Tek bir sebebi var: kendi işim olması yani gerçekten paraya ihtiyaç çok olduğu için başka bir şansım yok, son dk ya kadar çalışıp , sonrasında hızlıca toparlanıp dönmek niyetindeyim. Dönem çok fena borçlar vs vs keşke başka şans olsa
Çalışmakla alakalı en büyük dert: giyecek kıyafet kalmadı süper mario gibi salopet giyiyorum ve çok çirkin ya. Tayt falan da sıkıyor artık büyük beden alayım desem son 2-3 hafta için günah ya aaah ah
Çalışmakla alakalı en büyük dert: giyecek kıyafet kalmadı süper mario gibi salopet giyiyorum ve çok çirkin ya. Tayt falan da sıkıyor artık büyük beden alayım desem son 2-3 hafta için günah ya aaah ah
Benim en çook özlediğim şey kıyafetlerim yani güzel giyinmeyi o kadar özledim ki trendyolda kıyafetlere bakıp bakıp iç geçiriyorum işten ayrıldığımdan beri eşofmanla ve kocamın tişörtleriyle takılıyorum dkddkkdkskd
Benim en çook özlediğim şey kıyafetlerim yani güzel giyinmeyi o kadar özledim ki trendyolda kıyafetlere bakıp bakıp iç geçiriyorum işten ayrıldığımdan beri eşofmanla ve kocamın tişörtleriyle takılıyorum dkddkkdkskd
Benim de aynı şekilde! Jeanlere sarılasım var berbat kötü hissediyorum kendimi ya zaten şişmanladık bi de kıyafetler kötü. O yüzden her sabah saçlarımı fln yapıp makyaj yapıyorum motive olmak için
Merhaba. En kısa sürede sağlıkla evladınızı yanınıza verirler inşallah.
Şuan bu süreci yaşadığınız için soruyorum özel hastanede mi, devlette mi dogum yaptımız birde bebek yoğun bakıma girince herhangi bir ödeme ücret talep ettimi hastane sizden?
Ben ikiz gebeyim öncesinden bazı seyler hakkında bilgi edinmek istiyorum internette hep farklı farklı şeyler yazılmışta emin olamadım.
Özelde olsa bile yoğun bakım için ücret ödenmez diye biliyorum ama bazı hastaneler ücret almak için baya diretiyor diye de okudum o yüzden merak ettim
Şuan bu süreci yaşadığınız için soruyorum özel hastanede mi, devlette mi dogum yaptımız birde bebek yoğun bakıma girince herhangi bir ödeme ücret talep ettimi hastane sizden?
Ben ikiz gebeyim öncesinden bazı seyler hakkında bilgi edinmek istiyorum internette hep farklı farklı şeyler yazılmışta emin olamadım.
Özelde olsa bile yoğun bakım için ücret ödenmez diye biliyorum ama bazı hastaneler ücret almak için baya diretiyor diye de okudum o yüzden merak ettim
İstanbuldayım. Hastane olarak kozyatağı central hospitalde olacak doğum ama doktorum dışardan hastaneden değil.
Haftası ileri doğum yapınca yoğun bakıma girmeyen ikizlerde oluyor ama benim erken doğum riskim var serklajlıyım, doktorum ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi demişti suan için 32-34. Haftaya kadar dururlar demişti yine de erken bi hafta verdiği aralık
Canımm maşallah zaman ne hızlı geçiyor tabii bize öyle , sana bir ömür gelmiştir. Eminim en kısa sürede bebeğin kucağında evine sağlıkla geçeceksin.. dualarımız hep sizinle
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile alakalı sigortacımla görüştüm; bilgileri aktarıyorum (Anadolu Sigorta için):
-Eğer annede doğum teminatlı sigorta varsa, anneninki bitene kadar olan süreç için bebek için de prim alınıyormuş (benimki ağustosta bitiyor bebiş için de ağustosa kadar yapılıyor yani) bu benim için çok iyi bir şey en azından az prim ödeyerek denemiş olurum gerekli bir şey mi diye.
-Doğum raporu , epikriz raporu ve kimlik gerekiyormuş. (epikriz raporu da hastane çıkışı bebeğin sağlığını gösteren rapormuş , muhtemelen ona göre prim çıkaracaklar)
-Sigortaya 10 ayakta muayene ve inşallah gerek olmaz ama ameliyatlar dahil zaten aynı yetişkinlerinki gibi.
Yaptırmayı düşünen ama kendisinde olmayan arkadaşlar var ise mutlaka ilinizde veya ilçenizde seçtiğiniz sigorta firması hangi özel hastanelerde geçiyor araştırın her hastane ile anlaşma olmuyor, eğer oradaki doktorlar kafanıza yatarsa yaptırmak mantıklı bence.
Benim de aynı şekilde! Jeanlere sarılasım var berbat kötü hissediyorum kendimi ya zaten şişmanladık bi de kıyafetler kötü. O yüzden her sabah saçlarımı fln yapıp makyaj yapıyorum motive olmak için
Kızlar bugüne kadar her işimi kendim gördüm ama son bir haftadır evim yarabbim beni b.k götürüyor diye ağlıyor resmen siz de böyle yorgun hissediyor musunuz? Yemek yapmak masayı kurmak toplamak bile benim için aşırı yorucu bir şey olma haline geldi
Yatayım biri bana baksın istiyorum sjdnkd Erken mi girdim ben lohusa sendromuna acaba
Ben 37 ye giricem. 2 haftadır normalde yorulmayacağım durumlarda çok yorulmaya başladım. Mesela yemek yapıyorum uzun süre mutfakta ayakta durunca bir süre sonra aşırı yoruluyorum belim ağrıyor. Süpürge ve viledayı zaten 3 aydır yapamıyorum yine belim ağrıyor yapınca.