2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugüne kadar her işimi kendim gördüm ama son bir haftadır evim yarabbim beni b.k götürüyor diye ağlıyor resmen siz de böyle yorgun hissediyor musunuz? Yemek yapmak masayı kurmak toplamak bile benim için aşırı yorucu bir şey olma haline geldi
Yatayım biri bana baksın istiyorum sjdnkd Erken mi girdim ben lohusa sendromuna acaba

vucut agırlasıyor ısteksızlesıyoruz bence gayet normal, bende de oluyor o isteksizlik

İnşallah canım bugün daha iyiyim ben ama yine sancım var üşütmüşte olabiliriz

İnşallah canım bugün daha iyiyim ben ama yine sancım var üşütmüşte olabiliriz
Olabilir canım çünkü havalar bi garip ne giysek belli olmuyor kalında ter incede üşüme termal taytt giyiyorum iyi hoş terletiyot incee pijama giyiyorum mevsimlik evdee üşütüyor ayarlamak gerek bakalım İNŞALLAH RABBİM yüzlerimize cümleten gülsün sağlıkla zamanında gelsin bebişler

Ben 3 paket 70 lik aldım prima daha sonra bakarız dedım ınsallah pısık ne olmaz

Evet evet bayram öncesi veda

Valla helal nasıl calısıyorsunuz ya ben 5 haftaya yakındır yatıyorum sonra ızınlerım var sonra da ucretsız alcam

Dişten mi diş etimi onuda çözemedım geceden beri bitmedi valla agzımın yarısı zonkluyor

Eskiye göre ıdrar mıktarım azaldı sıklık aynı ıctıgım su aynı garip nere gıdıyor bu su

İyi o zaman sevin
Boynum hep sıyah ben olmus artmıstı ama baya artmıs elıme bi geldı baktım kı hep sıyah benler abooowww
Normalmis hamilelikte ama cok var
Benim de boynumda siyah küçük benler çıktı. Dudağımın alt sağında da egzama çıktı

Evet bitki çayı gibi içiyorsun. Ama hiç bir yerde bulunmuyor sadece intern

eski mesajlardan kalmış sanırım cevapla kısmında. Ay ben buraya girmekte çok zorlaniyorum keşke mobil uygulama olsa
var canım uygulama. ben oradan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…