- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Olmaz canım benim, içini ferah tut zaten tek başına bir şey ifade etmiyor plasentanın aşağıda olması. Yapman gereken ne varsa minimumda yap ve geri kalan zamanda dinlen, bunun dışında da zaten fazla yapacak bir şey kalmıyormağlesefki benim öyle bi şansım olmadı iki çocuk biri sabahçı biri öğrenci hep git gel doktora bunu belirtmişti yürüyüşlerini kısmana gerek yok dedi inşallah sıkıntı olmaz
bebeğe birşeyler alın bide kendinize motive olursunuz bence ben öyle yapıyorumKızlar bir süredir çalışma isteğimde azalma var, zor adapte oluyorum işe. Doğum sonrasını düşünmesem en azından 1 hafta izin kullanmak istiyorum. Aklımda sürekli bebişle ilgili şeyler. Benim gibi olanınız var mı?
Eheuehu benim eğer erken doğmazsa her türlü nisan olur mübalağa yaptım mayıs diyerek 11 nisan görünüyor beklenen tarihHahahahahah doğuramayangillerolsunnn boğa doğururuz boğalar uysal ve neşeli oluyo
Ayy evet bi şeyler almak iyi geliyo, hatta kendime bakıp vazgeçiyorum bazen kızıma alayım onun yerine diyebebeğe birşeyler alın bide kendinize motive olursunuz bence ben öyle yapıyorum
Koç olur ne güzel ya durabildiği kadar dursun miniğimCanikom serviks uzunluğu muhabbeti oldu da, @Pumpkin04 önceki mesajlarından birinde 35 üstü uzunlukta geç doğum riski olabiliyormuş yazmıştı ona istinaden uzunluğunu bilenler hemen gevşedi
3 ultrasonla ben kafayı yerdim heralde. iki haftada bir gidiyorum canım sıkıldıkça. utanmasam her gün gidicemAy kizlar bayagi ara verince yetisemedim konulara aralikli aralikli yazacagim artik.
Detayli ultrason Almanya'da 19-22 arasinda yapiliyor. Benimki de 19+3te yapilmisti. Bu ultrasona ikinci ultrason da deniliyor cunku burada bebek ve anne sagligi icin 3 ultrason izni var. (sagligi tehdit eden durum varsa tabi yasak degil).
lcw den alabilirsin canım ben e bebekten aldım.civildende beşik aldım.bide babymall diye biryer var çarşaf aldım ordan 59 tl di çokuygun geldi bana.Kızlar bir şey danışacağım. Şimdi bebek battaniye havlu kıyafet vs gibi tekstil şeylerini hem uygun fiyatlı hem de pamuklu olarak nereden alabiliriz? Ebebek çok pahalıydı hem de dün Twitter'da biri paylaşmış müşteri kasiyerin kafasına pos cihazını atmış kızcağız da epilepsi hastasıymış ve kızı işten çıkarmışlar .o yüzden o firmaya para lazandırmak istemiyorum bir de geçen sene abimin kızına oradan ana kucağı almıştım internet sitesinden çok dandik çıkmıştı. Civil için iyi diyorlar ama genelde internet üzernden alışveriş yapacağımız için yani görmeden alacağımız için tecrübelerimizi paylaşalım. Ben geçen müsli battaniye aldım ama çok iyi çıkmadı Trendyol da hem de puanı yüksek bir üründü
benim cildim çok hassastır ve dokunsam kaşınırım; kaşındığımı düşünsem daha da kaşınırım. hayatta en büyük küçük korkularımdan biri dışarı çıktığımda haşereler tarafından ısırılmak, hep tedbirli çıkmaya gayret ederim çünkü kaşınma başlayınca durduramıyorum. o rahatsızlık hissini geçirmek için ilkel bir biçimde tepki veriyorum istemsiz. kaşındıkça da kaşınıyorum, olaylar çığrından çıkıyor. neyse lafı uzattım, biraz psikolojik olabilir bu durum, kontrollerim yapıldı negatif çıktı dediğin için söylüyorum. takip edicez demiş doktorun da, sen de bir yere kadar kontrol altında tutabiliyorsun kaşıntı hissiyatını tablet ve kremlerle. henüz olmayan bir şeyi varmış veya olacakmış gibi düşünerek kendine bu zamanları zehir etme, çoğu geçti zaten. Güzel oğlunla yapacaklarınıza odaklanmaya çalış kaşıntı gelinceBu arada arkadaslar kasinma durumum vardi benim, birkac arkadas da cok kasindigini söylemisti.
Benim o kadar ekstrem bir hal aldi ki bundan iki hafta önce solugu doktorumda aldim. Geceleri uyuyamaz hale gelmistim, uykumdan kasinarak kalkiyordum, sürekli kremlenmezsem veya yaglanmazsam yaniyordum resmen.
Öyle anlatinca adam bir panik oldu. Hemen gebelik koleztazindan süphelendi. Gebelik yüzünden safra kesesi düzgün calismayinca ortaya cikan bir durummus ve hem anne hem de bebek icin tehlikeli bir olaymis. O yuzden iki tüp kan alinip acil laboratuvara gönderildi. Sonuc negatif ama doktorum tam anlamiyla yok diyemeyiz, gözlem altinda tutucaz dedi. Bir de cigneme tableti verdi, kasintiyi gidermek icin. Ama kizlar o kadar büyük ki ögürmekten agzima alamiyorum, resmen meditasyon yaparak yutmaya calisiyorum. Eskisi kadar kasinmiyor ama hala özellikle gögüs ve karinda cok var. Sürekli krem, sürekli yag ve tabletlerle kurtarmaya calisiyorum.
Ama ne seker, ne mide bulantisi hicbir seymis ben bunu anladim. Ciddi söylüyorum psikolojimle asiri oynayan bir durum. Bir de tehlikeli bir durum oldugu icin cok korkuyorum. O kadar cok sey cikti ki hamileligim boyunca hani artik bu kadar da riskli hamilelik olunmaz dersiniz, buna cok üzülüyorum keske komplikasyonsuz bir hamilelik gecirseydim, belki bir daha hamilelik yasayamam ama bir yandan da bu hamileligimin basindan beri pamuk gibi bir halim var. Niyeyse en kötü günlerimde dahi bir huzur vardi icimde, nedendir bilemiyorum. Her yeni kötü haberde agladim, üzüldüm ve en fenasi da negatif iki tecrübem dolayisiyla korktum ama cabuk toparlandim, oglum bana ben ona güc verdik gibi hissediyorum. Birlikte savasiyoruz sanki.
benim çocuk koç olacak koç burçları iyi mi acaba ben biraz korktum bencil felan yazıyodu internette :)Koç olur ne güzel ya durabildiği kadar dursun miniğim
Civili yeni keşfettim gerçekten çookkk uygunn ve ortalama kalitede. Kitikate çok beğeniyorum gerçekten kaliteli. Bir tık yüksek sadece fiyatı. Trendyol tamamen nasip kısmetKızlar bir şey danışacağım. Şimdi bebek battaniye havlu kıyafet vs gibi tekstil şeylerini hem uygun fiyatlı hem de pamuklu olarak nereden alabiliriz? Ebebek çok pahalıydı hem de dün Twitter'da biri paylaşmış müşteri kasiyerin kafasına pos cihazını atmış kızcağız da epilepsi hastasıymış ve kızı işten çıkarmışlar .o yüzden o firmaya para lazandırmak istemiyorum bir de geçen sene abimin kızına oradan ana kucağı almıştım internet sitesinden çok dandik çıkmıştı. Civil için iyi diyorlar ama genelde internet üzernden alışveriş yapacağımız için yani görmeden alacağımız için tecrübelerimizi paylaşalım. Ben geçen müsli battaniye aldım ama çok iyi çıkmadı Trendyol da hem de puanı yüksek bir üründü
En son 6 kasımda gitmişim doktora, detaylıdan sonra gel dedi diye gidemiyorum3 ultrasonla ben kafayı yerdim heralde. iki haftada bir gidiyorum canım sıkıldıkça. utanmasam her gün gidicem
Ben teraziyim. Çok severim koçları. Lambur lumbur konuşur içi dışı bir olur. Erkeği de kadını da mert olur. Güvenirim yani onlara. En azından benim tanıdıklarım öylebenim çocuk koç olacak koç burçları iyi mi acaba ben biraz korktum bencil felan yazıyodu internette :)
Ben aldım birkaç müslin ama aşırı dikkat ederek almadım, nasıl olsa kullanılıyor bir şekilde diyerek almıştım ince geldikleri için öneride bulunamıyorum. ilk aylarda direkt çociğe temas edebilecek şeylerde gidip görüp etiket inceleyip alma taraftarıyım, o minvalde bir alışverişe çıktığımda yazarım mutlakaMüslin örtü alıp kumaşını beğenenler link atabilir mi kızlar orta kalınlıkta
+Sling alanlar, alacaklar da yazarsa süper olur
İlays,neko,boroosh baby çok gördüm ben de sling için. Attım fava indirim bekliyorumBen aldım birkaç müslin ama aşırı dikkat ederek almadım, nasıl olsa kullanılıyor bir şekilde diyerek almıştım ince geldikleri için öneride bulunamıyorum. ilk aylarda direkt çociğe temas edebilecek şeylerde gidip görüp etiket inceleyip alma taraftarıyım, o minvalde bir alışverişe çıktığımda yazarım mutlaka
Sling için ilays mı ne öyle bir marka öneriliyordu, bana arkadaşım göndereceği için açıkçası çok bakmamıştım.
Benim 28 Nisan gönürüyo çok istiyorum boğa olsun oğlum diye ama 1 hafta önden gidiyomuş bebem 20 nisanda olabilirEheuehu benim eğer erken doğmazsa her türlü nisan olur mübalağa yaptım mayıs diyerek 11 nisan görünüyor beklenen tarihkocam boğa burcu, kendisi çoğunlukla muhteşem biri oğlum da böyle olucaksa ben on gün daha tutarım kendimi olan bana olsun napıyım
hep bebeği düşünüyorum işteyken. keşke evde olsam hep onu sevsem diyorum. çalışma isteğim sıfır. ev işi bile yapmak istemiyorumKızlar bir süredir çalışma isteğimde azalma var, zor adapte oluyorum işe. Doğum sonrasını düşünmesem en azından 1 hafta izin kullanmak istiyorum. Aklımda sürekli bebişle ilgili şeyler. Benim gibi olanınız var mı?
ben de mayısa doğru kayıyorum kızlar ben de gelirim sizleBenim de 42ydi, bunlar çatır çatır doğururken senle burda çekirdek çitler mayıs grubuna yanlarız
Demekki benim durumum normal, zaten 12 yıllık bi çalışma hayatım var bir fiil çalışmaktan biraz yorulmaya başlamıştım, üstüne bir de hamilelik, hormonlar derken işe gelmek istemiyo canım.hep bebeği düşünüyorum işteyken. keşke evde olsam hep onu sevsem diyorum. çalışma isteğim sıfır. ev işi bile yapmak istemiyorum
yok senin cumartesi günkü sonucunu bekliyorumEn son 6 kasımda gitmişim doktora, detaylıdan sonra gel dedi diye gidemiyorumNormalde iki haftada bir damlardım. Sen ne yaptın detaylı işini kuşum ayarladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?