büyüyor bezi stoklamak biraz mantıksız kilosu fazla olunca direk 2 numara bez alan bile var benim eltim öyle almışti çocugu 4kilo falandi.
1paket bez aldım içinde 50 tane falan şimdilik yeter yeni dogan bebekler çabuk büyüyor bezi stoklamak biraz mantıksız kilosu fazla olunca direk 2 numara bez alan bile var benim eltim öyle almışti çocugu 4kilo falandi.
Ben ikisinden de aşırı korkuyorum normal doğum öncesinden sezeryanda da sonrasından korkuyorum o kadar kararsızım ki su gibi yarım saatte doğuranlar var onları duyup çok özeniyorum sonra 24 saat suni sancı çekip sezeryana alınanları duyup vazgeçiyorum
Ben ikisinden de aşırı korkuyorum normal doğum öncesinden sezeryanda da sonrasından korkuyorum o kadar kararsızım ki su gibi yarım saatte doğuranlar var onları duyup çok özeniyorum sonra 24 saat suni sancı çekip sezeryana alınanları duyup vazgeçiyorum
Ben soracağım doktoruma eğer suyum gelir ve açılmam olmazsa suni sancı almak istemiyorum direk sezaryen’e alsın bende boşuna acı çekmeyeyim normal doğumdan da o kesik olayı varya o olur diye çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun