Benim de oluyor bazen çoğunlukla rahmimin tam ortasında o sertliği hissediyorum dokunuyorum bence bebek oraya toplanıyor, kasılma olabileceğini hiç düşünmemiştim ama 2,3 hafta önceki kontrolde bazen sağımda bebeğin sertliğini, oraya toplandığını hissediyorum demiştim doktoruma, o da bebekler genelde sağ tarafa toplanma eğilimindedirler tarzında bişey demişti. Bu kasılma tarzı bişey olsaydı o kadar sakin cevap vermezdi ve önemserdi. Çok normalmiş gibi davrandı.Kızlar bir şey sorucam. Ben 17.haftamdayım ama günde 1-2 defa bebek karnımın sağ tarafına toplanıyo orası top gibi oluyo sert 2 dk sonra düzeliyor. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı? Bu bir kasılma mı ilk hamileliğim tecrübeli de değilim
Bekle canım bence sağlıkla gelsin sürekli emzirecegin için yatak odanda olacak en az bir bir buçuk yıl zaten acele etme sonra gönlüne göre bir oda yaparsınız senin bu korktuğun benim başıma geldi son aya kadar bir çöp bile almayacam ben sağlıkla gelsin de oda dizmek en kolayıbebek odası yapmalı mıyım ya daha erken degıl mı bazıları yapıyor heralde hayırlı olsun benımkı tüp bebek korkmuyor degılım odayı yaparsam uzulurum gibi hissediyorum
Anladım canım Allah sonumuzu hayretsın ben de sadece nefsimi köreltmeye kıyafet almaya devam edeyım bari:)Bekle canım bence sağlıkla gelsin sürekli emzirecegin için yatak odanda olacak en az bir bir buçuk yıl zaten acele etme sonra gönlüne göre bir oda yaparsınız senin bu korktuğun benim başıma geldi son aya kadar bir çöp bile almayacam ben sağlıkla gelsin de oda dizmek en kolayı
Yaa inşallah öyledir benimkisi hep sağa toplanıyo gerçekten. Bi de ilk gebeliğim olduğu için hamile karnı nasıl olur sert mi olur yumuşak mı hiç bilmiyorum. Bilmeyince de stres oluyo insan. Sağ kasık ağrım da hiç geçmiyo. Ama dediğiniz gibi doktorunuz normal gibi davranmış bişey olsa söylerdi rahatladım biraz. Bende yarın gidiyorum sorucamBenim de oluyor bazen çoğunlukla rahmimin tam ortasında o sertliği hissediyorum dokunuyorum bence bebek oraya toplanıyor, kasılma olabileceğini hiç düşünmemiştim ama 2,3 hafta önceki kontrolde bazen sağımda bebeğin sertliğini, oraya toplandığını hissediyorum demiştim doktoruma, o da bebekler genelde sağ tarafa toplanma eğilimindedirler tarzında bişey demişti. Bu kasılma tarzı bişey olsaydı o kadar sakin cevap vermezdi ve önemserdi. Çok normalmiş gibi davrandı.
Amin canım inşallah ben onu bile yapamadım dahaAnladım canım Allah sonumuzu hayretsın ben de sadece nefsimi köreltmeye kıyafet almaya devam edeyım bari:)
Canım benim tüp bebekle ne alakası var, allah korusun kötü bir şey olsa odayı yapmasan da üzülmeyecek misin? İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşucaz yavrularımıza, hiç böyle olumsuz şeylere odaklanma. İçinde hevesin varsa yap, kendini mutluluktan alıkoyma. Hevesin yoksa acelesi olan bir şey değil oda nasıl olsa, strese gerek yok hiçbebek odası yapmalı mıyım ya daha erken degıl mı bazıları yapıyor heralde hayırlı olsun benımkı tüp bebek korkmuyor degılım odayı yaparsam uzulurum gibi hissediyorum
Canım benim bebeğimin her şeyi hazırdı ama eve gelmedi buzluktan sağdığım sütleri dökmek, kıyafetlerini hurca koyup yatak altına atmak yatağını odasını dağıtmak öyle koydu ki bağıra çağıra ağlaya zırlaya evi bebekten önceki haline getirdim yaşayan bilir üç yıl oldu hala acısı aynı adı Alin di geçen arkadaşıma kapı süsünü, ziyarete gelenlere vereceğim hediyeleri gösterdim bu bebeğimin ismine karar verdiğimiz de kapı süsünün üstünde değişiklik yaparız diye konuştuk inan o bile koydu bana malesef hayat bizi yaşadıklarımız korkularımız doğrultusunda yönlendiriyor herkes gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davranmalı diye düşünüyorum ben kendi adıma marta kadar bir çöp bile almayı düşünmüyorum ama alana oda kurana da ne mutlu tatlı telaşlar ve heyecanlar bunlarCanım benim tüp bebekle ne alakası var, allah korusun kötü bir şey olsa odayı yapmasan da üzülmeyecek misin? İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşucaz yavrularımıza, hiç böyle olumsuz şeylere odaklanma. İçinde hevesin varsa yap, kendini mutluluktan alıkoyma. Hevesin yoksa acelesi olan bir şey değil oda nasıl olsa, strese gerek yok hiç
Amin amin amin canım bu kadar şey yaşamışsınCanım benim bebeğimin her şeyi hazırdı ama eve gelmedi buzluktan sağdığım sütleri dökmek, kıyafetlerini hurca koyup yatak altına atmak yatağını odasını dağıtmak öyle koydu ki bağıra çağıra ağlaya zırlaya evi bebekten önceki haline getirdim yaşayan bilir üç yıl oldu hala acısı aynı adı Alin di geçen arkadaşıma kapı süsünü, ziyarete gelenlere vereceğim hediyeleri gösterdim bu bebeğimin ismine karar verdiğimiz de kapı süsünün üstünde değişiklik yaparız diye konuştuk inan o bile koydu bana malesef hayat bizi yaşadıklarımız korkularımız doğrultusunda yönlendiriyor herkes gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davranmalı diye düşünüyorum ben kendi adıma marta kadar bir çöp bile almayı düşünmüyorum ama alana oda kurana da ne mutlu tatlı telaşlar ve heyecanlar bunlarhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hevesımde var tabı aman ne bilim kafam iki seyı de dusunuyor kotuyude ıyıyıde sen de haklısın tabi sonumuz güzel olsun ınsallah:)Canım benim tüp bebekle ne alakası var, allah korusun kötü bir şey olsa odayı yapmasan da üzülmeyecek misin? İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşucaz yavrularımıza, hiç böyle olumsuz şeylere odaklanma. İçinde hevesin varsa yap, kendini mutluluktan alıkoyma. Hevesin yoksa acelesi olan bir şey değil oda nasıl olsa, strese gerek yok hiç
Amin canımCanım benim bebeğimin her şeyi hazırdı ama eve gelmedi buzluktan sağdığım sütleri dökmek, kıyafetlerini hurca koyup yatak altına atmak yatağını odasını dağıtmak öyle koydu ki bağıra çağıra ağlaya zırlaya evi bebekten önceki haline getirdim yaşayan bilir üç yıl oldu hala acısı aynı adı Alin di geçen arkadaşıma kapı süsünü, ziyarete gelenlere vereceğim hediyeleri gösterdim bu bebeğimin ismine karar verdiğimiz de kapı süsünün üstünde değişiklik yaparız diye konuştuk inan o bile koydu bana malesef hayat bizi yaşadıklarımız korkularımız doğrultusunda yönlendiriyor herkes gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davranmalı diye düşünüyorum ben kendi adıma marta kadar bir çöp bile almayı düşünmüyorum ama alana oda kurana da ne mutlu tatlı telaşlar ve heyecanlar bunlarhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yarın kontrolden sonra doktorun ne söylediğini bize de söyler misiniz, sizin doktor ne diyecek merak ettimYaa inşallah öyledir benimkisi hep sağa toplanıyo gerçekten. Bi de ilk gebeliğim olduğu için hamile karnı nasıl olur sert mi olur yumuşak mı hiç bilmiyorum. Bilmeyince de stres oluyo insan. Sağ kasık ağrım da hiç geçmiyo. Ama dediğiniz gibi doktorunuz normal gibi davranmış bişey olsa söylerdi rahatladım biraz. Bende yarın gidiyorum sorucam
Güle güle güzel günlerde kullanınKızlar bebek arabasını aldık bugün. İnşallah güzel günlerde kullanırız. Normal indirimli fiyatın üstüne bir indirim daha gelmiş bu haftaya özel. 8.400TL'ye aldık. Hamilton vardı 6000TL ye normalde onu alalım diye gittik. Ancak aralarında 2.400TL vardı ve chicco yu ileride daha rahat satabilirim diye düşünüyorum.
Tabiii yarın 3 te kontrolüm yazarım hemen aklımızda soru işareti kalmıcak şekilde cevaplar umarımYarın kontrolden sonra doktorun ne söylediğini bize de söyler misiniz, sizin doktor ne diyecek merak ettim
Aynısı bana da oluyor. Ben 19. Haftadayım. Bence bir tarafa toplanıyor. Dışarıdan da hissediyoruz, eşim bile hissetti. Zate sertlik oluyor ve kıpırdıyor. Genel olarak son 2 haftadır karnımın derisi de daha sert oldu. Hatta böyle topalnınca sertlik kasıklara iniyor ama bebek 20cm, yer kaplıyor diye düşündüm. Kasılma olduğunu düşünmüyorum, hiç öyle gelmedi , çünkü eşlik eden ağrı yok.Kızlar bir şey sorucam. Ben 17.haftamdayım ama günde 1-2 defa bebek karnımın sağ tarafına toplanıyo orası top gibi oluyo sert 2 dk sonra düzeliyor. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı? Bu bir kasılma mı ilk hamileliğim tecrübeli de değilim
bazısı bebeğin bir yerde toplanmasının kasılma olduğunu duymuş doktorundan o yüzden endişe ettim yoksa bende de herhangi bir ağrı olmuyo gebeliğimin başından beri sağ kasığım ağrıyo ona da normal dedi doktorum rahmi taşıyan bağlar gerildiği içinmiş. Yarın inşallah detaylı olarak sorucam doktoruma öğrenebilirim burdan yazarımAynısı bana da oluyor. Ben 19. Haftadayım. Bence bir tarafa toplanıyor. Dışarıdan da hissediyoruz, eşim bile hissetti. Zate sertlik oluyor ve kıpırdıyor. Genel olarak son 2 haftadır karnımın derisi de daha sert oldu. Hatta böyle topalnınca sertlik kasıklara iniyor ama bebek 20cm, yer kaplıyor diye düşündüm. Kasılma olduğunu düşünmüyorum, hiç öyle gelmedi , çünkü eşlik eden ağrı yok.
Sizin yaşadığınız çok zor birşey gerçekten. Allah sabır versin, bu bebeğinizi güzelce büyütürsünüz inşallah. Bütün bebişlerşmizi sağlıkla, zamanında kucağımıza alırız inşallahCanım benim bebeğimin her şeyi hazırdı ama eve gelmedi buzluktan sağdığım sütleri dökmek, kıyafetlerini hurca koyup yatak altına atmak yatağını odasını dağıtmak öyle koydu ki bağıra çağıra ağlaya zırlaya evi bebekten önceki haline getirdim yaşayan bilir üç yıl oldu hala acısı aynı adı Alin di geçen arkadaşıma kapı süsünü, ziyarete gelenlere vereceğim hediyeleri gösterdim bu bebeğimin ismine karar verdiğimiz de kapı süsünün üstünde değişiklik yaparız diye konuştuk inan o bile koydu bana malesef hayat bizi yaşadıklarımız korkularımız doğrultusunda yönlendiriyor herkes gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davranmalı diye düşünüyorum ben kendi adıma marta kadar bir çöp bile almayı düşünmüyorum ama alana oda kurana da ne mutlu tatlı telaşlar ve heyecanlar bunlarhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Grupta çok fazla insan yaşıyor. Bence gebeliğin bu haftasında normal bir şey. Benim en son kontrolüm 16. Haftadaydı, ondan sonra bu toplanma hissi oldu. Çatlak kremi için sormuştum, Doktorum daha karnınız çok gerilmemiş, gerilebilir demişti. Gerilmeden başlayın yakında gerilcek dedi. Bence bu bahsettiklerimiz o gerilme meselesi.bazısı bebeğin bir yerde toplanmasının kasılma olduğunu duymuş doktorundan o yüzden endişe ettim yoksa bende de herhangi bir ağrı olmuyo gebeliğimin başından beri sağ kasığım ağrıyo ona da normal dedi doktorum rahmi taşıyan bağlar gerildiği içinmiş. Yarın inşallah detaylı olarak sorucam doktoruma öğrenebilirim burdan yazarım
Ben de hala yapmadim aldigim ne varsa ardiye gibi attim oraya ocak - subat gibi yapmayi dusunuyorum bende . Yavas yavas eksiklerini alipbebek odası yapmalı mıyım ya daha erken degıl mı bazıları yapıyor heralde hayırlı olsun benımkı tüp bebek korkmuyor degılım odayı yaparsam uzulurum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?