2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dimi kime balayı anlamadım bebeği hissetmiyoruz çok kusmalar azaldı acaba durumu nasıl ağrım var ona mi bişi oldu siye düşünmekten uyuyamıyorum
Ayy gerçekten bu kadar kaygıyla biz napcaz doğurana kadar keşke diyorum evde ultrason cihazı olsa da her gün baksam

Ayy gerçekten bu kadar kaygıyla biz napcaz doğurana kadar keşke diyorum evde ultrason cihazı olsa da her gün baksam
Vallahi anneme dedim baksam durumu nasıl hep merak ediyorum rabbime emenat

Diz kapağı ağrıma güncellemesi geldi bana kızlar ya.. dün sol diz kapağımdı bugün sağ. Başka yaşayan var mı böyle bir ağrı

Canim

Ben de düzeltilmiş mom değeri diye bir şey yazmıyor belki de henüz raporum çıkmamıştır bende sadece afp diye yazıyor teşekkür ederim canım artık doktorumu beklicem salıya kadar

Teşekkür ederim Enfeksiyonum geçmişti ama bir haftadır dediğin gibi sanki tekrar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor gibiyim, herhalde bebiş baskı yapıyor haklısın muhtemelen. Bu hafta kontrolüm var zaten ben de sorar rahatlarım

Kızlar selam, biz bunu aldık, buna uygun dolapla sifonyer de alacağım biz odayi yapmaya karar verdik, odasi dursun düzeni otursun diye. Annemler gittikten sonra misafir odasındaki çift kişilik yatağı kaldircaz kayinvalideme göndercez. Beşiği şimdilik bizim yatak odasına kurduracagiz ama.

Eklentiler

• Screenshot_20231119_120549_Samsung Internet.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
Güle güle kullanın, epey kullanışlıya benziyor

Güle güle kullansın

Diz kapağı ağrıma güncellemesi geldi bana kızlar ya.. dün sol diz kapağımdı bugün sağ. Başka yaşayan var mı böyle bir ağrı
Benim ağrıyor ama yağmur ve nemden kaynakli, hava böyleyken ağrır benimde dizlerim

Kızlar bir şey sorucam. Ben 17.haftamdayım ama günde 1-2 defa bebek karnımın sağ tarafına toplanıyo orası top gibi oluyo sert 2 dk sonra düzeliyor. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı? Bu bir kasılma mı ilk hamileliğim tecrübeli de değilim

Evet bende de oluyor ve kız kardeşime orayı elletim taş gibiydi sonra düzeliyor şeklini kasıyor gibi bende anlamadım üçüncü hamileliğim ama çok çok farklı randevuya bi gidim soracağım

Evet bende de oluyor ve kız kardeşime orayı elletim taş gibiydi sonra düzeliyor şeklini kasıyor gibi bende anlamadım üçüncü hamileliğim ama çok çok farklı randevuya bi gidim soracağım
Ben yarın gidicem sorucam doktora buraya da yazarım ne dedi diye inşallah kasılma falan değildir daha çok erken bizim için

Benim de 17.hafta bitti bugün. Hep ama hep solda şişkinlik var özellikle de sabah. Ultrasonda bebeğin kafası soldaydı sanırım o yüzden

Benim de oluyor ben de 17. Haftadayım geçen hafta başladı ilk. Karnımın her tarafı sertleşti ama kısa sürüyor yalancı kasılmalar bu haftalar da başlayabiliyor diyor nette. Düzenli olmadigi sürece sıkıntı yok çok rahatsız ederse pozisyon değiştir.

bebek odası yapmalı mıyım ya daha erken degıl mı bazıları yapıyor heralde hayırlı olsun benımkı tüp bebek korkmuyor degılım odayı yaparsam uzulurum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…