Sormadım. İlk gebeligimdede böyledir. Hamileyken vajina floramiz eskisi gibi olmuyor. Sarı renkte hafif kokulu bolca akıntısı oluyor bu çok normal. Hem ilaçlardan hem bebekten kaynakli
Başka bi doktor bağırsakta biraz parlaklık var dedi benim doktorum ben görmüyorum ancak içinizin rahat etmesi için bi perinatoloğa gidebilirsin dedi. Ama rutin olarak da bütün hastalarına öneriyormuş
Bende migren hastasıyım canım geçen ay her gün ağrıyodu aslında kullanıyorum magnezyum hatta baş ağrılarım geçti gerçekten ama kasık ağrılarım oluyor ara ara onlar geçmedi
Yooo biliyorum. Ben destek olsun diye dedim. Bat sırasına göre sıralayabiliriz. Haftalık kontrolleri olanlar 1 hafta önceden isimlerini yazdırırlarsa kimlerin ne kontrolü var o hafta bilebiliriz daha aktif durur diye düşündüm. Yoksa ellerine sağlık Bir ara vakit bulamıyorum çok yoğunum demiştin o yüzden yazdım.
Yooo biliyorum. Ben destek olsun diye dedim. Bat sırasına göre sıralayabiliriz. Haftalık kontrolleri olanlar 1 hafta önceden isimlerini yazdırırlarsa kimlerin ne kontrolü var o hafta bilebiliriz daha aktif durur diye düşündüm. Yoksa ellerine sağlık Bir ara vakit bulamıyorum çok yoğunum demiştin o yüzden yazdım.
Yok oyle degıl telefondan satırlar sıralanmıyor bılgısayardan yapıcam demıstım ama daha kımsenınde dogum tarihi belli degıl biraz ılerlesın dıye bekledım sıralanır o yani kolay
Bir de kontrol yazdırma olayını dıger sayfalara da bakıyorum arada hic oyle bir sey görmedım
Canım bilgisayardan da satır tasımayı bulamadım daha once de konu yonetıyordum bılgısayardan oluyordu tek tek yapmakta ımkansız bunu moderatör falan sorarım olursa ınsallah yaparım
Canım bilgisayardan da satır tasımayı bulamadım daha once de konu yonetıyordum bılgısayardan oluyordu tek tek yapmakta ımkansız bunu moderatör falan sorarım olursa ınsallah yaparım
Ay yirim Sorun değil ya, ben sana yardımcı olayaım diye yazmıştım. Senin deidğin gibi doğrum tarihlerimiz yaklaştıkça doktorların dediği tarihleri yazarız. Şubat ayında belli olur hepimizin
Selam, doktora gittim 20+3 350 gr her şey yolundaymış şükür, bir de tetanoz aşısı oldum kol ağrım var, ateşim çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama önlem amaçlı parol mu icsem acaba dedim mantıklı mı sizce
Selam, doktora gittim 20+3 350 gr her şey yolundaymış şükür, bir de tetanoz aşısı oldum kol ağrım var, ateşim çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama önlem amaçlı parol mu icsem acaba dedim mantıklı mı sizce
Kendini daha iyi hissediceksen al ama ateşin çıkarsa alırsın bence, bende az bir kol ağrısından başka bir şey yapmadı dün yaptırmıştım tetanozu. Bugün biraz halsizim tetanozdan mı bilmiyorum, yatmaya yakın alırım uyku falan yaparsa diye düşündüm.
Kendini daha iyi hissediceksen al ama ateşin çıkarsa alırsın bence, bende az bir kol ağrısından başka bir şey yapmadı dün yaptırmıştım tetanozu. Bugün biraz halsizim tetanozdan mı bilmiyorum, yatmaya yakın alırım uyku falan yaparsa diye düşündüm.
Valla bilemiyorum canım. Ben bacalarım ağrıyor uyutmuyor geceleri dedim. O sebeple verdi. Doktorunla bir görüş kullanmıyorsan. Ayrıca her gün arka arkaya 1 aydır migren ağrısı çekiyordum sabah bir başlıyordu gece yatana kadar devam ediyordu. Geçen ay işkence gibiydi. Magnezyumdan sonra migrenim de geçti. Hergün yerine haftada 1-2 ye düştü.
Benim de migrenim var. Ben 7. Haftadan beri Magnimore Plus kullanıyorum akşamları günde 1. 11-12. Hafta çok fenaydı. Şimdi çok şükür ayda 1-2 defa o da lodos falan varsa oluyor. Ben hemen Parol alıyorum geçiriyor. Bir de eşim migrostan migraine patch diye bir şey almış, ilaçsoz böyle bant gibi. O da iyi geliyor. İlaç içmeyip onu koyuyorum bazen. Bana efervesan c vitamini de iyi geliyor migren değil normal baş ağrısıysa. Migren zor valla, Allah yardımcımız olsun. Şükür benim gebelikte azaldı