2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amiin inşallah Evet canım bazı süreçlerini gördüm ama gönlünü ferah tut bence, inşallah sağlıklı şekilde kucağına alacaksın minik prensini
Ben de rüyalarımda erkek görüyorum hep ilk bebeğimiz iki duyguyu da tatmak isterim sağlıklı gelsin de cinsiyeti önemli değil inşallah çok güzel şekilde geçirelim bundan sonrasını

ben de lansinoh bakayım bari. resmen birinden destek bekliyordum
Philips avent daha iyiyse madem o olsun demiştim ama bakınca da öyle çok büyük bir farklari yok amazonda da indirim vardı yorumlara bakınca lansinoh daha fazla bir de burada kızlar memnun kalmış o yüzden onu aldım

İnşallah canım, ben de hep öyle diyorum, evlat sonuçta ne fark eder, sağlıklı olsun da haber ver öğrenince cinsiyetini güzel geçsin inşallah randevun

19. Haftadayım belki 1 2 kez hissetmişimdir ondan da emin değilim bebek mi doktora yazdığımda 22. Haftaya kadar hissedilmemesi normal demişti birazdan randevum var tekrar soracağım bakalım

Ay ben senin için kız hissediyorum Bakalım hissiyatım doğru çıkarsa yılbaşı bileti alcam gidip

Ay ben senin için kız hissediyorum Bakalım hissiyatım doğru çıkarsa yılbaşı bileti alcam gidip
Yaa gerçekten mii eşimin içinden de kız geçiyor, annem falan da kız diyor ama ben rüyamda erkek görünce acaba erkek mi dedim ana yüreği işte sağlıklı olsun da fark etmez diyorum hangisini dersem diğerine haksızlık olacak gibi yarın akşam randevum bakalım bilet alacak misin

Aynen sağlıklı olsun da gerçekten gerisi hiç önemli değilmiş.

kızlar benim ikili testim risksiz çıkmıştı üçlü test yaptırmadım, o dönemde de tam doktor değiştirmiştim şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum 2 hafta sonra yapılacak sorun olur mu acaba üçlü test yaptırmamam 19+6 yım şu an

İkili risksizse 3luye gerek yok diye biliyorum

Doktor kontrolünüz saat kaç da
Şimdi çıktım. Bebeğin bi yerde toplanmasının bu haftalarda normal olduğunu söyledi. 35.haftadan sonrakiler riskliymiş. Bebek hareketidir bu dedi. Öyle kasılmadan falan bahsetmedi. Kasık ağrısı için de benimkisi sağda olduğundan dolayı genel cerraha görün apandisit tarzı bişey mi diye ama sağ kasık sol kasık ağrıları bunlar normal şeyler. Gebelikte kasıklar ağrır dedi.

bana üçlü testle ilgili bişey demediler. 16.haftada kontrole gittim bu hafta 17yim. yaptır falan demediler

Önemli bişey olmamasına sevindim, umarım sende de doktorun düşündüğü şekilde bişey yoktur. Teşekkür ederiz

Önemli bişey olmamasına sevindim, umarım sende de doktorun düşündüğü şekilde bişey yoktur. Teşekkür ederiz
Rica ederim bebeği gördüm iyiydi o yüzden içim çok rahatladı allah hepimizin gönlüne ferahlık versin sağlıcakla doğuralım

Tam olarak bu haftalarda hissettiğimiz bu oluyor canım. Daha çok dinlenirken oluyor bu da, bazende bir bölgede sertlik hissediyorum burda toplanmış herhalde diyorum ben. 19. Haftadayım birazcık daha belirginleşti bu baloncuk hissi. Tam olarak hissetmemiz için biraz daha büyğmeleri gerekiyor sanırım

İkili bile yaptırmadım bunlar zorunlu testler değil sıkıntı olmaz

Maşallah canım yarında ben gidicem inşallah ama devlete ama duydum ki namı kötü olan bi doktor inşallah bana iyi olur

Ah bir an önce hissetmek istiyorum o yüzden sanırım sürekli beklediğim için de olmuyor kendimi rahat bırakamıyorum

Ah ah ben hep kendim için kız hissediyordum 3 defa rüyamda da kız gördüm herkes te kız diyorki gel gorki doktor ilk %60 erkek dedi dedim %40 ihtimal de olsa kesin kızdir diyordum takı en son muayenede pipisini görene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…