Ay valla bugün artık dayanamıcak noktaya geldim şuan hala memede yatırdığım an uyanıyo yaBende aynısını yapıyorum tüm gün tek başıma bakıyorum eşim gelene kadar aynı şekilde ana kucağında biraz ev turu biraz baktım durmuyo memeye tutuyorum orada uyuyo bende dinleniyorum başka çarem kalmıyo en azından orada duruyor
Ahhahaaha valla bende düşünüyorum aynı şeyi ama hep emmek istiyo bazen fazlasını atıyo o kadar kusması çok nadir bence çok aktif çekmiyolar uykuya geçiş olunca ağzında emzik gibi tutuyo zatenAy valla bugün artık dayanamıcak noktaya geldim şuan hala memede yatırdığım an uyanıyo yaçatlatmayız dimi bebeleri
Ben maalesef 3.ayda adet gördüm, en az 6 ay rahat etmek istemiştim. Gram özlememişim. Karnım aprıdı, 1 yıl sonra migrenim tuttu. Emzirirken olmz diye ummuştum. Şimdi her ay uğraş dur. Daha kucağımda bebek var, vücudum kafayı yemiş bence yeni bebeğe hazırlık yaptıSeninki insan seçiyo desenebenimki emzik almıyo hergün deniyorum ama almıyo. Ayy şu dönemler bitsede rahatlasak. Aldı, almadı, reddetti maması, sütü beyin yakan bi dönem. Bide ben adet olmadım 2 ayı geçti doğum yapalı. Sezeryanlıyım. Adet gören var mı
Evet evet fare gibi mikmik yapıyor ağzında memeyiAhhahaaha valla bende düşünüyorum aynı şeyi ama hep emmek istiyo bazen fazlasını atıyo o kadar kusması çok nadir bence çok aktif çekmiyolar uykuya geçiş olunca ağzında emzik gibi tutuyo zaten
Emzirme harici mama vs veriyor muydun? Sadece emziren anneler geç adet olur diye bahsediyorlar ya hep ondan sordumBen maalesef 3.ayda adet gördüm, en az 6 ay rahat etmek istemiştim. Gram özlememişim. Karnım aprıdı, 1 yıl sonra migrenim tuttu. Emzirirken olmz diye ummuştum. Şimdi her ay uğraş dur. Daha kucağımda bebek var, vücudum kafayı yemiş bence yeni bebeğe hazırlık yaptı
Bende aynı durumdayım sürekli memede. Emzik almıyo. Gecede kucağımda uyuyo yatağına koyunca uyanıyo. Kucağımda oda rahatsız uyuyo bende. Bari gece uyusak güne normal başlasak. Gece ayrı kaos gündüz ayrı kaos. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum. Ne zaman bitecek onuda bilmiyorum. O kadar zorlanıyorum kiBen memeden başka bir şekilde oyalayamıyorum 20 dk filan anca evi turluyoruz 15 dk ana kucağında sallanıyo o kadar sonrasında memeye geliyo çünkü ağlamasını başka türlü durduramıyorum doğru mu yapıyorum acaba
Canım benim sen de insansın hepimiz kalkınca enerjik olamıyoruz bu kadar ayrıntıya girersen çok zor geçer anneliğin öyle düşünme ben senin dediğin bu aktivitelerin çoğunu yapacak zaman bulamıyorum diğer çocuğum var başka işler var lütfen kendini yıpratma sen iyi bir annesinKızlar benim gibi bazen kötü hisseden var mı
Gün içerisinde ayıldıktan sonra bebişle oynuyoruz şarkılar söylüyorum tummy time yapıyoruz sohbet ediyoruz hep konuşuyorum onunla
Ama sabah ilk kalktığımda 3 4 saat kendime gelemiyorum yorgunluktan konuşamıyorum bile sessiz sessiz takılıyoruz sonra da diyorum neden enerjik olmadım, onun suçu ne sanki ona küsmüşüm gibi davranıyorum falan diye de kendime kızıyorum ana yorgunluktan kafam düşüyor artık o da o sırada ağlayınca falan istemsizce bir sinir basıyor bana
Bende çok zorlanıyorum dün gece göğsümde uyudu bayılmışım resmen hiçbir şey hatırlamıyorum o da 2,5 saat falan uyudu yatağında asla yatmıyo ne gündüz ne de gece. Emzik de almıyo keşke diyorum emzik alsaydı öyle uyusaydı ama yok. Başım çatlıyo bugün şimdi emzirdim yatağına yatırdım yine uyandı napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Ne yemek yapabiliyorum ne de ev işiBende aynı durumdayım sürekli memede. Emzik almıyo. Gecede kucağımda uyuyo yatağına koyunca uyanıyo. Kucağımda oda rahatsız uyuyo bende. Bari gece uyusak güne normal başlasak. Gece ayrı kaos gündüz ayrı kaos. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum. Ne zaman bitecek onuda bilmiyorum. O kadar zorlanıyorum ki
Sadece emziriyorum, daha hiç mama vermedim. Sağım yapıyorum, buzluktaki sütü verdim en fazla. Bende zaten ondan çok şaşırdım. Bir günde 15 defa 15 dakika emiyor… Gece uykusuna geçerken 3 tur, diğerleri 2 meme…Emzirme harici mama vs veriyor muydun? Sadece emziren anneler geç adet olur diye bahsediyorlar ya hep ondan sordum
Ben yemek ve ev işi yapmayı denemiyorum bile, annemde. Kundak yapıyor musun? Ben emzirip, kucakta 10 dk tutup, sonra hazır kundağa koyup, 10 dk öyle koridorda pışpış yapıp gezdirip reflü yatağına yatırıyorum. Gece ancak öyle uyuyor, gündüz kucakta.Bende çok zorlanıyorum dün gece göğsümde uyudu bayılmışım resmen hiçbir şey hatırlamıyorum o da 2,5 saat falan uyudu yatağında asla yatmıyo ne gündüz ne de gece. Emzik de almıyo keşke diyorum emzik alsaydı öyle uyusaydı ama yok. Başım çatlıyo bugün şimdi emzirdim yatağına yatırdım yine uyandı napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Ne yemek yapabiliyorum ne de ev işi
Bizim doktorumuz hic verme demiyor. Versende farketmez vermesende diyor ama ben veriyorum.Doktorlar verme diyor ya, bi önceki sarı çiş konusu da çiş rengi koyuldukça susuz kalmış demekmiş , havalar çok sıcak ya terliyor mu acaba, emzirme sıklığın nasıl veya çişli bez sayısında azalma var mı? Doktor bana dün dedi ki bu sıcak havalarda bunlar çok normal sen bol bol emzir bebiş susuz kalmasın
Kundakta asla durmuyo ellerini içeri soktuğumuz an ağlamaya başlıyorBen yemek ve ev işi yapmayı denemiyorum bile, annemde. Kundak yapıyor musun? Ben emzirip, kucakta 10 dk tutup, sonra hazır kundağa koyup, 10 dk öyle koridorda pışpış yapıp gezdirip reflü yatağına yatırıyorum. Gece ancak öyle uyuyor, gündüz kucakta.
Ne kadar verıyorsun olcek olarak birde kaynamıs ılımış su mu verıyorsun canımBizim doktorumuz hic verme demiyor. Versende farketmez vermesende diyor ama ben veriyorum.
Evet mamasi icin kaynattigim soguttugum sudan veriyorum canim yaklaşık 1.5 cay kasigi falandir verdigim su. Baslarda tiksiniyodu sanki zehir veriyom gibi tepkiler simdi alisti severek iciyo. Bide ben hani şuruplarin icinden şırınga çıkıyor ya onla cekip azar azar veriyom agzina.Ne kadar verıyorsun olcek olarak birde kaynamıs ılımış su mu verıyorsun canım
Bitti canim 4 gun surdu benimkisi asla uyumuyodu 24 saat uyumadigi oldu. Oyle cok degil ama uyutmaya calisirken falan ağladığı oldu ( ya aslinda buna aglamak denmez mizmizlanma diyeyim.). Ve memeyide tutmuyodu. Her bebek bir degil ben arastirdigimda bazi bebeklerde memede sakinlesme olayi oluyomus. Cok arastirmistim atak haftasinda bebekler kendilerini yalniz hissederlermis seninkisi sana tutunmuş sanirimcandanileri59 canım senin bebişin atak haftası bitti mi? 2 gündür sürekli ağlıyo uyumuyo sadece memede sakinleşiyo böyle bir şey miydi yaşadığınız?
Tamam canım saolasın bol bol konuşup göz teması kuruyorum ama ağlaması başlıyo hemen uykudan da ağlayarak uyanıyo asla böylr bir bebek değildiBitti canim 4 gun surdu benimkisi asla uyumuyodu 24 saat uyumadigi oldu. Oyle cok degil ama uyutmaya calisirken falan ağladığı oldu ( ya aslinda buna aglamak denmez mizmizlanma diyeyim.). Ve memeyide tutmuyodu. Her bebek bir degil ben arastirdigimda bazi bebeklerde memede sakinlesme olayi oluyomus. Cok arastirmistim atak haftasinda bebekler kendilerini yalniz hissederlermis seninkisi sana tutunmuş sanirimanne karnindaki konforu isterlermis. Neler yaşıyor kendi icinde bu kucuk ergenler bol bol emzir memede tut canim emerken konus onunla hep yaninda oldugunu falan anlat ellerini tut senin sevgini hissedip rahatlasın. Ve dua et en fazla 2 hafta sürüyormuş 2 hafta sürmesin. Atak haftasi bittiginde yeniden bi duzen oturtmak gerekiyo tamamen degisiyo bebis. Bizimkisine agulamalar parmak emmeleri falan kattı atak haftasi her bebekte bir olmaz tabi bakalim size neler getiricek. Bol bol goz teması kur canim.
Ahh kiyamam yaa minik ergenler. Arastirinca cok üzülmüştüm icinde yasadiklarinaTamam canım saolasın bol bol konuşup göz teması kuruyorum ama ağlaması başlıyo hemen uykudan da ağlayarak uyanıyo asla böylr bir bebek değildisizinkisi kısa sürmüş inşallah bizimkisi de öyle olur yoksa mahvoluruz gerçekten inanılmaz zor. Uyumadıkça arabayla tur attırıyoruz her gece orda uyuyo. Bakalım ne gibi gelişmeler katıcak bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?