Ayy gerçekten bu kadar kaygıyla biz napcaz doğurana kadar keşke diyorum evde ultrason cihazı olsa da her gün baksamDimi kime balayı anlamadım bebeği hissetmiyoruz çok kusmalar azaldı acaba durumu nasıl ağrım var ona mi bişi oldu siye düşünmekten uyuyamıyorum
Vallahi anneme dedim baksam durumu nasıl hep merak ediyorum rabbime emenatAyy gerçekten bu kadar kaygıyla biz napcaz doğurana kadar keşke diyorum evde ultrason cihazı olsa da her gün baksam
Paylaşımınızda gördüm sanırım 31 yada 33 yazmışsınız sonucu. müsait olduğunuzda sonucunuza bakıp beni de bilgilendirir misiniz?
Düzeltilmiş AFP mom değeri (0.84) risksiz bölgede bulunmaktadır diye yazıyor raporda.sonucunuzu doktorunuz daha doğru değerlendirecektir. inşallah güzel sonuçlar almissindir sen de
Ben de düzeltilmiş mom değeri diye bir şey yazmıyor belki de henüz raporum çıkmamıştır bende sadece afp diye yazıyor teşekkür ederim canım artık doktorumu beklicem salıya kadar
Teşekkür ederimAma kasık da geriliyor mantıkenbirde şey oluyormuş kadın doğum daktırı söyledi; bu haftalarda bebek çok hızlı büyüyormuş, büyüyen rahim idrar torbasına baskı yapıyormuş idrar tamamen boşalamıyormuş, oda kasıklarda ağrı yapıyor idrar enfeksiyonu gibi kısa kısa olması normalmiş. Büyütecek bir durum yok dedi. Geçen hafta benimde kasığım çok ağrıdı. İdrar kültürü yaptırdım temiz çıktı 3-4 gün sürdü geçti. Bilgin olsun canım. Çok geçmiş olsun
Güle güle kullanın, epey kullanışlıya benziyorKızlar selam, biz bunu aldık, buna uygun dolapla sifonyer de alacağım biz odayi yapmaya karar verdik, odasi dursun düzeni otursun diye. Annemler gittikten sonra misafir odasındaki çift kişilik yatağı kaldircaz kayinvalideme göndercez. Beşiği şimdilik bizim yatak odasına kurduracagiz ama.
Bebek Karyolası Modelleri ve Fiyatları
Bebek Karyolaları fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Bebek Karyolaları sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Teşekkür ederiz teyzesiGüle güle kullanın, epey kullanışlıya benziyor
Güle güle kullansınKızlar selam, biz bunu aldık, buna uygun dolapla sifonyer de alacağım biz odayi yapmaya karar verdik, odasi dursun düzeni otursun diye. Annemler gittikten sonra misafir odasındaki çift kişilik yatağı kaldircaz kayinvalideme göndercez. Beşiği şimdilik bizim yatak odasına kurduracagiz ama.
Bebek Karyolası Modelleri ve Fiyatları
Bebek Karyolaları fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Bebek Karyolaları sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Benim ağrıyor ama yağmur ve nemden kaynakli, hava böyleyken ağrır benimde dizlerimDiz kapağı ağrıma güncellemesi geldi bana kızlar ya.. dün sol diz kapağımdı bugün sağ. Başka yaşayan var mı böyle bir ağrı
Evet bende de oluyor ve kız kardeşime orayı elletim taş gibiydi sonra düzeliyor şeklini kasıyor gibi bende anlamadım üçüncü hamileliğim ama çok çok farklı randevuya bi gidim soracağımKızlar bir şey sorucam. Ben 17.haftamdayım ama günde 1-2 defa bebek karnımın sağ tarafına toplanıyo orası top gibi oluyo sert 2 dk sonra düzeliyor. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı? Bu bir kasılma mı ilk hamileliğim tecrübeli de değilim
Ben yarın gidicem sorucam doktora buraya da yazarım ne dedi diye inşallah kasılma falan değildir daha çok erken bizim içinEvet bende de oluyor ve kız kardeşime orayı elletim taş gibiydi sonra düzeliyor şeklini kasıyor gibi bende anlamadım üçüncü hamileliğim ama çok çok farklı randevuya bi gidim soracağım
Benim de 17.hafta bitti bugün. Hep ama hep solda şişkinlik var özellikle de sabah. Ultrasonda bebeğin kafası soldaydı sanırım o yüzdenKızlar bir şey sorucam. Ben 17.haftamdayım ama günde 1-2 defa bebek karnımın sağ tarafına toplanıyo orası top gibi oluyo sert 2 dk sonra düzeliyor. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı? Bu bir kasılma mı ilk hamileliğim tecrübeli de değilim
Benim de oluyor ben de 17. Haftadayım geçen hafta başladı ilk. Karnımın her tarafı sertleşti ama kısa sürüyor yalancı kasılmalar bu haftalar da başlayabiliyor diyor nette. Düzenli olmadigi sürece sıkıntı yok çok rahatsız ederse pozisyon değiştir.Kızlar bir şey sorucam. Ben 17.haftamdayım ama günde 1-2 defa bebek karnımın sağ tarafına toplanıyo orası top gibi oluyo sert 2 dk sonra düzeliyor. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı? Bu bir kasılma mı ilk hamileliğim tecrübeli de değilim
İnşallah canım ya aminBen yarın gidicem sorucam doktora buraya da yazarım ne dedi diye inşallah kasılma falan değildir daha çok erken bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?