Yok kuzu benim en son normal doktor kontrolümde ağrım var diye doktor alttan bakıp söylemişti. Detaylıma 2 hafta var merak ediyorum bende azaldı mı diye25 altı risk, 30-35te normal kabul ediliyormuş sanırım
Kuzum o değer rahim mi çatı mı ne? Onu anlamadım ben. Hazırlıklı gidem de bari alt limit üst limit neymiş bakınca bür fikrim olsun. Normalde doktor her kontrolde rahim ağzı iyi durumda diyor ama bunun onla alakası yok sanırım yada var mıYok kuzu benim en son normal doktor kontrolümde ağrım var diye doktor alttan bakıp söylemişti. Detaylıma 2 hafta var merak ediyorum bende azaldı mı diye25 altı risk, 30-35te normal kabul ediliyormuş sanırım
Sanırım bu ayrıntılıda söylenen bişi o zaman ay heyecanlandım zaten heyecanlıydım ayrıntılı içinBana ayrıntılıda ultrasondan demişti doktor 20+1 de şimdi 22+4üm noldu bilmiyorum haftaya cumartesi kontrole gideceğim
Aynen çok memnunlar o yüzden 22 nisana kadar içerde tutmam lazımahahhaaha benimde yeğenim koç oradan biliyorum 3 yaşında ama gerçekten zor oluyorlar :) boğa burcu çocuğu olan anneler çok memnun ama boğadan :)
Yok kız normal doktoruna gidince sorarsın rahim ağzı uzunluğum kaç diye ultrasonla bakıp söylüyo karındanSanırım bu ayrıntılıda söylenen bişi o zaman ay heyecanlandım zaten heyecanlıydım ayrıntılı için
Benm vajinal baktıı töbestYok kız normal doktoruna gidince sorarsın rahim ağzı uzunluğum kaç diye ultrasonla bakıp söylüyo karından
Maşallah çok güzel. Video, foto verdiler mi acabaBu gün ayrıntılı ultrasona girdim bursadayım ve sonomar merkezinden randevu almıştım çok memnun kaldım.
Her şey yolundaymış çok şükür güzel şeyler duyduk.
20+4 22 cm 352 g
Genelde benim de gece uzanınca başlıyor canım. Sabahları nadiren uyandırıyorKizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi
Amaaan artık vajinale hepimiz alışkınız töbe yarabbim kaç doktor değiştirdimBenm vajinal baktıı töbestgerçi alışkınım ben vajinale
benim takip ettiğim uygulamada (avent hamilelik+) bu haftalarda bebeğin uyku döngüsünün oluştuğunu, bunu artık bizim de fark edeceğimizi, özellikle biz yatmaya hazırlanırken daha çok hareket hissedeceğimizi yazmışlardı. ben gündüz koştururken de hissediyorum hareketleri gece uyumadan önce de :) ama sabah erken saatlerde sakinKizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi
ya kaşıntı hem psikolojik hem de nörolojik bir şey, mesela dış etkene bağlı kaşındığın zaman dış etkeni bertaraf ettiğinde kaşıntı da genelde kısa bir süre sonra sona eriyor ve rahatlıyorsun ama bünyende gerçekleşen bir olayda o kadar basit işlemiyor denklem ve sonsuz döngüye giriyorsun. beni bir şeylerin sebebini bilmek bile aşırı rahatlattığı için uzun uzun anlatıyorum üşenmeden. kaşındığımız zaman beyne giden kaşıntı hissini kaşıma eylemiyle hafif bir acıya dönüştürüp bloke ediyormuşuz ama bunu yaptıkça beyin acı sinyalini nötrlemek için serotonin salgılamaya başlıyormuş; bu sefer de salgılanan serotonin kaşıma eyleminin verdiği nötr acıyı bloklayarak daha da kaşınmamıza sebep oluyormuş. az rahatladıkça daha da kaşınma hissinin gelmesi bu yüzden, bu böyle bir döngüymüş yani.
önerim şu, kaşınan bölgeyi komple bir duyusal şoka sokarak beyni bu döngüden çıkarmakyani ben öyle yapıyorum, çok daha iyi bir hissettiriyor. mesela kolumda anlam veremediğim bir kaşıntı varsa komple bileğimden omzuma ya soğuk ya da dayanabileceğim kadar sıcak suyla yıkamak olabilir bu, veya krem süreceksem tüm bu bölgeye dağıtarak sürmek olabilir. böyle gibi şeyler
Az once e bebekten aldım guzel bence ama ben anlamıyorum ılk kez muslın aldım zaten ama bu örtümsü bisi kaliteli geldı bana istersen link atayım bulup mağazasından almıstımMüslin örtü alıp kumaşını beğenenler link atabilir mi kızlar orta kalınlıkta
+Sling alanlar, alacaklar da yazarsa süper olur
Evet, cunku ilk o zaman sakinliyorum ben ve yani yattigim icin özellikle sol yandan hissediyorum. Gun içerisinde cok nadir, plasenta öndeymis bende, yastık gibi olunca cok fazla hissetmiyorum. Bir de biz hareket ettikce icerisi besik gibi sallaniyor, o yuzden cok uyurlarmis tatliskolar.Kizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi
BEn en çok sabah ve akşamları hissediyorum.Kizlar karnimda hareketleri gece yattigimda daha cok hissediyorum sabahlari pek olmuyor sizinde oyle mi
ben şundan aldım. hatta bu bizim bebeğimize aldığımız ilk şey :) öyle tül gibi ince değil bence iyi kalınlığı. zaten nisan-mayıstan itibaren hava ılık oluyorMüslin örtü alıp kumaşını beğenenler link atabilir mi kızlar orta kalınlıkta
+Sling alanlar, alacaklar da yazarsa süper olur
Evet çok iyi olur canım incelerden istemiyorum ben de.Az once e bebekten aldım guzel bence ama ben anlamıyorum ılk kez muslın aldım zaten ama bu örtümsü bisi kaliteli geldı bana istersen link atayım bulup mağazasından almıstım
Ben en iyisi yarın ebebek’e gideyim müslin cenneti orası anlaşılanben şundan aldım. hatta bu bizim bebeğimize aldığımız ilk şey :) öyle tül gibi ince değil bence iyi kalınlığı. zaten nisan-mayıstan itibaren hava ılık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?