2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzu benim en son normal doktor kontrolümde ağrım var diye doktor alttan bakıp söylemişti. Detaylıma 2 hafta var merak ediyorum bende azaldı mı diye 25 altı risk, 30-35te normal kabul ediliyormuş sanırım

Yok kuzu benim en son normal doktor kontrolümde ağrım var diye doktor alttan bakıp söylemişti. Detaylıma 2 hafta var merak ediyorum bende azaldı mı diye 25 altı risk, 30-35te normal kabul ediliyormuş sanırım
Kuzum o değer rahim mi çatı mı ne? Onu anlamadım ben. Hazırlıklı gidem de bari alt limit üst limit neymiş bakınca bür fikrim olsun. Normalde doktor her kontrolde rahim ağzı iyi durumda diyor ama bunun onla alakası yok sanırım yada var mı bugünde bişi öğrencez hamdolsun

Bana ayrıntılıda ultrasondan demişti doktor 20+1 de şimdi 22+4üm noldu bilmiyorum haftaya cumartesi kontrole gideceğim
Sanırım bu ayrıntılıda söylenen bişi o zaman ay heyecanlandım zaten heyecanlıydım ayrıntılı için

ahahhaaha benimde yeğenim koç oradan biliyorum 3 yaşında ama gerçekten zor oluyorlar :) boğa burcu çocuğu olan anneler çok memnun ama boğadan :)
Aynen çok memnunlar o yüzden 22 nisana kadar içerde tutmam lazım

Sanırım bu ayrıntılıda söylenen bişi o zaman ay heyecanlandım zaten heyecanlıydım ayrıntılı için
Yok kız normal doktoruna gidince sorarsın rahim ağzı uzunluğum kaç diye ultrasonla bakıp söylüyo karından

Bu gün ayrıntılı ultrasona girdim bursadayım ve sonomar merkezinden randevu almıştım çok memnun kaldım.
Her şey yolundaymış çok şükür güzel şeyler duyduk.
20+4 22 cm 352 g
Maşallah çok güzel. Video, foto verdiler mi acaba bir de doktorun adı ve ücreti neydi

umi plazada Cenk aşkalli beye gidiyorum düzenli olarak ve o üç tane yer önermişti ultramed tomokoy ve sonomar olmak üzere sonomar bütçeme daha uygun olduğu için orayı tercih ettim.
Yaklaşık 40-45 dk sürdü gayet yeterli bir süreydi fotoğraf vs verdi.
Doktorumun istediği özel bi kaç durum vardı onlara baktı.
Ben memnun kaldım.
Yüzünü bütün ısrarımıza rağmen göstermedi güzel bir foto alamadık onun içinde randevu almadan bi kaç hafta içinde tekrar gelebilirsin dedi böyle bir kolaylık sağladı.
Açıkçası içime sindi sevdim.

Kizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi
benim takip ettiğim uygulamada (avent hamilelik+) bu haftalarda bebeğin uyku döngüsünün oluştuğunu, bunu artık bizim de fark edeceğimizi, özellikle biz yatmaya hazırlanırken daha çok hareket hissedeceğimizi yazmışlardı. ben gündüz koştururken de hissediyorum hareketleri gece uyumadan önce de :) ama sabah erken saatlerde sakin

Bele oldum

Müslin örtü alıp kumaşını beğenenler link atabilir mi kızlar orta kalınlıkta
+Sling alanlar, alacaklar da yazarsa süper olur
Az once e bebekten aldım guzel bence ama ben anlamıyorum ılk kez muslın aldım zaten ama bu örtümsü bisi kaliteli geldı bana istersen link atayım bulup mağazasından almıstım

Kizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi
Evet, cunku ilk o zaman sakinliyorum ben ve yani yattigim icin özellikle sol yandan hissediyorum. Gun içerisinde cok nadir, plasenta öndeymis bende, yastık gibi olunca cok fazla hissetmiyorum. Bir de biz hareket ettikce icerisi besik gibi sallaniyor, o yuzden cok uyurlarmis tatliskolar.

Detaylımda 21+1 yani cumartesi heycanlıyım aradıgımda sekreter kacıncı hafta olcak dedı 21+1 dedım zaten 21 22 civarı gibi bakılıyor gibi bisi dedi

Az once e bebekten aldım guzel bence ama ben anlamıyorum ılk kez muslın aldım zaten ama bu örtümsü bisi kaliteli geldı bana istersen link atayım bulup mağazasından almıstım
Evet çok iyi olur canım incelerden istemiyorum ben de.

Ben en iyisi yarın ebebek’e gideyim müslin cenneti orası anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…