kan akımı direnci bende de var, taaa 12. Haftada çıktı. Coraspin kullanıkıyır aynen. Bir de tannsiyona dikkat etmek lazım hepsi o. Bende haftaya giricem detaylıya, noldu merak ediyorum.Bizde çıkmadı. Ama su kan akimi direnci cikti bizde sadece. Coraspin kullanmalısın dedi.
Tansiyonum evde normal seyrinde ama hastanede vs yuksek cikiyor cunku sürekli "acaba ne diyecek, kötü bir şey mi var" diye düşünüyorum. Panik atak hastasiyim.kan akımı direnci bende de var, taaa 12. Haftada çıktı. Coraspin kullanıkıyır aynen. Bir de tannsiyona dikkat etmek lazım hepsi o. Bende haftaya giricem detaylıya, noldu merak ediyorum.
bu hamileliğimde hayır öncekinde evetPeki hiç kullanmış mıydınız coraspin. Ben de tedbir amaçlı kullanıyorum detaylıda sorucam bakalım ne zaman birakcam diye
tek tarafta mı iki tarafta mı canım?Bizde çıkmadı. Ama su kan akimi direnci cikti bizde sadece. Coraspin kullanmalısın dedi.
Kiloyla ilgisi var bence net. Çünkü bebeğin hareketini dışarı doğru yaklaştığında hissediyoruz. Yakındır ama en geç 1-2 haftaya hissedersinKızlar doğru söyleyin ben kiloluyum diye mi bebeğimi hissedemiyorumNormalde 57-58 ki filandim ama tüp bebek döneminde çok fazla kilo aldım 68 ile transfer oldum şuan 72 kilo oldum kilodan mi acaba hissedemedm henüz of 18+2 yım
Digerlerinde ben de kullandım hatta iğne ile birlikte. Ama bunda hematoloji doktoru gerek yok dedi hiçbirine. Kadın doğum doktoru kullan dedi. Arada kaldım bendebu hamileliğimde hayır öncekinde evet
Hiç serisini aldım mükemmel, lotus sıkıyor artık oh be dedirttiEvet altları öyle oluyorama bence sütyenler başarılı. Ben penti lotus kullanıyordum çok başarılıydı. Şimdi malum olmuyor
Peki beden nasıl seçeceğim kuzum? Çünkü büyüdü tahmin edemiyorum. Sanırım sırt kısmım da büyüdü. Bralet tarzı dantelli vardı böyle olmadı geçen günHiç serisini aldım mükemmel, lotus sıkıyor artık oh be dedirtti
Ondan bahsetmedi sadece var dedi. Kan sulandiriciyi mutlaka kullanmani öneriyorum dedi.tek tarafta mı iki tarafta mı canım?
Sizden daha kiloluyum hissediyorum. Ama benim ikinci hamileligim. İlkinde cok geç hissettim. İkincide daha erken hissediliyor diyorlar. Sizin ilkse bu yuzdendir.Kızlar doğru söyleyin ben kiloluyum diye mi bebeğimi hissedemiyorumNormalde 57-58 ki filandim ama tüp bebek döneminde çok fazla kilo aldım 68 ile transfer oldum şuan 72 kilo oldum kilodan mi acaba hissedemedm henüz of 18+2 yım
Ben 58 kiloyum ve 18 haftaligim üstelik 3.gebeligim ama ben de hissedemiyorum henüz. Ilkinde 17. haftada ikincide daha erken hissetmiştim. Bununda plasentanın yerlesiminden kaynakli olduğunu düşünuyorum ilk gebeliginizse yakında hissedersinizKızlar doğru söyleyin ben kiloluyum diye mi bebeğimi hissedemiyorumNormalde 57-58 ki filandim ama tüp bebek döneminde çok fazla kilo aldım 68 ile transfer oldum şuan 72 kilo oldum kilodan mi acaba hissedemedm henüz of 18+2 yım
Kaç kilosun şimdi canım ben 67 oldum boyum da 163-65 civarı, lotusta 75d giyiyordum bunları 85b aldımPeki beden nasıl seçeceğim kuzum? Çünkü büyüdü tahmin edemiyorum. Sanırım sırt kısmım da büyüdü. Bralet tarzı dantelli vardı böyle olmadı geçen gün
Hamilelikteeeen seninki ondan, karşı taraf seni çok da sevmiyormuş demek ki aman sormazsa sormasın. Annem olsa el için ne kendini üzüyorsun derdi sanaya sabah sabah sizi negatife boğmak istemiyorum aslında ama bir yere yazmazsam içimde büyüyecek gibi düşünüp yazıyorum. kusura bakmayın valla şimdiden.
bizim bebeğimiz tüp bebek, süreçten ailelerimizin de asgari düzeyde hep haberi oldu. bebeğimiz olacağını öğrenebileceğimiz en erken zamanda öğrendik ve ailelerimizle paylaştık. kardeşimin eşi aile grubunda hayırlı olsun falan yazdı ve bir kere bile arayıp sormadı o zamandan beridir bugün artık 20. hafta kontrolüme gidiyorum düşünün. sabah bu aklıma geldi ve çok üzülüp ağladım, ben o hamileyken hep arayıp sormuştum canı bir şey ister mi, keyfi nasıl, kardeşim nasıl davranıyor vs hamileliğinin son dört ayı pandemi zamanına denk geldi, kardeşim uzun süre işsiz kaldı, elimden geldiğince destek oldum heveslensin diye bebeğe alışveriş falan yaptım ne bileyim iyi niyetli bir şekilde kırmadan üzmeden hep üzerlerinde olmaya çalışmıştım o dönem sınırlara dikkat ederek. aramız da bu dönemde iyiydi ama lohusalığında bir bozuldu pandemi etkisi, mesafeler, hormonlar, açığa çıkan yalanlar falan kaldı öylece. küs falan değiliz tabi ki ama hmm benden çok hoşlanmıyor sanırım ben de ona bayılmıyorum gibi bir yere gelip iletişimi minimuma indirmiştik. şimdi böyle kaç aydır bir kere bile napıyosun bir şeye ihtiyacın var mı nasıl gidiyor denilmemesine biraz bozuldum galiba, şimdi buraya yazınca güldüm kendime, sabah ağladığımda da gülmüştüm aslında. yani yakın bir ilişkimiz yok ama arada küslük de yok, aslında böyle bir beklentiye girmem çok saçma böyle bakıldığında ama hamilelik sanırım. kendim yazdım kendim çözdüm konulu mesajımı okudunuz, teşekkürler.
Ben de 164 boy 73 kiloyum kuzum. Geldi mi senin sütyen nasıl oldu?Kaç kilosun şimdi canım ben 67 oldum boyum da 163-65 civarı, lotusta 75d giyiyordum bunları 85b aldım
Evet bende, deneyerek aldım zaten iyi rahat olduBen de 164 boy 73 kiloyum kuzum. Geldi mi senin sütyen nasıl oldu?
Annemden biliyorum, gelinlere bu kadar yüz vermiceksin ilk fırsatta nankörlük ediyolarya sabah sabah sizi negatife boğmak istemiyorum aslında ama bir yere yazmazsam içimde büyüyecek gibi düşünüp yazıyorum. kusura bakmayın valla şimdiden.
bizim bebeğimiz tüp bebek, süreçten ailelerimizin de asgari düzeyde hep haberi oldu. bebeğimiz olacağını öğrenebileceğimiz en erken zamanda öğrendik ve ailelerimizle paylaştık. kardeşimin eşi aile grubunda hayırlı olsun falan yazdı ve bir kere bile arayıp sormadı o zamandan beridir bugün artık 20. hafta kontrolüme gidiyorum düşünün. sabah bu aklıma geldi ve çok üzülüp ağladım, ben o hamileyken hep arayıp sormuştum canı bir şey ister mi, keyfi nasıl, kardeşim nasıl davranıyor vs hamileliğinin son dört ayı pandemi zamanına denk geldi, kardeşim uzun süre işsiz kaldı, elimden geldiğince destek oldum heveslensin diye bebeğe alışveriş falan yaptım ne bileyim iyi niyetli bir şekilde kırmadan üzmeden hep üzerlerinde olmaya çalışmıştım o dönem sınırlara dikkat ederek. aramız da bu dönemde iyiydi ama lohusalığında bir bozuldu pandemi etkisi, mesafeler, hormonlar, açığa çıkan yalanlar falan kaldı öylece. küs falan değiliz tabi ki ama hmm benden çok hoşlanmıyor sanırım ben de ona bayılmıyorum gibi bir yere gelip iletişimi minimuma indirmiştik. şimdi böyle kaç aydır bir kere bile napıyosun bir şeye ihtiyacın var mı nasıl gidiyor denilmemesine biraz bozuldum galiba, şimdi buraya yazınca güldüm kendime, sabah ağladığımda da gülmüştüm aslında. yani yakın bir ilişkimiz yok ama arada küslük de yok, aslında böyle bir beklentiye girmem çok saçma böyle bakıldığında ama hamilelik sanırım. kendim yazdım kendim çözdüm konulu mesajımı okudunuz, teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?