2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ben de kendi işimi yapıyorum ve ne zaman bırakacağım hiçbir fikrim yok. Bu gidişle doğuma kadar çalışacağım. İşlerimi bırakabileceğim biri de yok maalesef. Sen hangi sektördeydin canım ne iş yapiyorsun?

Ben lcw den triko alt almıştım 3 tane dışarıda sürekli onları giyiyorum. Allahtan işim home-office. Evde sürekli pijamaylayım large pijamalar aldım.

Kızlar ben geldim teknikle görüştüm çözdüler problemimi saolsunlar. Nasılsınız keyifler nasıl? Ben 35+1 deyim ve 2 haftadır karpal tünel sendromuyla uğraşıyorum. Uykudan el ağrısıyla uyanıyorum güç kaybı var uyuşma var şişlik ağrı ne ararsanız var inanılmaz bir şey. Doğumdan sonra geçiyomuş inşallah çabucak geçer böyle bebeği bile kaldıramam ben çarşamba kontrolüm var bakalım neler dicek doktorum

İphone için mi var acaba ben androidde bulamadım
Evet ben iphone da kullanıyorjm. Burada birsi paylaşmıstı ben yüklemiştim ama şimdi nasıl yapılıyo bulamadım

Benimki özel hastaneydi 55 gün yoğun bakımda kaldı ücret ödemedik cnm biz

Ben de gebeliğin başından beri var bu illet uyku falan yok ağrıdan mahfoluyorum

Çok geçmiş olsun. Benim de arada elim uyuşuyor uykudayken ama başka bir şey heralde benim yaşadığım. Uyandıktan sonra geÇiyor

Ben de gebeliğin başından beri var bu illet uyku falan yok ağrıdan mahfoluyorum
Ay kıyamam başından beri nasıl katlandın buna inanılmaz bir ağrı bu atel iyi geliyomuş bi alıp deniyim diyorum sen de denedin mi

Çok geçmiş olsun. Benim de arada elim uyuşuyor uykudayken ama başka bir şey heralde benim yaşadığım. Uyandıktan sonra geÇiyor
El şişmesi,çok zor açılması,parmak kemiklerinde çok fazla bir ağrı,güç kaybı yoksa başka bişeydir canım bu fena gerçekten

Kızlar bugün kontrolüm vardı 35 artı 6 dayım eger bir sancı vs olmazsa öncesinde 15 nisan doğum tarihi verdi doktor bakalım sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için zamanlar daraldı

Benim de öyle , eşim biraz yardımcı oldu son aylarda da onun da kendi işi yan dükkanda o da ben gözlük işi yapıyorum esnafçılık bir de beraber çalıştığım gözlükleri pazarlayan bir arkadaş var ama o hep şehir dışında yani benim yaptığım işlerden pek anlamaz bilgisayar vs faturalar dijital işler bende.. sen ne iş yapıyorsun?

Bilgi için teşekkür ederim. Benim özel sağlık sigortam yok. Oyüzden doğumdan sonra bi bakıcam bende bebiş için. Belki ikimize de yaptırırım. Dediğin gibi hangi hastaneleri kapsadığıda önemli.

Kızlar hıc kokoreç yediniz mi bu süreçte

Kizlar sanci dedikleri tam olarak nasil ? Benim bugün kaburgalarim ağriyor. Sırtımda ağri var. Karnim sert halsizim ama kasik ağrim filan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…