2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane herhangi bi çözüm yöntemi sunmadi mi canım başka doktor gelmeyecek mi medicanaya ya çünkü bahar,pınar,volkan,Okan hepsi kliniğe geçiyormuş

Hastane herhangi bi çözüm yöntemi sunmadi mi canım başka doktor gelmeyecek mi medicanaya ya çünkü bahar,pınar,volkan,Okan hepsi kliniğe geçiyormuş
Aaaaa hepsi mi yok artık Çözüm yöntemi yok. Herhangi bir şey söylemediler. Emel hn Jimer’de. Gittiğimde sorarım kendisine. Senin randevun ne zaman canım

Hahahha ya ben de almadım daha müslin. Ama çok kullanılıyor alın üç beş tane diyorlar. Tecrübe önemli tabi Alıcam bir tane dursun
Kundan dışında tam olarak ne amaçla kullanıyorlar acaba.

Lomberine de başlıcam ya resmen kemik etime batıyor belim kopcak randevuya da daha var amannn napcaksam bel agrım tavandan tavana kosuyor yeminle
Bebişkom iyi olsunda ben çekerim
Valla kuzum bende bel fıtığı var. İnanılmaz arttı ağırlaştıkça. Akşamları eşim yağlarken belime masaj da yapıyor ben tarif ediyorum o kadar iyi geldi ki. Sıcak uygulama yapabilirsin o da hafifletir

Aaa kızlar kimse yok mu yaa
Ben varım bacım. Ocak ayı başlığını okuyordum buranın sessizliğinden her yere gidip okur oldum

Ocak ayından biri doğum yapmış 33. haftasında. İyilermiş. Ocak doğumları da başladı.

Ben bir soru sorayım o zaman. Hastanede yanınızda kim kalacak ? Benim eşim hayatında kucağına bebek almadığı için onun kalması konusunda endişeliyim

Benimde benim 24 Nisan tahmini doğum ilki 37+5 te doğdu bakalım bu kaçıncı haftada olacak. İlki sezeryan olduğu için ikincide muhtemelen sezeryan olacak ssvd için sormuştum deneriz o şekilde sezeryan sonrası normal yapan çok hastam var demişti doktor bakalım çarşamba bende tekrar bir hatırlatıcam. Sağlıklı gelsin bebişler en önemlisi

Ben bir soru sorayım o zaman. Hastanede yanınızda kim kalacak ? Benim eşim hayatında kucağına bebek almadığı için onun kalması konusunda endişeliyim
Valla 1 kişiden fazla kalabiliyormuş. Hem eşim hem de annem kalacak benim. Bişiler lazım oldukça eşimi yollarız. Hastane koridorunda eşimle yürürken annem de bebişe bakar. Bazılarının sadece 1 kişi kalıyormuş. Bazılarında daha da fazla kalanlar oluyormuş. Zaten uyunmuyor diyor herkes. HEr odadan bebek ağlama sesi geliyo, habire emzirmen gerekiyor. Hemşireler ara ara gelip yokluyolarmış falan. Zaten 1 gececik bişi. Bizim burada sezeryan da olsa normal doğum da olsa sadece 1 gece tutuluyorlar hastanede. Ertesi gün eve.

Enemmm tahmini doğum ikimizin de aynı tarih. Bakalım nasıl olacak Peki ilkinde suyun falan gelmiş miydi? Yani doğum başladığı için mi sezeryan oldu yoksa başlamadan gün belirlemiştiniz gittin mi oldun. Bu dün rahim uzunluğu hakkında konuşuldu. Benim 34.44 çıktı. 30-35 arasındakiler 40. haftayı pek görmüyorlar demişti birisi. Senin rahim uzunluğun nasıldı canım?

2 kişi alıyor mu acaba hastane sorayım diyecem. Bizim doktor da gitmiş ne olacaz allah bilir 1 gece azmış kuzum ya 2 duydum hep. Gerçi risk falan yoksa neden hastanede kalasın. Evde daha rahat istirahat edersin

annemi düşünüyorum şimdilik ama hem eşim hem annem olabilir mi acaba? tecrübeli biri olsun ki emzirmeye falan yardım etsin istiyorum. en yakın da annem olur gibi

2 kişi alıyor mu acaba hastane sorayım diyecem. Bizim doktor da gitmiş ne olacaz allah bilir 1 gece azmış kuzum ya 2 duydum hep. Gerçi risk falan yoksa neden hastanede kalasın. Evde daha rahat istirahat edersin
Alla alla, benim 3 arkadaşım doğum yaptı 3'ü de sezeryan doğum oldu ve ertesi günü öğlen eve çıktılar. Tüm gece yürütüyomuş hemşireler öyle dediler. Ne kadar çok yürürsen yatmazsan o kadar çabuk toparlanıyormuşsun.

annemi düşünüyorum şimdilik ama hem eşim hem annem olabilir mi acaba? tecrübeli biri olsun ki emzirmeye falan yardım etsin istiyorum. en yakın da annem olur gibi
Çok güzel olur iki kişi olursa. Afraların müsade ediliyormuş bak. Eş olunca daha bir rahat hisseder insan.
Bilmiyorum ki normal 1, sezaryen 2 gece demişti hastane. Hatta kayınvalidem ben 3 gece kalmıştım dedi eskiden daha çokmuş

Bana farketmez kim müsaitse annem yada kaynanam olabilir önceki bebeğim de annem kanserdi gözünü açamıyordu bile eşim oğluma bakar o kesin annem ve kaynanam olmazsa bir tane dostum var b planım o canım cekecegimiz bir gün eve geçince kolay olur

Atlatmış herhalde çok şükür.Gelmiş geçmiş olsun. Annemin yanında hep arkadaşları kalmış anneler yaşlı olduğu için. Arkadaş da bir seçenek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…