2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn İNŞALLAH arkadaşım evett benim doktorumda tam onuuu söyledi ulaştum kendisine boğazımı kuruu tutmuycakmışım nane limon yarım bardak içtim bal pekmez artık bol su tüketiyırum ALLAH a emanet artık Arkadaşım bidee deprem olduu bugün Manisa tarafındayım Etkilendim gelmiş geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun Cümlesini

Biraz oyuncağa da başladım artık bebiş odasına benzesin diye Bunu trendyoldan aldım 230tlydi.Baya büyük. Civilde’de çok uygun tüysüz peluşlar
Enemmm odasını şimdiden mi yapıyorsunuz ne güzel Her zaman daha da artan güzel günlerini görün inşallah.

Ben oda yapmadım zaten ev kira. Bir tek dolap alacağım kıyafetlerini ıvırlarını zıvırlarını koymak için. yine de beğenirsem belki bişicik alırım ben de

Oda bizde de yok. Çamaşır-ütü gibi kullandığımız ufak oda var onu boşaltıcaz. Bir ay sonra yatak ve dolap siparişi veririz inş. Öyle full dekorasyon olmayacak. Beşiği anne yanı aldım ben kısa süreli kullanılanlardan. Erkenden odasına geçirmek istiyorum. Bunlar hayal şuan tabi

Kesinlikle arkadaşımm Ben Manisa tarafındayım ve hissettim 10 saniye kadar normaldede paniğim ama aşırı sallamasada insan panik oluyor ALLAH Cemii cümlesini korusun Hatay evett ALLAH güç kuvvet versin herkese düşünemiyorum artık ne diyim sıklaştı bayaa her yerde ama ALLAH afatlardan korusun doktora sordum gerçi bebiş olumsuz etkilenirmi korktum sonuçta hayır dedii yürürkende sallanır bebek o Sebeple Amaaa Tevekkül edicez kolay değil dahaa önceki yıllarda burda bayaa sallanmışrtık 3 ay kadar sanırım ALLAH korusun diorum DUA ediyorum hepimiz içinn RABBİM korusun hepimizi

bende bebişe 8 takım elbise aldım 10 a tamamlasam yeter bence ilk üç ay için biberon emzik kanguru beşik çarsafı ,alt açma minderi gibi şeylerde aldım. henüz oyuncak almadım.

Kızlar yılbaşı geliyor ve sanırım yılbaşında ilk sosyal medyada fotoğrafımı paylaşacağım hamişliğimi duyuracağım pintrestten foto bakıyorum nasıl konseptle çeksem diye.

Minnak bir çam ağacım var, süsleyeyim diyorum. Minik ışıklar filan. ultrason fotoğrafını çekerim belki.

bende bebişe 8 takım elbise aldım 10 a tamamlasam yeter bence ilk üç ay için biberon emzik kanguru beşik çarsafı ,alt açma minderi gibi şeylerde aldım. henüz oyuncak almadım.
Bende 4 takım kıyafet var başka da bişi yok çocuğumun ama arkadaşlarım vercem alma dediler diye bekliyorum bir yandan da. 1 defa giydirmişler, bazılarını 1 kere bile giydirememişler hediye gelmiş 1-2 ay sonra yeni doğan kıyafetleri.

Şu hediyeleri alan insanlar da bilinçsiz. Bilmiyorlar yenidoğan alıp geliyolar 1 ay sonra.

Ben ee şunu düşünüyorum çekmeyi kuzum ama paylaşmayacağım sanırım. Hep detaylıdan sonra eşimi ikna ederim diyordum şimdi de tansiyon sorunu çıktı malum vazgeçtim. Ama çekiyorum fotoğraf anı için

Kızlar az önce bir doktoru dinledim. Her bebiş farklı yiyeceklere tepki veriyor ya. Mesela ben ekşi şeyler yediğimde çok hareketleniyor. Bazıları tatlı yediğinde hareketleniyor. Bebişin karakteristik özelliği oturmaya başladığı için farklılıklar oluyormuş Yani benimki çikolata yediğimde hareketlenmiyor diye endişelenmek doğru değilmiş

Ben ne yersem yiyeyim bebekte tık yok.. ultrasona girmeden önce bile çikolatalar meyve suları aldım ultrasonda yine sakindi benimki.. uslu bir kız olacaksa demekki.. yarın doktor randevum var bakalım bu sefer hanımefendi zahmet edip parmağını kaldıracak mı

Yemekle benimkinin hareketinin hiçbir ilgisi yok ya. Karakteristik özelliği oturuyosa bebeğim yemeye düşkün olmayacak mı demek bu

Eğer istersen bebiş doğduktan sonra da paylaşabilirsin kuzum. Sen nasıl rahat edeceksin. Bence çok güzel foto

Ay yarın sabah 9 da benim de detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…