2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım memnun kalırım yoksa ya üç paragraf reklam olur ya da üç paragraf şikayet

Cok da tatlı kaşınıyor biliyor musun, başladı mı durduramıyorum dediğin gibi. Psikolojik mi diye ben de düşündüm ama napmam lazim ki "hayır aslında kasinmiyorsun" falan mı diyeyim. Üzerime öneri at nolur.

Teşekkür ederim canım perinatoloji mi kendisi

3 ultrasonla ben kafayı yerdim heralde. iki haftada bir gidiyorum canım sıkıldıkça. utanmasam her gün gidicem
Tatlım Burda her sağlık hizmetini sigorta karşılıyor neredeyse, iki haftada bir keyfi gidersem ödemez ve sağlık aşırı pahalı. Bir ayda ocağıma incir ağacını bırak komple tarlası dikilir insan böyle böyle sabrı öğreniyor beah

Eğer yanlış anlamadıysam 35 üzeri normalmiş 25 altıda riskliymiş bende herhangibir risk yokmuş ama yinede takip edilmeli tedbir amaçlı dedi doktor.
Doktor ultrosonla muayendeen önce demişti zaten eğer rahim ağzına bakılmadıysa birde onu kontrol edelim diye. Sizin kaç çıkmıştı peki

Benim 28 Nisan gönürüyo çok istiyorum boğa olsun oğlum diye ama 1 hafta önden gidiyomuş bebem 20 nisanda olabilir 24 diyorum ya hadi bakalım manifestliyim
benimde 26 nisan gözüküyor ama önden gittiği için 20sine kadar doğmuş olur diye düşünüyorum bende koç olsun istiyorum özgüvenli ve çok eğlenceliler :) ama çook zor oluyor koç bebekleri inat ve dediğim dedikler

Benimde 43 çıkmıştı kız ben 45.haftada mı doğurcam
Ama dediklerine göre öyle bir olasılıkmış. Ben de bilmiyorum. Belki de üstü çıkanlar 40. haftayı görüyolardır. Hİç bir fikrim yok bacım.

Benim de bebişimle ilgili içime niyeyse 38. haftada gelecekmiş hissiyatı var. Uzun zamandır böyle hissediyorum. Tam da bayram haftası. Nasip tabi. Aslında bununla ilgili önceki doğum yapanların nasıldı acaba. Uzunluk ve doğum zamanları.

Gerisi rabbimde rabbime emanet

benim çocuk koç olacak koç burçları iyi mi acaba ben biraz korktum bencil felan yazıyodu internette :)
Bence kişinin yetişmesiyle alakalı. Burçların etkisi var ancak vicdanlı, duyarlı evlatlar olarak büyütmeye çalışmak önemli. Yoksa bence hepimiz benciliz, hayatımızın belli noktalarında bencillikler yapıyoruz. Ayrıca yükselen burç çoooook önemliymiş kızlar. Sezeryan olacaklar yükselenini kendileri belirleyebiliyor mesela.

Benim 28 Nisan gönürüyo çok istiyorum boğa olsun oğlum diye ama 1 hafta önden gidiyomuş bebem 20 nisanda olabilir 24 diyorum ya hadi bakalım manifestliyim
Ay benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi. Hayırlısı bakalım. Şu rahim uzunluğu olayına göre 38. hafta doğum yaparsam tam ramazan bayramı haftasına denk geliyor. Aslında isterdim o hafta 14'ünde doğumum olsun. 14.04.2024 güzel bir doğum tarihi

hep bebeği düşünüyorum işteyken. keşke evde olsam hep onu sevsem diyorum. çalışma isteğim sıfır. ev işi bile yapmak istemiyorum
Ben de nolcaz böyle bilmiyorum. Aklım fikrim bebişte ve burada. Kim ne yazdı acaba sayfayı yenile

Yeğenim koç burcu gerçekten çok inat dediğim dedik bişeyi kabul ettirmek çok zor oluyo onun kardeşi var boğa burcu ikna edilme süresi 3 saniye o yüzden boğa olsun istiyorum hayırlısı bakalım:)

Benim en çok kafamı karıştıran bu işte. Benim döngüm 35 gün normalde. O yüzden yumurtlama geç olmuş. Ama her gittiğimde birkaç gün ileri atıyor haftası. 10 nisandı ilk gittiğimde. Detaylıda verir herhalde tarih

Kızlar selamlar alışveriş için e bebek bakıyordum, geçenlerde ikea ya gittik bazı ürünler yarı fiyatı, banyo bebek küveti, çarşaflar vs mesela yatak fiyatları inanılmaz ucuz, e bebekte 5000 olan yataklar dandik hatta ikea dakiler iiidi. Tabi ben başka yerel mağazaları çok gezen birisi değilim daha ucuzları da illaki vardır ama seçenek olarak bakabilirsiniz. Bu uzayan yataklardan almayı düşündüm bende uzun süre kullanasın diye almayı düşünmezken artık nasıl ucuz geldiyse bu arada ayrıntılı ultrasonu aradan çıkaranlara sevindim bende haftaya randevu alacağım daha 21. Hafta sonuna doğru düşünüyorum Rabbim hepimizi ve evlatlarımızı korusun

Ay benim de 9 yıldır aralıksız devam iş güç. Ben de uzak kalmak istiyorum artık. Şu yasal 8+8 haftalık süre tamamlandıktan sonra alabilirsem rapor alacağım. Alamazsam da ücretsiz izin kullanmak istiyorum 1-2 ay daha. Gerçekten iş güç düşünmek istemiyorum sanırım bebişim en azından 6 aylık olana kadar.

Ama dediklerine göre öyle bir olasılıkmış. Ben de bilmiyorum. Belki de üstü çıkanlar 40. haftayı görüyolardır. Hİç bir fikrim yok bacım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zamana kadar buralardayız görücez hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…