Hastane herhangi bi çözüm yöntemi sunmadi mi canım başka doktor gelmeyecek mi medicanaya ya çünkü bahar,pınar,volkan,Okan hepsi kliniğe geçiyormuşŞansa bakar mısın. Uzun yıllar çalışıyorlar aynı yerde. Biz hamile kaldık gidiyorlar. Yapacak bir şey yok. Son randevumu aldım gitmeden hemen önce. ÖSS anlaşması varsa devam edicem yoksa emel arslana geçicem
Aaaaa hepsi mi yok artıkHastane herhangi bi çözüm yöntemi sunmadi mi canım başka doktor gelmeyecek mi medicanaya ya çünkü bahar,pınar,volkan,Okan hepsi kliniğe geçiyormuş
Hahahha ya ben de almadım daha müslin. Ama çok kullanılıyor alın üç beş tane diyorlar. Tecrübe önemli tabimüslin de müslin
Kundan dışında tam olarak ne amaçla kullanıyorlar acaba.Hahahha ya ben de almadım daha müslin. Ama çok kullanılıyor alın üç beş tane diyorlar. Tecrübe önemli tabiAlıcam bir tane dursun
Valla kuzum bende bel fıtığı var. İnanılmaz arttı ağırlaştıkça. Akşamları eşim yağlarken belime masaj da yapıyor ben tarif ediyorum o kadar iyi geldi ki. Sıcak uygulama yapabilirsin o da hafifletirLomberine de başlıcam ya resmen kemik etime batıyor belim kopcak randevuya da daha var amannn napcaksam bel agrım tavandan tavana kosuyor yeminle
Bebişkom iyi olsunda ben çekerim
Banyo sonrası havlunun içine koyuyorlar fazla suyunu onla alıyorlar,sonra çekip havluyla kuruluyorlar. Bebek arabasının üstüne örtüyorlar. Benim pareyolarım da müslin.Hızlı kuruyor ve emiciKundan dışında tam olarak ne amaçla kullanıyorlar acaba.
Ben varım bacım. Ocak ayı başlığını okuyordumAaa kızlar kimse yok mu yaa
Anaa zaman ne çabuk geçiyor ya. Tutuştum bak şimdiBen varım bacım. Ocak ayı başlığını okuyordumburanın sessizliğinden her yere gidip okur oldum
Ocak ayından biri doğum yapmış 33. haftasında. İyilermiş. Ocak doğumları da başladı.
Benimde benim 24 Nisan tahmini doğumAy benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi. Hayırlısı bakalım. Şu rahim uzunluğu olayına göre 38. hafta doğum yaparsam tam ramazan bayramı haftasına denk geliyor. Aslında isterdim o hafta 14'ünde doğumum olsun. 14.04.2024 güzel bir doğum tarihi
Valla 1 kişiden fazla kalabiliyormuş. Hem eşim hem de annem kalacak benim. Bişiler lazım oldukça eşimi yollarız. Hastane koridorunda eşimle yürürken annem de bebişe bakar. Bazılarının sadece 1 kişi kalıyormuş. Bazılarında daha da fazla kalanlar oluyormuş. Zaten uyunmuyor diyor herkes. HEr odadan bebek ağlama sesi geliyo, habire emzirmen gerekiyor. Hemşireler ara ara gelip yokluyolarmış falan. Zaten 1 gececik bişi. Bizim burada sezeryan da olsa normal doğum da olsa sadece 1 gece tutuluyorlar hastanede. Ertesi gün eve.Ben bir soru sorayım o zaman. Hastanede yanınızda kim kalacak ? Benim eşim hayatında kucağına bebek almadığı için onun kalması konusunda endişeliyim
Enemmm tahmini doğum ikimizin de aynı tarih. Bakalım nasıl olacakBenimde benim 24 Nisan tahmini doğumilki 37+5 te doğdu bakalım bu kaçıncı haftada olacak. İlki sezeryan olduğu için ikincide muhtemelen sezeryan olacak ssvd için sormuştum deneriz o şekilde sezeryan sonrası normal yapan çok hastam var demişti doktor bakalım çarşamba bende tekrar bir hatırlatıcam. Sağlıklı gelsin bebişler en önemlisi
2 kişi alıyor mu acaba hastane sorayım diyecem. Bizim doktor da gitmiş ne olacaz allah bilirValla 1 kişiden fazla kalabiliyormuş. Hem eşim hem de annem kalacak benim. Bişiler lazım oldukça eşimi yollarız. Hastane koridorunda eşimle yürürken annem de bebişe bakar. Bazılarının sadece 1 kişi kalıyormuş. Bazılarında daha da fazla kalanlar oluyormuş. Zaten uyunmuyor diyor herkes. HEr odadan bebek ağlama sesi geliyo, habire emzirmen gerekiyor. Hemşireler ara ara gelip yokluyolarmış falan. Zaten 1 gececik bişi. Bizim burada sezeryan da olsa normal doğum da olsa sadece 1 gece tutuluyorlar hastanede. Ertesi gün eve.
annemi düşünüyorum şimdilik ama hem eşim hem annem olabilir mi acaba? tecrübeli biri olsun ki emzirmeye falan yardım etsin istiyorum. en yakın da annem olur gibiBen bir soru sorayım o zaman. Hastanede yanınızda kim kalacak ? Benim eşim hayatında kucağına bebek almadığı için onun kalması konusunda endişeliyim
Alla alla, benim 3 arkadaşım doğum yaptı 3'ü de sezeryan doğum oldu ve ertesi günü öğlen eve çıktılar. Tüm gece yürütüyomuş hemşireler öyle dediler. Ne kadar çok yürürsen yatmazsan o kadar çabuk toparlanıyormuşsun.2 kişi alıyor mu acaba hastane sorayım diyecem. Bizim doktor da gitmiş ne olacaz allah bilir1 gece azmış kuzum ya 2 duydum hep. Gerçi risk falan yoksa neden hastanede kalasın. Evde daha rahat istirahat edersin
Çok güzel olur iki kişi olursa. Afraların müsade ediliyormuş bak. Eş olunca daha bir rahat hisseder insan.annemi düşünüyorum şimdilik ama hem eşim hem annem olabilir mi acaba? tecrübeli biri olsun ki emzirmeye falan yardım etsin istiyorum. en yakın da annem olur gibi
Bilmiyorum ki normal 1, sezaryen 2 gece demişti hastane. Hatta kayınvalidem ben 3 gece kalmıştım dedi eskiden daha çokmuşAlla alla, benim 3 arkadaşım doğum yaptı 3'ü de sezeryan doğum oldu ve ertesi günü öğlen eve çıktılar. Tüm gece yürütüyomuş hemşireler öyle dediler. Ne kadar çok yürürsen yatmazsan o kadar çabuk toparlanıyormuşsun.
Bana farketmez kim müsaitse annem yada kaynanam olabilir önceki bebeğim de annem kanserdi gözünü açamıyordu bile eşim oğluma bakar o kesin annem ve kaynanam olmazsa bir tane dostum var b planım o canım cekecegimiz bir gün eve geçince kolay olurBen bir soru sorayım o zaman. Hastanede yanınızda kim kalacak ? Benim eşim hayatında kucağına bebek almadığı için onun kalması konusunda endişeliyim
Atlatmış herhalde çok şükür.Gelmiş geçmiş olsun.Bana farketmez kim müsaitse annem yada kaynanam olabilir önceki bebeğim de annem kanserdi gözünü açamıyordu bile eşim oğluma bakar o kesin annem ve kaynanam olmazsa bir tane dostum var b planım o canım cekecegimiz bir gün eve geçince kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?