2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok iyi olur canım incelerden istemiyorum ben de.

Ben en iyisi yarın ebebek’e gideyim müslin cenneti orası anlaşılan
evet evet çok güzel seçenekler vardı ben baktığımda da. müslin olmayan pamuklu battaniyeleri de güzel bence :)

Ben battanıyelerı ozdılekten aldım bir kalın bir ince aldım:)

Yok kız normal doktoruna gidince sorarsın rahim ağzı uzunluğum kaç diye ultrasonla bakıp söylüyo karından
Doktor bana uzunluğunu demiyorda çok iyi diyor ölçüyor rahim ağzımı bu omu kız tamam ben bi soram bunu merak ettim bak şimdi kaç çıkcak artıran artırana

Doktor bana uzunluğunu demiyorda çok iyi diyor ölçüyor rahim ağzımı bu omu kız tamam ben bi soram bunu merak ettim bak şimdi kaç çıkcak artıran artırana
Aynen aynen o sor sor herkesin rahminin uzunluğunun ölçüsünü bilmek hakkı

Kızlar gene bi paniklerdeyim..bi anda kasığımın sağ ve sol tarafına aynı anda birden sancı vuruyor gidiyor hoplatıyor beni bu kasılmamı oluyo ne oluyor bilmiyorum ama tedirgin oldum enfeksiyon habercisi de olabilir

Aynen rahim ağzı uzunluğu bir diğer deyişle serviks uzunlukmuş normalde her muayenede bana da iyi iyi derdi. Ağrım var dedikten sonra dur bide alttan bakalım net olsun diye çat diye bakıverdi Allahtan hazırlıklı gitmiştim

Lomberine de başlıcam ya resmen kemik etime batıyor belim kopcak randevuya da daha var amannn napcaksam bel agrım tavandan tavana kosuyor yeminle
Bebişkom iyi olsunda ben çekerim

Oha ciddi mi bu kadar erken mi yaaa geçen pilatese başlamıştım orda dediler medicanada ki doktorlar kliniğe geçiyormuş diye ama kontrole gitmedim sonra sormadım eee napacakmışız yaniii
Şansa bakar mısın. Uzun yıllar çalışıyorlar aynı yerde. Biz hamile kaldık gidiyorlar. Yapacak bir şey yok. Son randevumu aldım gitmeden hemen önce. ÖSS anlaşması varsa devam edicem yoksa emel arslana geçicem

Ben battanıyelerı ozdılekten aldım bir kalın bir ince aldım:)
Ay ben 2 tane kalın aldım. Birini evde diğerini dışarıda kullanmak için. Ama penye battaniye de almam lazım. Bu müslin örtülerin ne işe yaradığını hala kavrayamadım ben ya.

Ay ben 2 tane kalın aldım. Birini evde diğerini dışarıda kullanmak için. Ama penye battaniye de almam lazım. Bu müslin örtülerin ne işe yaradığını hala kavrayamadım ben ya.
Bende tam anlamayamadım müslinler çok lazım olacak yazıyo bi çok yerde. Bende henüz almadım battaniye.

bahar-yaz bebekleri olacaklar ya uyurken üzerlerine kalın battaniye terletebilir. Bi de kundak yapmak için müslin örtüler çok elverişli bence

Emel arslan hangi hastanede canım yani özellikle gidip tss yaptırdım bende böyle olacağını bilsek doğum paketi alırdık başka hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…