- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Umarım memnun kalırım yoksa ya üç paragraf reklam olur ya da üç paragraf şikayetyok senin cumartesi günkü sonucunu bekliyorumsen çok iyidi falan yazdığın gibi senin doktordan alıcam. onun haricinde devlette detaylı içni randevum var. bi de kendi doktorum devletten sonra bana bi uğrarsın ücretsiz ben de kontrol ederim dedi. o yüzden biraz rahatladım. şu an tek derdim detaylıda bebişin tatlış bi fotosu olsun :) onu da muhtemelen senin doktorla halledicem gibi
Cok da tatlı kaşınıyor biliyor musun, başladı mı durduramıyorum dediğin gibi. Psikolojik mi diye ben de düşündüm ama napmam lazim ki "hayır aslında kasinmiyorsun" falan mı diyeyim. Üzerime öneri at nolur.benim cildim çok hassastır ve dokunsam kaşınırım; kaşındığımı düşünsem daha da kaşınırım. hayatta en büyük küçük korkularımdan biri dışarı çıktığımda haşereler tarafından ısırılmak, hep tedbirli çıkmaya gayret ederim çünkü kaşınma başlayınca durduramıyorum. o rahatsızlık hissini geçirmek için ilkel bir biçimde tepki veriyorum istemsiz. kaşındıkça da kaşınıyorum, olaylar çığrından çıkıyor. neyse lafı uzattım, biraz psikolojik olabilir bu durum, kontrollerim yapıldı negatif çıktı dediğin için söylüyorum. takip edicez demiş doktorun da, sen de bir yere kadar kontrol altında tutabiliyorsun kaşıntı hissiyatını tablet ve kremlerle. henüz olmayan bir şeyi varmış veya olacakmış gibi düşünerek kendine bu zamanları zehir etme, çoğu geçti zaten. Güzel oğlunla yapacaklarınıza odaklanmaya çalış kaşıntı gelince
Teşekkür ederim canımMerhaba canım ben samsunluyum hatta orda doğum yapacağım ama artvinde yaşıyorum dediğin doktoru hiç duymadım ama başka bir doktora daha gitmeni öneririm ben de içini ferah tutsamsunda önereceğim bir kadın doğumcu var özge piri mantar belki duymuşsundur samsuna geldiğimde ona giderim çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum belki senin de gönlünü ferahlatır
Tatlım Burda her sağlık hizmetini sigorta karşılıyor neredeyse, iki haftada bir keyfi gidersem ödemez ve sağlık aşırı pahalı. Bir ayda ocağıma incir ağacını bırak komple tarlası dikilir3 ultrasonla ben kafayı yerdim heralde. iki haftada bir gidiyorum canım sıkıldıkça. utanmasam her gün gidicem
Benimki de öyle. Her burcun iyi ve kötü yanı var ama bence koç burcu karizmatik oluyor, erkekler bilhassa.benim çocuk koç olacak koç burçları iyi mi acaba ben biraz korktum bencil felan yazıyodu internette :)
Eğer yanlış anlamadıysam 35 üzeri normalmiş 25 altıda riskliymiş bende herhangibir risk yokmuş ama yinede takip edilmeli tedbir amaçlı dedi doktor.16. hafta kontrolümde plasentam aşağıda göründüğü için vajinal olarak da muayene edip serviks uzunluğunu ölçmüştü doktorum. Belki sizde de öyle bir durum olmuştur, boşa telaş yapmayıninsan kontrol sırasında aklını kaybetmiş gibi oluyor, 30-35 arası ideal benim bildiğim, o an hani acaba doktor rahim ağzı uzunluğu takip edilmesi gereken bir şey dedi genel bir bilgi olarak ama siz kendi durumunuz özelinde mi algıladınız acaba?
benimde 26 nisan gözüküyor ama önden gittiği için 20sine kadar doğmuş olur diye düşünüyorum bende koç olsun istiyorum özgüvenli ve çok eğlenceliler :) ama çook zor oluyor koç bebekleri inat ve dediğim dediklerBenim 28 Nisan gönürüyo çok istiyorum boğa olsun oğlum diye ama 1 hafta önden gidiyomuş bebem 20 nisanda olabilir24 diyorum ya hadi bakalım manifestliyim
Ama dediklerine göre öyle bir olasılıkmış. Ben de bilmiyorum. Belki de üstü çıkanlar 40. haftayı görüyolardır. Hİç bir fikrim yok bacım.Benimde 43 çıkmıştı kız ben 45.haftada mı doğurcam
Benim de bebişimle ilgili içime niyeyse 38. haftada gelecekmiş hissiyatı var. Uzun zamandır böyle hissediyorum. Tam da bayram haftası. Nasip tabi. Aslında bununla ilgili önceki doğum yapanların nasıldı acaba. Uzunluk ve doğum zamanları.Hahahahahahahahahaaman erken doğmasın da geç doğsunlar. Siz 40’ı geçersiniz Perinatolog bana 35 üstü 42 gibi doğuruyor, suyu varsa plasenta yaşlanmadıysa sorun yok o takip ediliyor dedi. Benim bir arkadaşım 42’de doğuramadı mecbur sezeryan oldu Ben meraklıyım doktor ondan detaylı anlatıyor Benim gibi olanların, 30-35 arası, genelde 38-39 haftada normal doğuyormuş.
İvit@evdekiliyakat ben devlette girdim kuzum ayrintili ultrasyona hicbisi vermediler yuzunu bile goremedim bebisimin renkliama hersey yolundaymis cok sukur. A Afratafrac Hahah sen baska gruplara mi gidiyon giz
Gerisi rabbimde rabbime emanetOlmaz canım benim, içini ferah tut zaten tek başına bir şey ifade etmiyor plasentanın aşağıda olması. Yapman gereken ne varsa minimumda yap ve geri kalan zamanda dinlen, bunun dışında da zaten fazla yapacak bir şey kalmıyor
Bence kişinin yetişmesiyle alakalı. Burçların etkisi var ancak vicdanlı, duyarlı evlatlar olarak büyütmeye çalışmak önemli. Yoksa bence hepimiz benciliz, hayatımızın belli noktalarında bencillikler yapıyoruz. Ayrıca yükselen burç çoooook önemliymiş kızlar. Sezeryan olacaklar yükselenini kendileri belirleyebiliyor mesela.benim çocuk koç olacak koç burçları iyi mi acaba ben biraz korktum bencil felan yazıyodu internette :)
Ay benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi. Hayırlısı bakalım. Şu rahim uzunluğu olayına göre 38. hafta doğum yaparsam tam ramazan bayramı haftasına denk geliyor. Aslında isterdim o hafta 14'ünde doğumum olsun. 14.04.2024 güzel bir doğum tarihiBenim 28 Nisan gönürüyo çok istiyorum boğa olsun oğlum diye ama 1 hafta önden gidiyomuş bebem 20 nisanda olabilir24 diyorum ya hadi bakalım manifestliyim
Ben dehep bebeği düşünüyorum işteyken. keşke evde olsam hep onu sevsem diyorum. çalışma isteğim sıfır. ev işi bile yapmak istemiyorum
Yeğenim koç burcu gerçekten çok inat dediğim dedik bişeyi kabul ettirmek çok zor oluyobenimde 26 nisan gözüküyor ama önden gittiği için 20sine kadar doğmuş olur diye düşünüyorum bende koç olsun istiyorum özgüvenli ve çok eğlenceliler :) ama çook zor oluyor koç bebekleri inat ve dediğim dedikler
Benim en çok kafamı karıştıran bu işte. Benim döngüm 35 gün normalde. O yüzden yumurtlama geç olmuş. Ama her gittiğimde birkaç gün ileri atıyor haftası. 10 nisandı ilk gittiğimde. Detaylıda verir herhalde tarihAy benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi. Hayırlısı bakalım. Şu rahim uzunluğu olayına göre 38. hafta doğum yaparsam tam ramazan bayramı haftasına denk geliyor. Aslında isterdim o hafta 14'ünde doğumum olsun. 14.04.2024 güzel bir doğum tarihi
Ay benim de 9 yıldır aralıksız devam iş güç. Ben de uzak kalmak istiyorum artık. Şu yasal 8+8 haftalık süre tamamlandıktan sonra alabilirsem rapor alacağım. Alamazsam da ücretsiz izin kullanmak istiyorum 1-2 ay daha. Gerçekten iş güç düşünmek istemiyorum sanırım bebişim en azından 6 aylık olana kadar.Demekki benim durumum normal, zaten 12 yıllık bi çalışma hayatım var bir fiil çalışmaktan biraz yorulmaya başlamıştım, üstüne bir de hamilelik, hormonlar derken işe gelmek istemiyo canım.
Ev işlerini ilk dönem kanamam vs. Olduğu için eşim yapıyo. Ben yemek, ütü, çamaşır bunlarla ilgileniyorum. Mutfakta olmak iyi geliyo ruhuma
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zamana kadar buralardayız görücez hepimizAma dediklerine göre öyle bir olasılıkmış. Ben de bilmiyorum. Belki de üstü çıkanlar 40. haftayı görüyolardır. Hİç bir fikrim yok bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?