Benimde 43 çıkmıştı kız ben 45.haftada mı doğurcamAy benim de bugün 34.44 mm çıktı.
Canım 20. hafta kontrolümde sormuştum yukarı çıkmış bir sorun yok demişti, doktorum çok detay veren bir tip değil adam bilmemek mutlulukturcu ben de o yüzden çok kurcalayıp detay soramıyorum sinirim bozulmasın diye. Plasentan aşağıda dediği kontrolde de gebeliklerin yüzde sekseninde rahim büyüdükçe yukarı çıkar, stres olma, uzun yürüyüş yapma, çok ayakta kalma demişti başka bir şey söylememişti. İlk bi araştırınca üzülmüştüm çok kafama takmıştım ama hep dinlendim 16-20 arasında, sadece yemek yapmak için kalkıyordum ve kısa soluklu markete falan gidiyordum iyice hareketsiz kalmayayım diye.Bebeğin eşi çıkmış mı yukarı acaba sizin durumunuz nasıl ne yasakladı size doktor bana da iki hafta önce aşağıda demişti 20. Haftamı bekliyorum inşallah çıkar
ohBir de bilgi vermek istiyorum, ben iki hafta kadar yoktum belki artik konusu gecmiyordur ama buradayken konusmustuk birkac kisiyle "bebegimin hareketlerini hala hissetmiyorum, o mu anlamiyorum" diye.
Ben de cok gec hissettim, hatta ilk gecen hafta gece sag tarafima yatarken sol tarafima dogru hissettim, bu hafta artik daha belirgin bicimde hissediyorum (bu hafta 22. haftamin icindeyim). Bunun sebebi de doktorumun dedigine göre su: Plasentam öndeymis. Yani karnimla bebek arasinda yastik gibi plasenta duruyormus, bebek vurdugunda haliyle plasentaya vuruyormus ve haliyle ben bunu hissedemiyormusum. Ben cok sarmasam da düsünüyordum neden hissetmiyorum diye ama simdilerde artik icim rahatladi. Bu arada bu bir komplikasyon degil, normal kabul ediliyor.
Eger 19. ya da 20. haftasinda olup hala nadir hisseden ya da cok hissedemeyen varsa öyle olabilir, kendinizi sikmayin <3
Benim de 42ydi, bunlar çatır çatır doğururken senle burda çekirdek çitler mayıs grubuna yanlarızBenimde 43 çıkmıştı kız ben 45.haftada mı doğurcam
Evet yaaa aynen erkek annesi olmak biraz hmm nasil desem toksiklik galiba eheheheheBebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın çok sevindimoff yetişkini yapsa çekilmez ama miniklerden gelen maçoluklara ben de biraz tav oluyorum galiba, feminist arkadaşlar kızmasın
Güle güle oturun yeni evinizde bu arada
Nasıl yani. Kaçırdıysam kusura bakmayın. Ben bağlantıyı anlamadım kuzumBenim de 42ydi, bunlar çatır çatır doğururken senle burda çekirdek çitler mayıs grubuna yanlarız
Ee benim 45mm miş ben napim yaBenim de 42ydi, bunlar çatır çatır doğururken senle burda çekirdek çitler mayıs grubuna yanlarız
Hahahahahah doğuramayangillerBenim de 42ydi, bunlar çatır çatır doğururken senle burda çekirdek çitler mayıs grubuna yanlarız
Kontrole girene kadar titreme partisi veriyordum hep korkudan. Ebem de hareketleri hissedinceye kadar maalesef yapacak bir sey yok, bu sürec böyledir diyordu. Sonra önduvar plasenta durumunu ogrenince biraz daha rahatladim. Dedigim gibi 20+3 falandi sanirim ilk kez hissettim, onu da yandan hissettim, ön kisimdan degil. O yuzden en cok gece yatmadan önce yana yatarken hissediyorum. Bence bir ya da en fazla iki haftaya sizin de donk donk haberlerinizi aliriz ^^ohben de dediğiniz gibi çok takmıyorum ama (19+6'dayım) bazen düşünüyorum neden daha hissedemedim diye. Sonra dr kontrolleri falan iyi geçince kötü düşünceler geçiyor hemen..
Ama haftaya göre en önde olanlardandım 22+4En son sen doğurucaksın
Ee benim 45mm miş ben napim ya
Benim de 42ydi, bunlar çatır çatır doğururken senle burda çekirdek çitler mayıs grubuna yanlarız
HahahahahahahahahaBenimde 43 çıkmıştı kız ben 45.haftada mı doğurcam
mağlesefki benim öyle bi şansım olmadı iki çocuk biri sabahçı biri öğrenci hep git gel doktora bunu belirtmişti yürüyüşlerini kısmana gerek yok dedi inşallah sıkıntı olmazCanım 20. hafta kontrolümde sormuştum yukarı çıkmış bir sorun yok demişti, doktorum çok detay veren bir tip değil adam bilmemek mutlulukturcu ben de o yüzden çok kurcalayıp detay soramıyorum sinirim bozulmasın diye. Plasentan aşağıda dediği kontrolde de gebeliklerin yüzde sekseninde rahim büyüdükçe yukarı çıkar, stres olma, uzun yürüyüş yapma, çok ayakta kalma demişti başka bir şey söylememişti. İlk bi araştırınca üzülmüştüm çok kafama takmıştım ama hep dinlendim 16-20 arasında, sadece yemek yapmak için kalkıyordum ve kısa soluklu markete falan gidiyordum iyice hareketsiz kalmayayım diye.
Aaaa sorarsınız her gün artık bana bugünde mi doğuramadın sen diyeHahahahahahahahahaaman erken doğmasın da geç doğsunlar. Siz 40’ı geçersiniz Perinatolog bana 35 üstü 42 gibi doğuruyor, suyu varsa plasenta yaşlanmadıysa sorun yok o takip ediliyor dedi. Benim bir arkadaşım 42’de doğuramadı mecbur sezeryan oldu Ben meraklıyım doktor ondan detaylı anlatıyor Benim gibi olanların, 30-35 arası, genelde 38-39 haftada normal doğuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?