Aminn , umarim sizde sureci olabildigince az stresle atlatirsiniz . Belki gerek kalmaz tasinmaniza. Ekonomik anlamda hepimiz icin kirasi faturasi vs vs derken zor zamanlar gerçekten . Allah yardimciniz olsunbu aralar o kadar çok strestliyim ki.. ev sahibimiz evi satacagini soyluyor.. sene basi tum kiralar alip basini gidicek kesin.. tasinmak masraf fepozitosu vs var bunjn tasinsak bin dert tasinmasak bin dert .. ileriyi dusunuyorum simdiden cikmak en iyisi sonra diyorum bebek olcak olmaz.. Allah kimseye yasatmasin kizlar
Amin hamilelikten önce o kadar aradım ki ev zor buldum zor taşındım erkenden bulup gitmek en mantıklısıbu aralar o kadar çok strestliyim ki.. ev sahibimiz evi satacagini soyluyor.. sene basi tum kiralar alip basini gidicek kesin.. tasinmak masraf fepozitosu vs var bunjn tasinsak bin dert tasinmasak bin dert .. ileriyi dusunuyorum simdiden cikmak en iyisi sonra diyorum bebek olcak olmaz.. Allah kimseye yasatmasin kizlar
Ev sahibinin evi satması sizin çıkmanızı gerektirmediğini duymuştum, yeni ev sahibi ile devam ediyorsunuz ev sahibi-kiracı ilişkisine bence bi araştırınbu aralar o kadar çok strestliyim ki.. ev sahibimiz evi satacagini soyluyor.. sene basi tum kiralar alip basini gidicek kesin.. tasinmak masraf fepozitosu vs var bunjn tasinsak bin dert tasinmasak bin dert .. ileriyi dusunuyorum simdiden cikmak en iyisi sonra diyorum bebek olcak olmaz.. Allah kimseye yasatmasin kizlar
Oyyy yerimmmKızlar doktordan geldim. 17+6 bugün ama 18 olmuşsun dedi. Ayrıntılı ultrason taramasını da 5 Aralık 20+0 da gerçekleştireceğiz. İnşallah o da temiz çıkar
Bebişim 250gr 18cm olmuş.Sırtı dönüktü göstermedi yüzünü sıpa
Ay had hayırlı haberler alalım inşallah. Ya ben de bu detaylı ultrasonda bebişi renkli görcez sanıyordum karıştırmışım. Meğer organlarına bakılıyormuş.Oyyy yerimmmmaşallah güzel bakıyorsun annesi
benim de cumartesi detaylım 22+6 da giriyorum ben. Öyle karar verdik. Çok heyecanlı be endişeliyimşuana kadar hiç yüzünü göstermedi inşallah görürüz bu sefer minnoşumu
Kuzum o renkliyle bakıyorlar ama genelde. Çünkü diğeri 2 boyut onda anlaşılmaz tam. Renkliyi bazen açıyor ben gidince ama bebek daha böyle yağ tutmadığı için çok anlamlı olmuyordu. İnşallah bu sefer anlamlı olacakAy had hayırlı haberler alalım inşallah. Ya ben de bu detaylı ultrasonda bebişi renkli görcez sanıyordum karıştırmışım. Meğer organlarına bakılıyormuş.
Psikiyatriste gittim canım iyiyim şimdiSizin yaşadığınız çok zor birşey gerçekten. Allah sabır versin, bu bebeğinizi güzelce büyütürsünüz inşallah. Bütün bebişlerşmizi sağlıkla, zamanında kucağımıza alırız inşallahBenim de geçen sene bir düşüğüm olmuştu. O zaman psikoterapiye gitmiştim. Hala da devam ediyorum. Çok destek oluyor. İmkanınız varsa bence böyle şeyleri değerlendirin. Çünkü o yaşanan kayıpların etkileri bizi etkiliyor ve sonra gelen çocuğu da etkiliyor. Seninle başlamadı diye bir kitap da var bunları anlatıyor. Belki yardımı olur diye yazmak istedim.
Ay hadi inşallah. Benim arkadaşım da doğana kadar göremediler yüzünüKuzum o renkliyle bakıyorlar ama genelde. Çünkü diğeri 2 boyut onda anlaşılmaz tam. Renkliyi bazen açıyor ben gidince ama bebek daha böyle yağ tutmadığı için çok anlamlı olmuyordu. İnşallah bu sefer anlamlı olacak
Kahvaltı yapıyorum midem bulanmasın diye de kahve hiç içemiyorum yaAy hadi inşallah. Benim arkadaşım da doğana kadar göremediler yüzünüSen kahvaltını yap olmadı gitmeden 1 saat önce kahve iç. Azıcık kıpırdasın sıpa.
Alla alla bana sabah 9 a verdi randevu. Neden sabah verilmediğini söylediler sana.Kahvaltı yapıyorum midem bulanmasın diye de kahve hiç içemiyorum yamidemi bulandırıyor kokusu bile ama zorlarım. zaten detaylı randevusu sabaha verilmiyormuş 12 buçukta randevum cumartesi günü
Bilmiyorum ki kuzum. Detaylı randevu, sonlara doğru veriliyor dedi santral. Cumartesi de yarım gün oluyor ya 12 buçuğa verdilerAlla alla bana sabah 9 a verdi randevu. Neden sabah verilmediğini söylediler sana.
Can’da mı olacaksın, diğer günlerde normal muayene var ya detaylı uzun sürüyor millet beklemez diye vermişlerdir öyleBilmiyorum ki kuzum. Detaylı randevu, sonlara doğru veriliyor dedi santral. Cumartesi de yarım gün oluyor ya 12 buçuğa verdiler
Evet kuzum can da. Başka yok ki zaten. Geçen bi bakim devlete de dedim hiç yer yok. Bana sıra mı gelir buradaCan’da mı olacaksın, diğer günlerde normal muayene var ya detaylı uzun sürüyor millet beklemez diye vermişlerdir öyle
Yav ne ara gönderdim, bu linkteki gibi dicektim, ama o da çok pahalı ya, başka alternatif var mi bildiğiniz?BuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam
Ben çok rahatsız uyuyan biriyim oldum olası, hamilelikte bu rahatsızlık seviyesi arşa çıktı. Tam boy hamile yastıklarından almıştım, onla rahat ediyorum epey ama yüzde yüz diyemem. Yine de koltukta uzandığım zamanki dönmeye kıyasla oldukça konforlu oluyor. Gönderdiğin tip yastıktan kullanan instagramda takip ettiğim bir iki hesap var, onlar çok memnundu yanılmıyorsam. Doğumdan sonra bebeğe de kullanılıyor bu hem, al benceBuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam
valla ben iki hafta önce çok kötüydüm. şundan almaya niyetlendim ama almadım. şimdi yastık dayıyorum belime idare ediyor.BuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?