2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Başka bilen yok mu ya herkes web sitesinden mi kullanıyor arkadaşlar?
Yok ben de telefona indirdim ama böyle instagram gibi app değil tabii ki sitenin kısayolu gibi

Kizlar sanci dedikleri tam olarak nasil ? Benim bugün kaburgalarim ağriyor. Sırtımda ağri var. Karnim sert halsizim ama kasik ağrim filan yok
Benim de karnım aşırı sert iki gündür. Bugün kontrolüm vardı suyun azalmış bayram sonrasını bekleyemezsin iki gün sonra tekrar gel bakalım dedi şuan 36+1deyim NSTde sancım çıkmadı işe de gidebilirsin sıkıntı yok dedi ama doğum çok yakın çok gerildim

Çok geçmiş olsun sağlikla çocuğunuza kavuşursunuz inş

Geçmiş olsun canım karpal tünel icin egzersizler var denedin mi iyi gelir belki

Canım İNŞALLAH 38 lerii görürsün benimde karnım özellikle yemeklerden sonra sertt oluyor ağrıı olmasada benimde su alt sınırdaydı ama kritik değil dedii doktor bende 35+ lardayım ama doktor bayram sonuu gibii Nasip olursa demişti tam gün vermedi ama hareket takibi yapıyorum bazen yumuşayabilio ama belli olmaz canım Martt annelerinde bi arkadaşımda suyuu azken 40. Haftada doğum yapmış bizim gruptada bi arkadaş bi önceki gebeliğinde suyun az demişler 39+ larda doğum yapmış Ayrıca artık tehlikeli haftaları atlatmışsın canım soluna yat bol su içç dinlenmeye çalış İNŞALLAH cümleten 38 lerii görürüz

Ben 5 aydır hamile kalamıyorum
5 ay cok uzun bir süre değil ki, her iki tarafın da saglık sorunu yoksa ortalama 1 yıl gibi süreden sonrası doktor kontrolü gerektiriyo

Aaa, yani evde dinlen de dememesi bi ilginç işe de devam et diyor yani bu doktorları anlamak çok zor ya.. gerilme bebişinle kavuşacağın günler yakın ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Kilosı filan iyi mi bebişin? 37 hafta olsa bile kötü değil ki içini ferah tut bence 38 i de rahat görürsünüz. Bol havuc ye istersen

Geçmiş olsun canım karpal tünel icin egzersizler var denedin mi iyi gelir belki
Saolasın canım egzersizleri yaptım ama değişen pek bir şey olmuyor anlık rahatlama geliyo sadece sonra geceler aynı

Kizlar sanci dedikleri tam olarak nasil ? Benim bugün kaburgalarim ağriyor. Sırtımda ağri var. Karnim sert halsizim ama kasik ağrim filan yok
Karnin tamaminda olan sertleşme.doğum sancısı geldiğinde sıklaşır ve kuvveti de giderek artar mutlaka anlarsınız yani.sıkıp sıkıp bırakır.agri bele ve kalçaya doğruda yayılabilir. Düzensiz olduğu sürece korkmanıza gerek yok

Benim yazılım şirketim var ortağız babamla. Kardeşim de destek oluyor ama benim yaptığım işi aktarabileceğim kimse yok. Yeni birini işe alsan hem maliyet hem de senin yaptıklarını yapamayacak. Benim de eşim sağolsun destek oluyor ama bebiş gelince o da yoğun olacak. Sizin aileler desteğe gelecek mi doğumdan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…