2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu haftalarda olması normal imiş. Doktor öyle demişti bana. Kasıklara ağrı girmesi de normalmiş. Ben saldım artık ya artık ağrılarla bir bağ oluşturdum onlar haytımın bir parçası oldu hamdolsun

Devlette ücretsiz yapılıyor canım evet, perinatoloji bölümü var o bölüm ilgileniyor detaylı ultrasonla ama özel gibi değil, belki bir tane görür verir diye düşünüyorum, özel de görüntü alıyorsun, hatta tüm fotoğrafları bana bellekle vereceklerini söylediler ben de 1 Aralık için özel de aldım randevu, Prof. Dr' a gideceğim, hepimizin ki güzel geçsin inşallah

Kızlar merhaba bugün 17+6 yım hareket hisstmemem normal diyorlar ilk gebelik olduğu için ama böyle sanki çok nadir de olsa arada sanki karnimda bolan patlar gibi küçük seyler oluyordu ama dünden beri sanırım oda olmadı tam olarak ne zaman hissedicez hareketlerini

Kızlar şimdi biz ultrasona göre mi bebeğin günlüğünü hesaplayacağız yoksa sata göre mi, yani 1 hafta önde mesela benim, hangisini baz almam gerekiyor

Canım, 17. Haftada hissetmemen çok normal, hem her zaman olmuyor, bebişler olabildiğince uyuyorlar bu dönem de, ben 18 de net hissetmeye başladım ama her zaman değil belki günde 1 defa falan

Kızlar şimdi biz ultrasona göre mi bebeğin günlüğünü hesaplayacağız yoksa sata göre mi, yani 1 hafta önde mesela benim, hangisini baz almam gerekiyor
ultrasona göre bebeğin günü hep değişiyor ama sata göre değişmiyor. ben oyumu sattan yana kullanıyorum

ben de ağrılarımı sevmeye karar verdim. onlarla barış imzalıyorum

Canım, 17. Haftada hissetmemen çok normal, hem her zaman olmuyor, bebişler olabildiğince uyuyorlar bu dönem de, ben 18 de net hissetmeye başladım ama her zaman değil belki günde 1 defa falan
Yarın 18. Haftaya giricem bir an önce bebegimi hissetmek istiyorum

Ultrasona göre çıkan sayı boyu diye biliyorum yani ilk zamanlar söylenilen gün son adet tarihine uyuyorsa ( geç döllenme vs demediyse Dr) sat baz alınıyor. Sonraki haftalar bir kaç hafta fark eden durum boyu ve kilosu :)

Sat a göre yapmak daha doğru. Bebeğin ultrasondaki gelişimi değişiyor. İleri veya geri olabiliyor ve yanıltıyor bizi. Benim de kafam karışmıştı doktoruma sordum. Sat a göre almak her zaman daha iyidir stattan takip et demişti

ultrasona göre bebeğin günü hep değişiyor ama sata göre değişmiyor. ben oyumu sattan yana kullanıyorum

Tamamdır o zaman değişmeyen tarihi baz alayım, 20+0 oluyorum bugü o zaman, doktorda 21 çıkıyor işte, kafasını ölçüp bulmuştu

Ben de öyle yapacağım canım, en mantıklısı zaten tüm programları da ona göre ayarladım

Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamileliğin
İyiyim çok şükür ilk 3 aylık zorlu dönemi atlattim artık daha kolay geliyor şu anki süreç yarın randevum var 4 haftadır görmüyorum miniğimi, inşallah her şey yolundadır cinsiyeti de öğreneceğiz inşallah senin nasıl gidiyor bulantıların geçti mii

Çok şükür maşallah, hep böyle gitsin inşallah, benim de iyi sayılır, zor günlerim bitti daha zorları başladı belki takip ediyorsundur süreci biliyorsundur, bayağı zahmet çektim yani hamileliğim de de yeterli sonu güzel olsun, sağlıkla doğsunlar inşallah

Bizim cinsiyetimiz erkek oğlum olacak hayırlısıyla, bakalım seninki içim ne diyecek doktor, çok heyecanlı gerçekten, gönlüne göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…