Tek bir sebebi var: kendi işim olması yani gerçekten paraya ihtiyaç çok olduğu için başka bir şansım yok, son dk ya kadar çalışıp , sonrasında hızlıca toparlanıp dönmek niyetindeyim. Dönem çok fena borçlar vs vs keşke başka şans olsa
Aaa ben de kendi işimi yapıyorum ve ne zaman bırakacağım hiçbir fikrim yok. Bu gidişle doğuma kadar çalışacağım. İşlerimi bırakabileceğim biri de yok maalesef. Sen hangi sektördeydin canım ne iş yapiyorsun?
Benim en çook özlediğim şey kıyafetlerim yani güzel giyinmeyi o kadar özledim ki trendyolda kıyafetlere bakıp bakıp iç geçiriyorum işten ayrıldığımdan beri eşofmanla ve kocamın tişörtleriyle takılıyorum dkddkkdkskd
Kızlar ben geldim teknikle görüştüm çözdüler problemimi saolsunlar. Nasılsınız keyifler nasıl? Ben 35+1 deyim ve 2 haftadır karpal tünel sendromuyla uğraşıyorum. Uykudan el ağrısıyla uyanıyorum güç kaybı var uyuşma var şişlik ağrı ne ararsanız var inanılmaz bir şey. Doğumdan sonra geçiyomuş inşallah çabucak geçer böyle bebeği bile kaldıramam ben çarşamba kontrolüm var bakalım neler dicek doktorum
Merhaba. En kısa sürede sağlıkla evladınızı yanınıza verirler inşallah.
Şuan bu süreci yaşadığınız için soruyorum özel hastanede mi, devlette mi dogum yaptımız birde bebek yoğun bakıma girince herhangi bir ödeme ücret talep ettimi hastane sizden?
Ben ikiz gebeyim öncesinden bazı seyler hakkında bilgi edinmek istiyorum internette hep farklı farklı şeyler yazılmışta emin olamadım.
Özelde olsa bile yoğun bakım için ücret ödenmez diye biliyorum ama bazı hastaneler ücret almak için baya diretiyor diye de okudum o yüzden merak ettim
Kızlar ben geldim teknikle görüştüm çözdüler problemimi saolsunlar. Nasılsınız keyifler nasıl? Ben 35+1 deyim ve 2 haftadır karpal tünel sendromuyla uğraşıyorum. Uykudan el ağrısıyla uyanıyorum güç kaybı var uyuşma var şişlik ağrı ne ararsanız var inanılmaz bir şey. Doğumdan sonra geçiyomuş inşallah çabucak geçer böyle bebeği bile kaldıramam ben çarşamba kontrolüm var bakalım neler dicek doktorum
Kızlar bugün kontrolüm vardı 35 artı 6 dayım eger bir sancı vs olmazsa öncesinde 15 nisan doğum tarihi verdi doktor bakalım sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için zamanlar daraldı
Kızlar bugün kontrolüm vardı 35 artı 6 dayım eger bir sancı vs olmazsa öncesinde 15 nisan doğum tarihi verdi doktor bakalım sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için zamanlar daraldı
Aaa ben de kendi işimi yapıyorum ve ne zaman bırakacağım hiçbir fikrim yok. Bu gidişle doğuma kadar çalışacağım. İşlerimi bırakabileceğim biri de yok maalesef. Sen hangi sektördeydin canım ne iş yapiyorsun?
Benim de öyle , eşim biraz yardımcı oldu son aylarda da onun da kendi işi yan dükkanda o da ben gözlük işi yapıyorum esnafçılık bir de beraber çalıştığım gözlükleri pazarlayan bir arkadaş var ama o hep şehir dışında yani benim yaptığım işlerden pek anlamaz bilgisayar vs faturalar dijital işler bende.. sen ne iş yapıyorsun?
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile alakalı sigortacımla görüştüm; bilgileri aktarıyorum (Anadolu Sigorta için):
-Eğer annede doğum teminatlı sigorta varsa, anneninki bitene kadar olan süreç için bebek için de prim alınıyormuş (benimki ağustosta bitiyor bebiş için de ağustosa kadar yapılıyor yani) bu benim için çok iyi bir şey en azından az prim ödeyerek denemiş olurum gerekli bir şey mi diye.
-Doğum raporu , epikriz raporu ve kimlik gerekiyormuş. (epikriz raporu da hastane çıkışı bebeğin sağlığını gösteren rapormuş , muhtemelen ona göre prim çıkaracaklar)
-Sigortaya 10 ayakta muayene ve inşallah gerek olmaz ama ameliyatlar dahil zaten aynı yetişkinlerinki gibi.
Yaptırmayı düşünen ama kendisinde olmayan arkadaşlar var ise mutlaka ilinizde veya ilçenizde seçtiğiniz sigorta firması hangi özel hastanelerde geçiyor araştırın her hastane ile anlaşma olmuyor, eğer oradaki doktorlar kafanıza yatarsa yaptırmak mantıklı bence.
Bilgi için teşekkür ederim. Benim özel sağlık sigortam yok. Oyüzden doğumdan sonra bi bakıcam bende bebiş için. Belki ikimize de yaptırırım. Dediğin gibi hangi hastaneleri kapsadığıda önemli.