Ben hiç bakmamıştım devlete, sıra çoktur eminim ondanEvet kuzum can da. Başka yok ki zaten. Geçen bi bakim devlete de dedim hiç yer yok. Bana sıra mı gelir burada
Dedim belki ikisinde de detaylı yaptırırımBen hiç bakmamıştım devlete, sıra çoktur eminim ondan
Belki oraya özgü bşidir. Benim 2 arkadaşım da sabahtan yapytırmış.Bilmiyorum ki kuzum. Detaylı randevu, sonlara doğru veriliyor dedi santral. Cumartesi de yarım gün oluyor ya 12 buçuğa verdiler
Bu da guzelmis, sanki tam göbeğin alt kısmından destek vermiyor gibi ama biraz daha incesi olabilir belki. Teşekkürlervalla ben iki hafta önce çok kötüydüm. şundan almaya niyetlendim ama almadım. şimdi yastık dayıyorum belime idare ediyor.
baby mom 5 Parça Hamile Destek Seti - ebebek
baby mom 5 Parça Hamile Destek Seti uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ayaklarını sicak tutman lazım, benim ayaklarım da biraz üşütse sistit gibi oluyor ya da karnim ağrıyor. Hatta ben çoğu akşam uzanırken veya uyumadan önce yatakta ayak kısmına sıcak su torbası koyuyorum. Çok da hoşuma gidiyor his olarak. Ayaklarim sıcak olduğu sürece hiçbir şey olmuyor, dene bence.kızlar dün üşütme gibi karnım çok ağrı yaptı. doktora da geçen hafta gittim diye gitmeyeyim dedim. aile hekimine danıştım. üşütmeye karşı dikaktli ol dedi. fetal doppler varmış ama 25. haftadan önce bakmıyorlarmışdirseğimde de nal gibi sivilce çıkmıştı, çıban gibi. hiç elleme, patlatma iyice koru, arada buz koy dedi. öyle geldim. inşallah bebek iyidir. ara ara ağrı yine geliyor. üşütme ağrısına benzetiyorum ama başka bişey değildir inşallah
dün akşam aklımdan geçti sıcak su torbası. bugün yapayım hemen. iş yeri de inat gibi buz gibi bugün. sarındım eskimo gibiAyaklarını sicak tutman lazım, benim ayaklarım da biraz üşütse sistit gibi oluyor ya da karnim ağrıyor. Hatta ben çoğu akşam uzanırken veya uyumadan önce yatakta ayak kısmına sıcak su torbası koyuyorum. Çok da hoşuma gidiyor his olarak. Ayaklarim sıcak olduğu sürece hiçbir şey olmuyor, dene bence.
Allah'ın izni ile iyidir dert etme canım benimde perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var kloid plexsus kisti var demişti bebekte umarım oda kaybolmuştur bende dua istiyorum herkesten kafama takmıyorum iyi düşünüyorum.Kızlar selam
Çarşamba günü randevum vardı ama bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum içimde sıkılıp duruyor diye bugüne çektim randevuyu. Dua edin bana olur mu bebişim iyidir inşallah
Benimde 16.haftasında başladı demek ki bu haftalarda normal bunlar yoksa haftası bile bu kadar denk gelmezdi. Bugün sorucam doktora o artık neymiş söylerGrupta çok fazla insan yaşıyor. Bence gebeliğin bu haftasında normal bir şey. Benim en son kontrolüm 16. Haftadaydı, ondan sonra bu toplanma hissi oldu. Çatlak kremi için sormuştum, Doktorum daha karnınız çok gerilmemiş, gerilebilir demişti. Gerilmeden başlayın yakında gerilcek dedi. Bence bu bahsettiklerimiz o gerilme meselesi.
BuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam
Benimde sağda var. Sanki sağ tarafım hamile solum hamile değil gibi her ağrım sağda. İnce sızı da oluyo ara ara bugün doktora sorucamBenimde 3 4 gündür sol kasığımda sancı oluyor ara ara ince sızılar oluşuyor, tedirginim ama normaldir diye düşünüyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim
Amin canım inşallah.Allah'ın izni ile iyidir dert etme canım benimde perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var kloid plexsus kisti var demişti bebekte umarım oda kaybolmuştur bende dua istiyorum herkesten kafama takmıyorum iyi düşünüyorum.
Olabilir kuzum. Ben de 9 da istedim ilk olarak. Öyle dedi banaBelki oraya özgü bşidir. Benim 2 arkadaşım da sabahtan yapytırmış.
Ya bence herkes ayrı bişi söylüyor ve bence hepsi de doğru kendilerince. Çok takmamak lazım ona niye böyle dedi de bana niye böyle dediler diye. İşin içinden çıkılmıyor yoksaOlabilir kuzum. Ben de 9 da istedim ilk olarak. Öyle dedi bana
Amin kuzum amin en büyük duamYa bence herkes ayrı bişi söylüyor ve bence hepsi de doğru kendilerince. Çok takmamak lazım ona niye böyle dedi de bana niye böyle dediler diye. İşin içinden çıkılmıyor yoksaİnşallah her gidişimizde hayırlı haber alalım. Sağlıklı bir gebelik süreci ardından sağlıklı bir doğum süreci yaşayalım
Devlette bedava mı yapılıyor ayrıntılı ultrason acaba. Bana yakın şehir hastanesi açıldı üstelik baya boş.Ama sanki kadın doğumcu değil de radyoloji uzmanı ya da perinatolog mu neydi onların yapması gerekiyordu sanki. Direkt bu kişilere randevu alınıyormu bilmiyorum.Amin kuzum amin en büyük duamben hep ilk randevuları alıp gittim. Çünkü sonradan doktor bunalmış sıkılmış olur da ilgilenmezse diye bir takıntım var. Şimdi böyle oldu. Tabi kafamda kurup duruyorum ya güzel bakmazsa diye. Devlette bulsaydım devlette de ayrıca yaptırmak istemiştim 2 doktor olur sonuçta diye
Ben de hep cumartesileri 9 da ilk randevu olarak gittimDevlette bedava mı yapılıyor ayrıntılı ultrason acaba. Bana yakın şehir hastanesi açıldı üstelik baya boş.Ama sanki kadın doğumcu değil de radyoloji uzmanı ya da perinatolog mu neydi onların yapması gerekiyordu sanki. Direkt bu kişilere randevu alınıyormu bilmiyorum.
Valla şimdi sen diyince fark ettim. Tüm randevularım sabah saat 8 ilk randevuymuşAma doktor kendisi yazıp verdi hep şu gün şu saatte diye. Güne yeni başlamış enerjsi yüksek doktorcuğum Gerçi güne daha erken başlıyor. Sezeryan doğumlarını yapıyor 1-2 tane sonra muayeneye geçiyor.
Ben anlamıyorum ya gerçekten milletin derdi günü para olmuş hamile hemile sana nasıl çık diyebiliyor mesela. Artık insanlar paraya tapıyor resmen imtihanlarını kaybediyorlar. Allah yardımcınız olsun canım bebiş bereketiyle gelir inşaAllahbu aralar o kadar çok strestliyim ki.. ev sahibimiz evi satacagini soyluyor.. sene basi tum kiralar alip basini gidicek kesin.. tasinmak masraf fepozitosu vs var bunjn tasinsak bin dert tasinmasak bin dert .. ileriyi dusunuyorum simdiden cikmak en iyisi sonra diyorum bebek olcak olmaz.. Allah kimseye yasatmasin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?