2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul ve etrafındaki illerde yaşayıp, depremi hisseden güzel arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun
Yürüyüşten gelmiştik köpeğimle. Mutfağa girdim tezgahın arkasında asılı kepçe,çorba kaşıkları gümbür gümbür sallanmaya başladı. Avizeler sallandı. Normalde soğukkanlı yaklaşırım ama dün gece rüyamda deprem olduğunu ve yakınlarımın evinin yıkıldığını gördüm bu yüzden çok korktum. Dışarı çıktık hala elim ayağım titriyor. Allah hepimizi korusun.

ben de dün gece hep ya deprem olursa diye uyudum

ben de dün gece hep ya deprem olursa diye uyudum
Hamilelikte hissetmek olayı berbatmış ya. Rüyamda görmesem asla bu kadar etkilenmezdim. Hala giremedim eve. Yakında da büyük deprem olunca daha çok etkiliyor. Artçı falan diyorlar mı acaba açıklama yapan oldu öu

Gemlikmiş merkezi 5.1. Ben istanbuldayım burada da hissedildi. Bende uyukluyordum, ödün patladı napcağımı bilemedim uyku sersemi. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Hamilelikte fenaymış.

Gemlikmiş merkezi 5.1. Ben istanbuldayım burada da hissedildi. Bende uyukluyordum, ödün patladı napcağımı bilemedim uyku sersemi. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Hamilelikte fenaymış.
Geçmiş olsun. Ben de tuzla’dayım hissetmedim. Siz hangi ilçedesiniz?

Gelmiş geçmiş olsun canım, bi daha yaşatmasın Rabbim

kızlar ben bursadayı. çok korktum. ağladım ve titredim. kasıldım. inşallah bebeğe bir şey olmaz

Cookiee , cintoniklime , G gezginimsi ve diğer kızlar nasılsınız
Bende baya korktum ne yapacağımı şaşırdım Allah beterinden korusun
Ama sürekli depremi de düşünememk lazım kuzum bebişini düşün inşallah birşey olmaz

Ayy kızlar hamişlikte cidden hissediliyormuş demekki ben de 2 gün önce rüyamda görmüştm ve dünde sürekli ya deprem olursa diye düşündüm.

Aaa hamilelikte deprem önceden mi hissediliyomuş ilk defa duydum. Ben bugünkü depremi hissetmedim ama dün birden aklıma gelmişti avizeye bakmıştım deprem olsa nasıl sallanır diye. Çok şaşırdım şu an

Arkadaşlar depremi hissettinizmi gelmiş geçmiş olsun ben bayaa Panikledim geçti Hamdolsun ALLAH beterinden korusun

Bende de ilk aylarda .boğaz enfeksiyonu büyük ihtimalle.enfeksiyon dr una gitmiştim o da bana en sevmediğimiz hasta grubusunuz ne ilaç ne birşey verebiliyoruz demişti. Bana bol sıvı almamı dinlenmemi söyledi yani immün sistemi halledecek dedi.gargara bile vermiyorlar.allahtan 3 günde ateş de olmadan atlatmıştım.gümde 3 lt su içiyorum zaten.kendime kuzu gerdandan etli çorba yaptım sütle terbiyeleyip bol sirke sarımsakla işkembe çorbası gibi içmiştim.elimde de devamlı mandalina torbası ile dolaştım hemen sıkıntısız atlattım. Hızlıca geçsin inşallah

Arkadaşlar depremi hissettinizmi gelmiş geçmiş olsun ben bayaa Panikledim geçti Hamdolsun ALLAH beterinden korusun
Ben uyuyordum bütün gece gaz sancısından uyuyamamıştım iyiki de hissetmedim çok korkardım hamileyken bu korkuyu yaşamak istemezdim.ben Marmara depremini Yalova'da yaşamıştım büyük travma oldu benim için.ama bir bakıma da içim biraz olsun rahat çünkü Şener Üşümezsoy hocanın bilgisine güveniyorum.marmara depreminden beri takip ederim.o söylenildiği gibi çok çok büyük bir deprem şimdilk İstanbul için beklemiyor. Allah hepimizi afetlerden korusun giden gidiyor kalanlara çok zor hiç zarar görmesek bile kayıpları olanlara yüreğimiz yanıyor.daha hala hatay toparlanamadı insanlar yokluk içinde korku içinde elimizden geleni yapmaya çalıştık ama bizler ne kadar yetebiliriz ki

Bende aynılarını yaşadım. Depremle büyüdüğüm için hep sakin kalır tepki vermezdim ama dün gece birden aklıma düştü deprem, sabahta olunca çok fena oldum gerçekten birde tektim. Allah beterinden korusun. Tekrarı olmaz inşallah

Hamişlere malum olmuş demekki. Aslında çok kızıyorum kendimize. Kısacık ömrümüz var zaten. Göz göre göre neden gidip fay hattı olan yerde yaşarsın ki. Gitsene ankaraya konyaya ne işin var 7 üstü deprem beklenen yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…