Peki içmeye başladıktan sonra fark etti mi? Geçirdi mi? Haftaya salı randevum var eğer geçmezse sorayım artık bende madem. Fizik tedavi de aklıma yattı. Gün İçerisinde hayat kalitemi baya düşürüyor çünkü… tövbe estağfurullah yürüyüşümü görseniz bir de uzunum ya tuhaf bişi oluyorumBen doktora anlatınca şikayetlerimi magnezyuma başlattı kuzum
Birazcık. Gün içinde sık sık dinlenmek lazım dinlenmekten kastım da benim için yatmak bu dönemde. Oturunca geçmiyorPeki içmeye başladıktan sonra fark etti mi? Geçirdi mi? Haftaya salı randevum var eğer geçmezse sorayım artık bende madem. Fizik tedavi de aklıma yattı. Gün İçerisinde hayat kalitemi baya düşürüyor çünkü… tövbe estağfurullah yürüyüşümü görseniz bir de uzunum ya tuhaf bişi oluyorumgülersiniz yani net.
Bebişler sağlıklı olsunlarda Rabbim de bize afiyet sağlık kolaylık versin. Rabbim sana da bana da bunları yaşayan bütün annelere de şifalar kolaylıklar versin. Zor ama çok değerli bir süreç… tavsiyelerine uyacağım inşaAllah çok teşekkür ediyorum iyiki varsınızBirazcık. Gün içinde sık sık dinlenmek lazım dinlenmekten kastım da benim için yatmak bu dönemde. Oturunca geçmiyor
Amin kuzum inşallah hepimize şifa versin. Annelerin hakkı ödenmez gerçektenBebişler sağlıklı olsunlarda Rabbim de bize afiyet sağlık kolaylık versin. Rabbim sana da bana da bunları yaşayan bütün annelere de şifalar kolaylıklar versin. Zor ama çok değerli bir süreç… tavsiyelerine uyacağım inşaAllah çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Teşekkür ederimBende var benzer durum aşırı sertleşti uçları ha çatladı çatlayacak bir krem var belki önermişlerdir öğrenip yazayım inşaAllah
Merhaba 1 ay olmuş siz yazalı ama belki görürsünüz afp testinizin sonucu ne çıktı doktorunuz ne dedi bende afp mom 29,9 yazıyor doktoruma ulaşamadım soramadım gerildim birazBen de yaptırmadım 31 yaşındayım ikilim iyi geldi şimdi 3lu ve AFP testi aldı on güne çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırız.bizim yaptırdığımız tanı testi fetal kesin sonuç gibi durumunuz varsa içiniz rahat etsin isterseniz yaptırn
Benimdee boyleee , ama bugun iyi meselaBenim var kuzum. Belimin ağrısı kuyruk şokumu ve bacaklarıma vuruyor. Dün gece de böyle bir geceydi mesela. Şuanda da ağrıyor yatıyorum ama ağrıyor
Benim sonuçlarım güzel geldi sıkıntı yok dedi doktorum sonuç neydi hatırlamıyorum ama evde de değilim şu anMerhaba 1 ay olmuş siz yazalı ama belki görürsünüz afp testinizin sonucu ne çıktı doktorunuz ne dedi bende afp mom 29,9 yazıyor doktoruma ulaşamadım soramadım gerildim biraz
Paylaşımınızda gördüm sanırım 31 yada 33 yazmışsınız sonucu. müsait olduğunuzda sonucunuza bakıp beni de bilgilendirir misiniz?Benim sonuçlarım güzel geldi sıkıntı yok dedi doktorum sonuç neydi hatırlamıyorum ama evde de değilim şu an
Ay gülüm vallahi benim de kaç gündür bacak arama baskı var bacağım bitişik oturduğumda kalktığımda sanki bebek gelecek gibi çok erken bu belirtiler doktorlar ne dersen normal diyo ama ağrım çok yürüyünce penguen gibi oldum şimdiden çok geçmiş olsun olsun gülümKızlar bişi sorcam ben uzun bir kızım 180 boyum var, eskiden profesyonel sporcu olduğum için çok darbe aldım ve kuyruk sokumu ve bel ağrılarım ara ara olurdu. Şimdi ise abartısız 5 gündür kuyruk sokumum aşırı batıyor. Evde yürüyüşüm aşırı komedi olmaya başladı ablam simit verdi onla bi idare ediyorum da oda yani rahat olmuyor. Bu durumdan muzdarip olan var mı? Yani ben rahim gelişiyordur muhtemelen ondandır diyorum çok kaale almıyorum da bazen dehşetül vahşet oluyor aşırı sızlıyor. Yani bundandır demi endişe edecek bir durum yoktur herhalde kafamda bazen deli sorular oluyorAllah’tan öyle nazlı bir kız değilim eşim şanslı arkadaş doktorlar da bişi sorunca hep hasta gördükleri için alışıklar, önemli değil önemli değil deyip geçiştiriyor rahatlamak için buraya geliyoruz nedem
Demekki bu belden aşağısı herkesin iptal bu haftalardaAy gülüm vallahi benim de kaç gündür bacak arama baskı var bacağım bitişik oturduğumda kalktığımda sanki bebek gelecek gibi çok erken bu belirtiler doktorlar ne dersen normal diyo ama ağrım çok yürüyünce penguen gibi oldum şimdiden çok geçmiş olsun olsun gülüm
Ama kasık da geriliyor mantıkenAkşam akşam gelen herkesin beli ağrıyo çünkü bebek yukarı çıkıyo, benim kasığım ağrıyo çünkü bebek aşağı iniyor paranoyası
Benimde kasıklarım iptalDemekki bu belden aşağısı herkesin iptal bu haftalardanormal o zaman herkes benzer durumda çünkü. Teşekkür ederim kuzu sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin cümlemize versin. Ama bişi dicem hani bu 3 ay balayıydı kandırıldık
Ahahahah vallahi bende öyle diyorum bebem kaymış diyorumAkşam akşam gelen herkesin beli ağrıyo çünkü bebek yukarı çıkıyo, benim kasığım ağrıyo çünkü bebek aşağı iniyor paranoyası
Dimi kime balayı anlamadım bebeği hissetmiyoruz çok kusmalar azaldı acaba durumu nasıl ağrım var ona mi bişi oldu siye düşünmekten uyuyamıyorumDemekki bu belden aşağısı herkesin iptal bu haftalardanormal o zaman herkes benzer durumda çünkü. Teşekkür ederim kuzu sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin cümlemize versin. Ama bişi dicem hani bu 3 ay balayıydı kandırıldık
Benimde kasıklarım iptalaynı şeyi düşündüm bugün hani 2.trimester kolay geçicekti kolaylaşan hiçbir şey olmadı diye resmen kandırıldık
Ben ilk trimester de kusmayan, belirtisi çok olmayan şanslı kişilerdendimDimi kime balayı anlamadım bebeği hissetmiyoruz çok kusmalar azaldı acaba durumu nasıl ağrım var ona mi bişi oldu siye düşünmekten uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?