Doktor bana uzunluğunu demiyorda çok iyi diyor ölçüyor rahim ağzımı bu omu kız tamam ben bi soram bunu merak ettim bak şimdi kaç çıkcak artıran artırana
Doktor bana uzunluğunu demiyorda çok iyi diyor ölçüyor rahim ağzımı bu omu kız tamam ben bi soram bunu merak ettim bak şimdi kaç çıkcak artıran artırana
Kızlar gene bi paniklerdeyim..bi anda kasığımın sağ ve sol tarafına aynı anda birden sancı vuruyor gidiyor hoplatıyor beni bu kasılmamı oluyo ne oluyor bilmiyorum ama tedirgin oldum enfeksiyon habercisi de olabilir
Kuzum o değer rahim mi çatı mı ne? Onu anlamadım ben. Hazırlıklı gidem de bari alt limit üst limit neymiş bakınca bür fikrim olsun. Normalde doktor her kontrolde rahim ağzı iyi durumda diyor ama bunun onla alakası yok sanırım yada var mı bugünde bişi öğrencez hamdolsun
Aynen rahim ağzı uzunluğu bir diğer deyişle serviks uzunlukmuş normalde her muayenede bana da iyi iyi derdi. Ağrım var dedikten sonra dur bide alttan bakalım net olsun diye çat diye bakıverdi Allahtan hazırlıklı gitmiştim
Oha ciddi mi bu kadar erken mi yaaa geçen pilatese başlamıştım orda dediler medicanada ki doktorlar kliniğe geçiyormuş diye ama kontrole gitmedim sonra sormadım eee napacakmışız yaniii
Lomberine de başlıcam ya resmen kemik etime batıyor belim kopcak randevuya da daha var amannn napcaksam bel agrım tavandan tavana kosuyor yeminle
Bebişkom iyi olsunda ben çekerim
Oha ciddi mi bu kadar erken mi yaaa geçen pilatese başlamıştım orda dediler medicanada ki doktorlar kliniğe geçiyormuş diye ama kontrole gitmedim sonra sormadım eee napacakmışız yaniii
Şansa bakar mısın. Uzun yıllar çalışıyorlar aynı yerde. Biz hamile kaldık gidiyorlar. Yapacak bir şey yok. Son randevumu aldım gitmeden hemen önce. ÖSS anlaşması varsa devam edicem yoksa emel arslana geçicem
Ay ben 2 tane kalın aldım. Birini evde diğerini dışarıda kullanmak için. Ama penye battaniye de almam lazım. Bu müslin örtülerin ne işe yaradığını hala kavrayamadım ben ya.
Ay ben 2 tane kalın aldım. Birini evde diğerini dışarıda kullanmak için. Ama penye battaniye de almam lazım. Bu müslin örtülerin ne işe yaradığını hala kavrayamadım ben ya.
Şansa bakar mısın. Uzun yıllar çalışıyorlar aynı yerde. Biz hamile kaldık gidiyorlar. Yapacak bir şey yok. Son randevumu aldım gitmeden hemen önce. ÖSS anlaşması varsa devam edicem yoksa emel arslana geçicem