Ay benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi. Hayırlısı bakalım. Şu rahim uzunluğu olayına göre 38. hafta doğum yaparsam tam ramazan bayramı haftasına denk geliyor. Aslında isterdim o hafta 14'ünde doğumum olsun. 14.04.2024 güzel bir doğum tarihi
Benim en çok kafamı karıştıran bu işte. Benim döngüm 35 gün normalde. O yüzden yumurtlama geç olmuş. Ama her gittiğimde birkaç gün ileri atıyor haftası. 10 nisandı ilk gittiğimde. Detaylıda verir herhalde tarih
Evet canım detaylıda iyice ölçüp biçiyor her yanını. Muhtemel doğum tarihini söylüyor. 35 günde bir olduğu için SAT'a göre öyle çıkmıştır ancak geç yumurtlama olunca azıcık üstüne konabiliyor öyle durumlarda.
Yoğun kararsızlıklar üzerinde kızçemize isim seçtik gibi. yani benim için zorlu oldu, isim soy isimden çakra tamamlamaya çalıştım. tüm çakraları dolduramadım ama olsun ismi beğendim :)
Yoğun kararsızlıklar üzerinde kızçemize isim seçtik gibi. yani benim için zorlu oldu, isim soy isimden çakra tamamlamaya çalıştım. tüm çakraları dolduramadım ama olsun ismi beğendim :)
Ben trendyolda juniperustan aldim 3 lu set . Amazonda bir de yurtdisindan geldi o daha buyuk juniperusu cocugu olan kuzenimin tavsiyesiyle aldim fena degil en sakin deseni secmeye calistim. Ayrica 4 katli muslin battaniyeler var bi tane de ondan aldim biraz daha kalin mevsimlik gibi . Ilays beauty den slingler goruyorum surekli ebeleri takip ediyorum bi kac tane onlarda onu oneriyordu
Hahahahahahahahaha aman erken doğmasın da geç doğsunlar. Siz 40’ı geçersiniz Perinatolog bana 35 üstü 42 gibi doğuruyor, suyu varsa plasenta yaşlanmadıysa sorun yok o takip ediliyor dedi. Benim bir arkadaşım 42’de doğuramadı mecbur sezeryan oldu Ben meraklıyım doktor ondan detaylı anlatıyor Benim gibi olanların, 30-35 arası, genelde 38-39 haftada normal doğuyormuş.
Ay benim 65 çıkmıştı en son doktor kontrolümde. Doktor ooo çok iyi maşallah erken doğum riskin yok şuan falan demişti ama ben korkumdan ilk günden beri kullandığım progestanı bıraktım kafama göre şimdi mesajları okuyunca bi değişik oldum kesin martta erken doğururum ben diye düşünürken mayısa kalmam yok mu benim de
Bu 45-30-55- en son 65 gördüğümüz yokmu artıran modundaki ölçümler ayrıntılıda mı çıkiiiii alttan kontrol değil demi nolur değil deyin. Yüksek çıkınca mı iyi oluyor ne oluyor bir bilgilendirme alabilermiyim
Yeğenim koç burcu gerçekten çok inat dediğim dedik bişeyi kabul ettirmek çok zor oluyo onun kardeşi var boğa burcu ikna edilme süresi 3 saniye o yüzden boğa olsun istiyorum hayırlısı bakalım:)
Bu 45-30-55- en son 65 gördüğümüz yokmu artıran modundaki ölçümler ayrıntılıda mı çıkiiiii alttan kontrol değil demi nolur değil deyin. Yüksek çıkınca mı iyi oluyor ne oluyor bir bilgilendirme alabilermiyim
Yok kuzu benim en son normal doktor kontrolümde ağrım var diye doktor alttan bakıp söylemişti. Detaylıma 2 hafta var merak ediyorum bende azaldı mı diye 25 altı risk, 30-35te normal kabul ediliyormuş sanırım
Cok da tatlı kaşınıyor biliyor musun, başladı mı durduramıyorum dediğin gibi. Psikolojik mi diye ben de düşündüm ama napmam lazim ki "hayır aslında kasinmiyorsun" falan mı diyeyim. Üzerime öneri at nolur.
ya kaşıntı hem psikolojik hem de nörolojik bir şey, mesela dış etkene bağlı kaşındığın zaman dış etkeni bertaraf ettiğinde kaşıntı da genelde kısa bir süre sonra sona eriyor ve rahatlıyorsun ama bünyende gerçekleşen bir olayda o kadar basit işlemiyor denklem ve sonsuz döngüye giriyorsun. beni bir şeylerin sebebini bilmek bile aşırı rahatlattığı için uzun uzun anlatıyorum üşenmeden. kaşındığımız zaman beyne giden kaşıntı hissini kaşıma eylemiyle hafif bir acıya dönüştürüp bloke ediyormuşuz ama bunu yaptıkça beyin acı sinyalini nötrlemek için serotonin salgılamaya başlıyormuş; bu sefer de salgılanan serotonin kaşıma eyleminin verdiği nötr acıyı bloklayarak daha da kaşınmamıza sebep oluyormuş. az rahatladıkça daha da kaşınma hissinin gelmesi bu yüzden, bu böyle bir döngüymüş yani.
önerim şu, kaşınan bölgeyi komple bir duyusal şoka sokarak beyni bu döngüden çıkarmak yani ben öyle yapıyorum, çok daha iyi bir hissettiriyor. mesela kolumda anlam veremediğim bir kaşıntı varsa komple bileğimden omzuma ya soğuk ya da dayanabileceğim kadar sıcak suyla yıkamak olabilir bu, veya krem süreceksem tüm bu bölgeye dağıtarak sürmek olabilir. böyle gibi şeyler
Bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bursadayım ve sonomar merkezinden randevu almıştım çok memnun kaldım.
Her şey yolundaymış çok şükür güzel şeyler duyduk.
20+4 22 cm 352 g
Bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bursadayım ve sonomar merkezinden randevu almıştım çok memnun kaldım.
Her şey yolundaymış çok şükür güzel şeyler duyduk.
20+4 22 cm 352 g