2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şeyi merak ediyorum. Peki bu normal doğum ve sezeryan doğum olunca ücret farkı oluyor mu?
o değişiyor sanırım hastaneden hastaneye, araştırma yaparken kimisi fark çıkarıyordu kimisi çıkarmıyordu. benim seçtiğim yerde sadece suda doğum istersek ona fark ödüyormuşuz, onu da ben istemiyorum

Ay ne suda doğumu. Bulmuşlar anesteziyi, nimetlerinden yararlanalım dimi ama Valla ben fiyat aldım ama 2023 fiyatı diye belirttiler. 2024 doğum için şimdiden ödeme alacaklarını sanmıyorum. Normal ve sezeryan arasında 10.000 fark vardı. O kadar. Daha doktorumla bile doğumu detaylı konuşmadık. Siz erkenden planlamışsınız.

ya tüp bebek için harcanan paralardan sonra gerçekten insanın gözüne o kadar batmıyor, haklısınız. bizim bebeğimiz de tüp bebek, ha iyiymiş ya napalım bu da böyle falan dedik ve aslında planlama amaçlı karar vermedik. doktorumun kliniği var orda doğuramam, evde doğuramam, sokakta da doğuramıycağıma göre bir hastane seçmem gerekiyordu o şekilde ilerledim. doğum şekli için de kafamda hiçbir plan yok açıkçası, o açıdan da hastanenin X şekil doğum şartı koşmaması hoşuma gitti. böyle yani :)

Normal daha mı pahalı dediler? Daha uzun sürüyor diye niyeyse öyle düşündüm.

Kimseler gunaydin. Grupta bir çok arkadaşımız mart ortası yada sonu gibi dogum yapacak die dusunuyorum. Dogum ödemelerinizi yaptinizmi ben haftaya yapmayı düşünüyorum erken mi sizce
Bende burda sabitlemeyi görünce hastaneye sordum maalesef öyle bir seçenek yokmuş. Hatta doğumdan sonra hastaneden çıkarken alıyoruz sadece doğum yapanlara özel diiii bide teşekkürler yani özel olmayaymışız iiimiş

Ben araştırma hastanesinde doğum yapicam. Doktorum doçent. Doğum ücreti sorunca hallederiz kafana takma diyor
İki seferdir muayene ücretlerimi de iade ediyor. Makul bir ucret isteyecegini düşünüyorum bakalım.
Ana araştırma hastaneleri devletin olmuyor mu? Ben bedava sanıyordum.

ne güzel işte şimdiden hallolmuş.

Yok, sezeryan daha pahalı. Sezeryanda ameliyathane kullanıldığı için ve ona göre anestezi alındığı için onları eklemişler. Normal doğumda 2 gün sezeryanda 3 gün yatırıyorlarmış. İstersek de suit oda için de fark varmış. Biz odaları gezicez eğer normal oda küçükse vericez galiba farkı. Hem eşim hem annem olacak kesin, kayınvalidemde babam da gelirler şehir dışında onlar. Ee bir de birkaç arkadaş uğrasa oda küçükse, tek koltukla 2 gün geçmez gibi geldi. Daha gezdirmediler odaları.

evet kafamı çok rahatlattı açıkçası, doğum teminatlı sigortam olmadığı için sigortam varmış rahatlığı geldi djdhjd
Benim var doğum teminatlı sigorta da muayeneleri de oradan kestikleri içim doğuma kadar bitecek. Perinatologlar, testler tuttu baya. Bir tek doğumu ödicez. Allah korusun küvöz olmadıkça altından kalkılır. Küvöz olursa bizim hastanede pahalı, sgk anlaşmasız. Şimdilik öyle bir risk yok neyse ki çok şükür Öyle bir durumda da uzun kalcak olursa Koç Üni Hastanesi’ne sevk isteyeceğiz, araştırdık İstanbul’da iyiymiş oranın yeni doğanı.

allah korusun hiç öyle kötü olasılıkları düşünmemek lazım ama bir kaçış planı olması güzel olmuş. ben de aklıma not ettim bilgim yoktu açıkçası.

allah korusun hiç öyle kötü olasılıkları düşünmemek lazım ama bir kaçış planı olması güzel olmuş. ben de aklıma not ettim bilgim yoktu açıkçası.
Benim de bir arkadaşım aklıma soktu. Annesi yoğun bakıma yattı o sırada çok araştırmış. O önerdi. Doktor bir tanıdık da söyledi. Ben severim önden planlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…