2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün üşütme gibi karnım çok ağrı yaptı. doktora da geçen hafta gittim diye gitmeyeyim dedim. aile hekimine danıştım. üşütmeye karşı dikaktli ol dedi. fetal doppler varmış ama 25. haftadan önce bakmıyorlarmış dirseğimde de nal gibi sivilce çıkmıştı, çıban gibi. hiç elleme, patlatma iyice koru, arada buz koy dedi. öyle geldim. inşallah bebek iyidir. ara ara ağrı yine geliyor. üşütme ağrısına benzetiyorum ama başka bişey değildir inşallah

Bu da guzelmis, sanki tam göbeğin alt kısmından destek vermiyor gibi ama biraz daha incesi olabilir belki. Teşekkürler

Ayaklarını sicak tutman lazım, benim ayaklarım da biraz üşütse sistit gibi oluyor ya da karnim ağrıyor. Hatta ben çoğu akşam uzanırken veya uyumadan önce yatakta ayak kısmına sıcak su torbası koyuyorum. Çok da hoşuma gidiyor his olarak. Ayaklarim sıcak olduğu sürece hiçbir şey olmuyor, dene bence.

dün akşam aklımdan geçti sıcak su torbası. bugün yapayım hemen. iş yeri de inat gibi buz gibi bugün. sarındım eskimo gibi

Kızlar selam
Çarşamba günü randevum vardı ama bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum içimde sıkılıp duruyor diye bugüne çektim randevuyu. Dua edin bana olur mu bebişim iyidir inşallah
Allah'ın izni ile iyidir dert etme canım benimde perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var kloid plexsus kisti var demişti bebekte umarım oda kaybolmuştur bende dua istiyorum herkesten kafama takmıyorum iyi düşünüyorum.

Benimde 16.haftasında başladı demek ki bu haftalarda normal bunlar yoksa haftası bile bu kadar denk gelmezdi. Bugün sorucam doktora o artık neymiş söyler

BuGece yatarken sağa sola dönüşlerde sıkıntı yaşayan var mı? Dönüş anında göbeğim yer çekimine haliyle yenik düşerken rahatsız oluyorum. Her iki tarafıma yastık mi koysam

Ben çok zorlanıyorum, hava soğuk daral geliyor bana, üstümü açıyorum. Aniden sıcak basıyor ne olacak böyle hiç bilmiyorum Ben bir yastığı karnımın kenarına koyarak uyuyorum daha rahat oluyor canım

Benimde 3 4 gündür sol kasığımda sancı oluyor ara ara ince sızılar oluşuyor, tedirginim ama normaldir diye düşünüyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim

Benimde 3 4 gündür sol kasığımda sancı oluyor ara ara ince sızılar oluşuyor, tedirginim ama normaldir diye düşünüyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim
Benimde sağda var. Sanki sağ tarafım hamile solum hamile değil gibi her ağrım sağda. İnce sızı da oluyo ara ara bugün doktora sorucam

Amin canım inşallah.
Hamileliğin başında bu tarz şeyler görülebiliyormuş bebek büyüdükçe kayboluyor diyorlar genelde şeninde öyledir inşallah sende canını sıkma. Ara ara yokluyor bu kötü düşünceler sıkıntılar insanı hormonlardan sanırım. Hayırlısıyla hepimiz sağsalim alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza

Olabilir kuzum. Ben de 9 da istedim ilk olarak. Öyle dedi bana
Ya bence herkes ayrı bişi söylüyor ve bence hepsi de doğru kendilerince. Çok takmamak lazım ona niye böyle dedi de bana niye böyle dediler diye. İşin içinden çıkılmıyor yoksa İnşallah her gidişimizde hayırlı haber alalım. Sağlıklı bir gebelik süreci ardından sağlıklı bir doğum süreci yaşayalım

Amin kuzum amin en büyük duam ben hep ilk randevuları alıp gittim. Çünkü sonradan doktor bunalmış sıkılmış olur da ilgilenmezse diye bir takıntım var. Şimdi böyle oldu. Tabi kafamda kurup duruyorum ya güzel bakmazsa diye. Devlette bulsaydım devlette de ayrıca yaptırmak istemiştim 2 doktor olur sonuçta diye

Devlette bedava mı yapılıyor ayrıntılı ultrason acaba. Bana yakın şehir hastanesi açıldı üstelik baya boş.Ama sanki kadın doğumcu değil de radyoloji uzmanı ya da perinatolog mu neydi onların yapması gerekiyordu sanki. Direkt bu kişilere randevu alınıyormu bilmiyorum.

Valla şimdi sen diyince fark ettim. Tüm randevularım sabah saat 8 ilk randevuymuş Ama doktor kendisi yazıp verdi hep şu gün şu saatte diye. Güne yeni başlamış enerjsi yüksek doktorcuğum Gerçi güne daha erken başlıyor. Sezeryan doğumlarını yapıyor 1-2 tane sonra muayeneye geçiyor.

Ben de hep cumartesileri 9 da ilk randevu olarak gittim bence daha güzel erken gitmek.

Bedava mı bilmiyorum. Ama şehir hastanesini duydum kuzum. Arkadaşım tepecik de devlette o söyledi. Bizim buradaki çaylakları oraya çektiler biz çok zorlanıyoruz demişti ama ben olsam giderdim kuzum. Bir bak istersen randevu olayına

Ben anlamıyorum ya gerçekten milletin derdi günü para olmuş hamile hemile sana nasıl çık diyebiliyor mesela. Artık insanlar paraya tapıyor resmen imtihanlarını kaybediyorlar. Allah yardımcınız olsun canım bebiş bereketiyle gelir inşaAllah dua edin Allah’ın arzı, mülkü geniş kimseyi zayi etmez biiznillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…