- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay evet o migrostaki migren bandından ben de kullanıyorumBenim de migrenim var. Ben 7. Haftadan beri Magnimore Plus kullanıyorum akşamları günde 1. 11-12. Hafta çok fenaydı. Şimdi çok şükür ayda 1-2 defa o da lodos falan varsa oluyor. Ben hemen Parol alıyorum geçiriyor. Bir de eşim migrostan migraine patch diye bir şey almış, ilaçsoz böyle bant gibi. O da iyi geliyor. İlaç içmeyip onu koyuyorum bazen. Bana efervesan c vitamini de iyi geliyor migren değil normal baş ağrısıysa. Migren zor valla, Allah yardımcımız olsun. Şükür benim gebelikte azaldı
Geçmiş olsun.Tetenoz aşısı ben de oldum, 21+2’de. İlk başta iyiydim, biraz acıdı hepsi o. 5 saat sonra baş ağrısı oldu şiddetli, bir de halsizlik. Parolle geçti. Akşama doğru kolum ağrımaya başladı. Gece uykumdan uyandım kol ve mide ağrısıyla 5.30’da. Ateşim vardı biraz ve baya halsizlik, kırgınlık. önce bekledim, baktım 37 oldu yükseliyor. Parol aldım. Bulantım yok çok şükür, hap etki edince rahatlarım umarım midemdeki ağrı da ateşe bağlı bence. Ilık limonlu su iyi geldi.
Normal bence.Günaydın kızlar. Bebeklerin hareketlerini her gün hissetmemiz gerekiyor mu bu haftalarda? Ben bazı günler yoğum hissederken bazı günler çok az hissediyorum normal midir?
kişiden kişiye değişiyor, hatta o sıradaki bağışıklık kırgınlık durumuna göre bile değişiyorGeçmiş olsun.
Alla alla ben hamile değilken olmuştum yıllar önce sadece kol ağrım olmuştu ateş yapmamıştı. Acaba hamile olunca mı ateş yaptı. Ya da kişiden kişiye değişiyor olabilri belki de. Geçen aylarda da eşim oldu aynı şeyi o da dedi kolum ağrıyo yatamıyorum üstüne diye sadece. Maalesef azıcık ağrı yapıyor ama olsun önlemimizi alıyoruruz.
Nasıl oldun daha iyi misin? Bugün dinlen iyice, bol su ve tembellikle toparlarsın benceTetenoz aşısı ben de oldum, 21+2’de. İlk başta iyiydim, biraz acıdı hepsi o. 5 saat sonra baş ağrısı oldu şiddetli, bir de halsizlik. Parolle geçti. Akşama doğru kolum ağrımaya başladı. Gece uykumdan uyandım kol ve mide ağrısıyla 5.30’da. Ateşim vardı biraz ve baya halsizlik, kırgınlık. önce bekledim, baktım 37 oldu yükseliyor. Parol aldım. Bulantım yok çok şükür, hap etki edince rahatlarım umarım midemdeki ağrı da ateşe bağlı bence. Ilık limonlu su iyi geldi.
Çok şükür daha iyiyim. Dün oldum zaten, bugün geçer bence de dinlenince. Benim çocukken de aşı olunca ateşim azıcık çıkarmış, bence de bağışıklıkla ilgili. Herkese olacağını sanmıyorum.Nasıl oldun daha iyi misin? Bugün dinlen iyice, bol su ve tembellikle toparlarsın bence
Düzgün bir doktora gitmek ne kadar önemli ya, bir kere daha anladım. Hangi doktoru seçmiştin en son hala detaylı için kafasında netleştirmemiş arkadaşlar varsa öneri olurCanım doktor çok iyi biriydi gerçekten, genel olarak her şeyi iyi ama yine devlet hastanesinin söylediği şeyleri felaketler zinciri şeklinde değil de daha güzel bir uslupla söyledi, ileriki zamanlarda belli olur dedi, hatta olabildiğince 40. Haftayı beklemekte fayda var dedi, değişebilir dedi. Ümitsiz olmayın, hatta kalbinde delik var iyi ki var dedi o delik sayesinde yaşıyor şu an normalde istenmeyen bir durumun olmasını sizin bebekte istiyoruz dedi bir doktor arkadaşı var hatta ona yönlendirme yaptı ama erken şu an daha ileriki haftalarda gitmelisin dedi, sanırım ben hep böyle çetrefilli bir hamilelik süreci geçireceğim, nasip böyleymiş diyorum, Allah beterinden korusun
Oğlumun geriye kalan tüm her şeyi çok güzel, ellerini açıp kapatıyordu ultrasonda, annesinin biriciği, güzelliklerle gelsin hepimizin evlatları inşallah
Düzgün bir doktora gitmek ne kadar önemli ya, bir kere daha anladım. Hangi doktoru seçmiştin en son hala detaylı için kafasında netleştirmemiş arkadaşlar varsa öneri olur
kimse bebeğiyle ilgili böyle bir şüpheyle yaşamak çetrefilli durumda kalmak istemez ama haftalardır çok güzel telkin ediyorsun kendini çok takdir ediyorum, hep buraya yansıttığın kadar kolay değildir ama çok inanıyorum oğlunun sağlıkla zamanında doğacağına, kalbindeki delik hiç sorun olmayacak inşallah, öyle hissediyorum
Şanslı bebe ya, senin gibi bir annesi varEvet canım, ben Prof. Dr. Murat Yayla' ya gittim, çok memnun kaldım, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi' nin doktoru, tavsiye ederim
Mecburum, anneyim, şayet ameliyatlık durum olursa ki şimdiden kendimi hazırladım, güçlü durmam lazım, çok masum bebeğim, hiçbir şeyden haberi yok, dünyayı böyle acı bir yermiş gibi hissetmesini istemiyorum, takdir-i ilahi diyorum hep, bazen böyle ağlayasım geliyor, kalkıp ceviz yiyorum, muz yiyorum, oturup ağlamaya karar verince böyle yapıyorum. Çünkü oğlumun buna ihtiyacı var. Ağlamama değil asla, gerçekten kızlar kafanıza hiçbir şeyi takmayın. Öyle değişik vakalar görüyorum ki, kendi halime şükrediyorum, vardır muhakkak bundada bir hayır diyorum, Allah evlatlarımıza sağlık versin zîra gerisi çok boş ve havada kalıyor
Aynını düşündümŞanslı bebe ya, senin gibi bir annesi var
Memnunum canım benm hastanelik pek bi işim olmadı kan alma vs onun dışında sadece tüp bebek tarafındaydım hep ama doğum için soruyorsan nasıl bilmiyorumCookiee canım sen şahin beye gidiyordun değil mi? Hastaneden genel olarak memnun musun
Doğum ödemesi derkenKimseler gunaydin. Grupta bir çok arkadaşımız mart ortası yada sonu gibi dogum yapacak die dusunuyorum. Dogum ödemelerinizi yaptinizmi ben haftaya yapmayı düşünüyorum erken mi sizce
ben yaptım, fiyat sabitleme olanağı sunuyordu hastane mantıklı geldi.Kimseler gunaydin. Grupta bir çok arkadaşımız mart ortası yada sonu gibi dogum yapacak die dusunuyorum. Dogum ödemelerinizi yaptinizmi ben haftaya yapmayı düşünüyorum erken mi sizce
Ya ben şimdiden doğum ödemesi yapabildiğimizi bilmiyordum. Salı günü gittiğimde unutmazsam bir soracağım.Kimseler gunaydin. Grupta bir çok arkadaşımız mart ortası yada sonu gibi dogum yapacak die dusunuyorum. Dogum ödemelerinizi yaptinizmi ben haftaya yapmayı düşünüyorum erken mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?