2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bana da Dr 12+3teyken erkeğe benzettim dedi 12+6 çıktı o zaman, sonra dedim ki erkek olsaydı görürdü herhalde yaa kızdır kesin dedim sonrasında da rüyamda erkek gördüm ( daha önce de erkek görmüştüm) ama son rüyamdan sonra niyeyse bi erkek bence moduna girdim anneler hisseder diyorlar ama hiç hissetmedim ta ki son rüyaya kadar niyeyse erkek gibi geliyor artık bana da 12. Haftaki randevumda da erkekse zaten bugün çıkar yoksa kızdır diye gitmiştim ama kendimi o kadar erkeğe inandirdim ki kız çıkarsa çok sasiracagim Dr hangi hafta erkek dedi bu arada

14. Hafta da %60 erkek demişti 16 da kesinleşti erkek olacağı

Bana 13.haftada erkek dedi 16.haftada da erkek dedi pipisini gördüm bugün devlette doktor bi çıkıntı var ama tam göremiyorum dedi kordon değilse erkek galiba benimkisi

Bana 13.haftada erkek dedi 16.haftada da erkek dedi pipisini gördüm bugün devlette doktor bi çıkıntı var ama tam göremiyorum dedi kordon değilse erkek galiba benimkisi
Ya bana kesin konuşamadi illa bir şey söyle dersen %70 erkek gibi geldi bana ama kesin değil dedi, kız olma ihtimali de hep aklımdaydı o günden sonra ama rüya gördükten sonra da erkek diye düşünüyorum belirtilerim kız gibi ama hayırlısı olsun yarın 16+3 oluyorum bakalım ne diyecek

Benimde bütün belirtilerim kız gibiydi hala daha %5 lik kafamda soru işareti var detaylıyı bekliyorum gerçi ilk bebeğim o yüzden herhangi bir cinsiyet isteğim yoktu sağlıklı olsun zamanında doğsun yeterli

Benimde bütün belirtilerim kız gibiydi hala daha %5 lik kafamda soru işareti var detaylıyı bekliyorum gerçi ilk bebeğim o yüzden herhangi bir cinsiyet isteğim yoktu sağlıklı olsun zamanında doğsun yeterli
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ilk zaten sağlıklı olsun da ikisini de tatmak isterim

%70 dediğine göre erkek büyük ihtimalle

İkili bile yaptırmadım bunlar zorunlu testler değil sıkıntı olmaz
Bende yapmadım

Kızlar ben bugün ilk kez hareketlerini hissettim bebeğimin 17+2
Ve size şunu söyleyebilirim, asla gaz hareketine benzemiyor çok daha ufak ve nerede olduğunu anladığınız bir hareketlenme. Önce karnımın orta kısmına doğru toplandı dışardan bakınca bile ortası bariz şişti karnımın. Zorlandı demek sığamadı yavrum ondan sonra bi başladı 9-10 kere vurdu peş peşe. Aşırı güzel bi histi. Şu ana kadar şüphelendiğim, aa acaba bebek mi dediğim hiçbir hareket o değilmiş. O olduğunda şüpheniz kalmıyormuş çok farklıymış gerçekten. İnşallah her gün olur özlerim çünkü

Hanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demedi Bebek eşi aşağıya inince ne oluyor

Hanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demedi Bebek eşi aşağıya inince ne oluyor
Canım çok şükür sıkıntılı bir durum yokmuş sevindim. Eşi dediği plasentadan bahsediyor işte. Doğum zamanında normal doğum olacaksa yukarıda olması gerekiyor diye biliyorum eğer aşağıda kalmaya devam ederse sezeryan oluyor kadınlar diye okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama bu bir sorun değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…