2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay valla bugün artık dayanamıcak noktaya geldim şuan hala memede yatırdığım an uyanıyo ya çatlatmayız dimi bebeleri

Ay valla bugün artık dayanamıcak noktaya geldim şuan hala memede yatırdığım an uyanıyo ya çatlatmayız dimi bebeleri
Ahhahaaha valla bende düşünüyorum aynı şeyi ama hep emmek istiyo bazen fazlasını atıyo o kadar kusması çok nadir bence çok aktif çekmiyolar uykuya geçiş olunca ağzında emzik gibi tutuyo zaten

Ben maalesef 3.ayda adet gördüm, en az 6 ay rahat etmek istemiştim. Gram özlememişim. Karnım aprıdı, 1 yıl sonra migrenim tuttu. Emzirirken olmz diye ummuştum. Şimdi her ay uğraş dur. Daha kucağımda bebek var, vücudum kafayı yemiş bence yeni bebeğe hazırlık yaptı

Ben 40.gun oldum 20 gunden fazla sürdü ama 5 gun normal adetımdı hep oyle olurdu gerisi az az kanamaydı ama gecmek bılmedı

Annem de hep 40 ında olmus genetik mi acep

Ahhahaaha valla bende düşünüyorum aynı şeyi ama hep emmek istiyo bazen fazlasını atıyo o kadar kusması çok nadir bence çok aktif çekmiyolar uykuya geçiş olunca ağzında emzik gibi tutuyo zaten
Evet evet fare gibi mikmik yapıyor ağzında memeyi

Emzirme harici mama vs veriyor muydun? Sadece emziren anneler geç adet olur diye bahsediyorlar ya hep ondan sordum

Bende aynı durumdayım sürekli memede. Emzik almıyo. Gecede kucağımda uyuyo yatağına koyunca uyanıyo. Kucağımda oda rahatsız uyuyo bende. Bari gece uyusak güne normal başlasak. Gece ayrı kaos gündüz ayrı kaos. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum. Ne zaman bitecek onuda bilmiyorum. O kadar zorlanıyorum ki

Canım benim sen de insansın hepimiz kalkınca enerjik olamıyoruz bu kadar ayrıntıya girersen çok zor geçer anneliğin öyle düşünme ben senin dediğin bu aktivitelerin çoğunu yapacak zaman bulamıyorum diğer çocuğum var başka işler var lütfen kendini yıpratma sen iyi bir annesin

Kızlar bıngıldagı kontrol edıyor musunuz
Bebegımınkı hafif çökmüş gibi sonra duzeldi geri çökmüs gibi geldı sıvı yetersızlıgınden denıyor zaten idrarıda az sararmıstı sizde de var mı

Bende çok zorlanıyorum dün gece göğsümde uyudu bayılmışım resmen hiçbir şey hatırlamıyorum o da 2,5 saat falan uyudu yatağında asla yatmıyo ne gündüz ne de gece. Emzik de almıyo keşke diyorum emzik alsaydı öyle uyusaydı ama yok. Başım çatlıyo bugün şimdi emzirdim yatağına yatırdım yine uyandı napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Ne yemek yapabiliyorum ne de ev işi

Emzirme harici mama vs veriyor muydun? Sadece emziren anneler geç adet olur diye bahsediyorlar ya hep ondan sordum
Sadece emziriyorum, daha hiç mama vermedim. Sağım yapıyorum, buzluktaki sütü verdim en fazla. Bende zaten ondan çok şaşırdım. Bir günde 15 defa 15 dakika emiyor… Gece uykusuna geçerken 3 tur, diğerleri 2 meme…

Ben yemek ve ev işi yapmayı denemiyorum bile, annemde. Kundak yapıyor musun? Ben emzirip, kucakta 10 dk tutup, sonra hazır kundağa koyup, 10 dk öyle koridorda pışpış yapıp gezdirip reflü yatağına yatırıyorum. Gece ancak öyle uyuyor, gündüz kucakta.

Bizim doktorumuz hic verme demiyor. Versende farketmez vermesende diyor ama ben veriyorum.

Kundakta asla durmuyo ellerini içeri soktuğumuz an ağlamaya başlıyor

candanileri59 canım senin bebişin atak haftası bitti mi? 2 gündür sürekli ağlıyo uyumuyo sadece memede sakinleşiyo böyle bir şey miydi yaşadığınız?

Ne kadar verıyorsun olcek olarak birde kaynamıs ılımış su mu verıyorsun canım
Evet mamasi icin kaynattigim soguttugum sudan veriyorum canim yaklaşık 1.5 cay kasigi falandir verdigim su. Baslarda tiksiniyodu sanki zehir veriyom gibi tepkiler simdi alisti severek iciyo. Bide ben hani şuruplarin icinden şırınga çıkıyor ya onla cekip azar azar veriyom agzina.

candanileri59 canım senin bebişin atak haftası bitti mi? 2 gündür sürekli ağlıyo uyumuyo sadece memede sakinleşiyo böyle bir şey miydi yaşadığınız?
Bitti canim 4 gun surdu benimkisi asla uyumuyodu 24 saat uyumadigi oldu. Oyle cok degil ama uyutmaya calisirken falan ağladığı oldu ( ya aslinda buna aglamak denmez mizmizlanma diyeyim.). Ve memeyide tutmuyodu. Her bebek bir degil ben arastirdigimda bazi bebeklerde memede sakinlesme olayi oluyomus. Cok arastirmistim atak haftasinda bebekler kendilerini yalniz hissederlermis seninkisi sana tutunmuş sanirim anne karnindaki konforu isterlermis. Neler yaşıyor kendi icinde bu kucuk ergenler bol bol emzir memede tut canim emerken konus onunla hep yaninda oldugunu falan anlat ellerini tut senin sevgini hissedip rahatlasın. Ve dua et en fazla 2 hafta sürüyormuş 2 hafta sürmesin. Atak haftasi bittiginde yeniden bi duzen oturtmak gerekiyo tamamen degisiyo bebis. Bizimkisine agulamalar parmak emmeleri falan kattı atak haftasi her bebekte bir olmaz tabi bakalim size neler getiricek. Bol bol goz teması kur canim.

Tamam canım saolasın bol bol konuşup göz teması kuruyorum ama ağlaması başlıyo hemen uykudan da ağlayarak uyanıyo asla böylr bir bebek değildi sizinkisi kısa sürmüş inşallah bizimkisi de öyle olur yoksa mahvoluruz gerçekten inanılmaz zor. Uyumadıkça arabayla tur attırıyoruz her gece orda uyuyo. Bakalım ne gibi gelişmeler katıcak bize

Ahh kiyamam yaa minik ergenler. Arastirinca cok üzülmüştüm icinde yasadiklarina en azindan arabayla uyuyomus benimki tobe uyumuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…