2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 14 yada 24 olsun istiyorum uyumlu bi tarih oluyo

Evet canım detaylıda iyice ölçüp biçiyor her yanını. Muhtemel doğum tarihini söylüyor. 35 günde bir olduğu için SAT'a göre öyle çıkmıştır ancak geç yumurtlama olunca azıcık üstüne konabiliyor öyle durumlarda.

Yoğun kararsızlıklar üzerinde kızçemize isim seçtik gibi. yani benim için zorlu oldu, isim soy isimden çakra tamamlamaya çalıştım. tüm çakraları dolduramadım ama olsun ismi beğendim :)

Müslin örtü alıp kumaşını beğenenler link atabilir mi kızlar orta kalınlıkta
+Sling alanlar, alacaklar da yazarsa süper olur
Ben trendyolda juniperustan aldim 3 lu set . Amazonda bir de yurtdisindan geldi o daha buyuk juniperusu cocugu olan kuzenimin tavsiyesiyle aldim fena degil en sakin deseni secmeye calistim. Ayrica 4 katli muslin battaniyeler var bi tane de ondan aldim biraz daha kalin mevsimlik gibi . Ilays beauty den slingler goruyorum surekli ebeleri takip ediyorum bi kac tane onlarda onu oneriyordu

Ay benim 65 çıkmıştı en son doktor kontrolümde. Doktor ooo çok iyi maşallah erken doğum riskin yok şuan falan demişti ama ben korkumdan ilk günden beri kullandığım progestanı bıraktım kafama göre şimdi mesajları okuyunca bi değişik oldum kesin martta erken doğururum ben diye düşünürken mayısa kalmam yok mu benim de

Bu 45-30-55- en son 65 gördüğümüz yokmu artıran modundaki ölçümler ayrıntılıda mı çıkiiiii alttan kontrol değil demi nolur değil deyin. Yüksek çıkınca mı iyi oluyor ne oluyor bir bilgilendirme alabilermiyim

Yeğenim koç burcu gerçekten çok inat dediğim dedik bişeyi kabul ettirmek çok zor oluyo onun kardeşi var boğa burcu ikna edilme süresi 3 saniye o yüzden boğa olsun istiyorum hayırlısı bakalım:)
ahahhaaha benimde yeğenim koç oradan biliyorum 3 yaşında ama gerçekten zor oluyorlar :) boğa burcu çocuğu olan anneler çok memnun ama boğadan :)

Yok kuzu benim en son normal doktor kontrolümde ağrım var diye doktor alttan bakıp söylemişti. Detaylıma 2 hafta var merak ediyorum bende azaldı mı diye 25 altı risk, 30-35te normal kabul ediliyormuş sanırım

Bana ayrıntılıda ultrasondan demişti doktor 20+1 de şimdi 22+4üm noldu bilmiyorum haftaya cumartesi kontrole gideceğim

ya kaşıntı hem psikolojik hem de nörolojik bir şey, mesela dış etkene bağlı kaşındığın zaman dış etkeni bertaraf ettiğinde kaşıntı da genelde kısa bir süre sonra sona eriyor ve rahatlıyorsun ama bünyende gerçekleşen bir olayda o kadar basit işlemiyor denklem ve sonsuz döngüye giriyorsun. beni bir şeylerin sebebini bilmek bile aşırı rahatlattığı için uzun uzun anlatıyorum üşenmeden. kaşındığımız zaman beyne giden kaşıntı hissini kaşıma eylemiyle hafif bir acıya dönüştürüp bloke ediyormuşuz ama bunu yaptıkça beyin acı sinyalini nötrlemek için serotonin salgılamaya başlıyormuş; bu sefer de salgılanan serotonin kaşıma eyleminin verdiği nötr acıyı bloklayarak daha da kaşınmamıza sebep oluyormuş. az rahatladıkça daha da kaşınma hissinin gelmesi bu yüzden, bu böyle bir döngüymüş yani.

önerim şu, kaşınan bölgeyi komple bir duyusal şoka sokarak beyni bu döngüden çıkarmak yani ben öyle yapıyorum, çok daha iyi bir hissettiriyor. mesela kolumda anlam veremediğim bir kaşıntı varsa komple bileğimden omzuma ya soğuk ya da dayanabileceğim kadar sıcak suyla yıkamak olabilir bu, veya krem süreceksem tüm bu bölgeye dağıtarak sürmek olabilir. böyle gibi şeyler

Kizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi

Bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bursadayım ve sonomar merkezinden randevu almıştım çok memnun kaldım.
Her şey yolundaymış çok şükür güzel şeyler duyduk.
20+4 22 cm 352 g
Sağlıkla gelsin inşallah miniğin canım
Hiç duymamiştim o merkezi perinatoloji uzmanı mı yaptı? foto vs verdiler mi
kaç dakika sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…