2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar o kadar çok strestliyim ki.. ev sahibimiz evi satacagini soyluyor.. sene basi tum kiralar alip basini gidicek kesin.. tasinmak masraf fepozitosu vs var bunjn tasinsak bin dert tasinmasak bin dert .. ileriyi dusunuyorum simdiden cikmak en iyisi sonra diyorum bebek olcak olmaz.. Allah kimseye yasatmasin kizlar

Aminn , umarim sizde sureci olabildigince az stresle atlatirsiniz . Belki gerek kalmaz tasinmaniza. Ekonomik anlamda hepimiz icin kirasi faturasi vs vs derken zor zamanlar gerçekten . Allah yardimciniz olsun

Amin hamilelikten önce o kadar aradım ki ev zor buldum zor taşındım erkenden bulup gitmek en mantıklısı

Ev sahibinin evi satması sizin çıkmanızı gerektirmediğini duymuştum, yeni ev sahibi ile devam ediyorsunuz ev sahibi-kiracı ilişkisine bence bi araştırın

Oyyy yerimmm maşallah güzel bakıyorsun annesi

benim de cumartesi detaylım 22+6 da giriyorum ben. Öyle karar verdik. Çok heyecanlı be endişeliyim şuana kadar hiç yüzünü göstermedi inşallah görürüz bu sefer minnoşumu

Ay had hayırlı haberler alalım inşallah. Ya ben de bu detaylı ultrasonda bebişi renkli görcez sanıyordum karıştırmışım. Meğer organlarına bakılıyormuş.

Ay had hayırlı haberler alalım inşallah. Ya ben de bu detaylı ultrasonda bebişi renkli görcez sanıyordum karıştırmışım. Meğer organlarına bakılıyormuş.
Kuzum o renkliyle bakıyorlar ama genelde. Çünkü diğeri 2 boyut onda anlaşılmaz tam. Renkliyi bazen açıyor ben gidince ama bebek daha böyle yağ tutmadığı için çok anlamlı olmuyordu. İnşallah bu sefer anlamlı olacak

Psikiyatriste gittim canım iyiyim şimdi bu minisleri sağlıkla alırız inşallah

Ay hadi inşallah. Benim arkadaşım da doğana kadar göremediler yüzünü Sen kahvaltını yap olmadı gitmeden 1 saat önce kahve iç. Azıcık kıpırdasın sıpa.

Ay hadi inşallah. Benim arkadaşım da doğana kadar göremediler yüzünü Sen kahvaltını yap olmadı gitmeden 1 saat önce kahve iç. Azıcık kıpırdasın sıpa.
Kahvaltı yapıyorum midem bulanmasın diye de kahve hiç içemiyorum ya midemi bulandırıyor kokusu bile ama zorlarım. zaten detaylı randevusu sabaha verilmiyormuş 12 buçukta randevum cumartesi günü

Kahvaltı yapıyorum midem bulanmasın diye de kahve hiç içemiyorum ya midemi bulandırıyor kokusu bile ama zorlarım. zaten detaylı randevusu sabaha verilmiyormuş 12 buçukta randevum cumartesi günü
Alla alla bana sabah 9 a verdi randevu. Neden sabah verilmediğini söylediler sana.

kızlar bütün aile hekimlerinde fetal doppler oluyor mu, bilior musunuz?

Bilmiyorum ki kuzum. Detaylı randevu, sonlara doğru veriliyor dedi santral. Cumartesi de yarım gün oluyor ya 12 buçuğa verdiler
Can’da mı olacaksın, diğer günlerde normal muayene var ya detaylı uzun sürüyor millet beklemez diye vermişlerdir öyle

BuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam

BuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam
Yav ne ara gönderdim, bu linkteki gibi dicektim, ama o da çok pahalı ya, başka alternatif var mi bildiğiniz?

Ben çok rahatsız uyuyan biriyim oldum olası, hamilelikte bu rahatsızlık seviyesi arşa çıktı. Tam boy hamile yastıklarından almıştım, onla rahat ediyorum epey ama yüzde yüz diyemem. Yine de koltukta uzandığım zamanki dönmeye kıyasla oldukça konforlu oluyor. Gönderdiğin tip yastıktan kullanan instagramda takip ettiğim bir iki hesap var, onlar çok memnundu yanılmıyorsam. Doğumdan sonra bebeğe de kullanılıyor bu hem, al bence

valla ben iki hafta önce çok kötüydüm. şundan almaya niyetlendim ama almadım. şimdi yastık dayıyorum belime idare ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…