2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kız durun bugün benim doğum günüm, kendime tost ısmarlamaya çıkmıştım anca geldim sabah beri yazdıklarınızı taradım şimdi tek potada eritiyorum

müslini ilk zamanlarda bebişe banyo yaptırırken bile kullanıyorlar benim gördüğüm, ne bileyim hava alan bir materyal ya bazen böyle puset üstü örtülüyor, sonra işte dışarıda bezini mezini değiştirecekken seren oluyor falan gibi hafif kolay bir örtü, nasıl istiyorsan öyle kullan tarzı. yazın deniz kenarında falan da çok gördüm bebek ve çocuklarda kullanıldığını, havludan daha kullanışlı oluyor.

hastanede bir tek eşimi istiyorum. kocam da kocamcıyım ben doğurmadan annemler hastaneye bile gelmesin, doğurduktan sonra gelsinleri tee kaç ay önceden konuştuk, bir aksilik çıkmazsa öyle de olacak inşallah bu konuda katıyım. bir şey lazım olursa da gelenden gidenden isteriz, zaten sanmıyorum çok gelen giden olacağını. hastane çantasını da her şeyi düşünerek hazırlarım diye düşündüm. o günlere de az kaldı he ne güzel heyecanlar bunlar, allah'ım hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli huzurlu doğumlar nasip etsin

Nice sağlıklı,keyifli,uzun senelere büyüyen ailenle birlikte Yay kadın

ben yurtdışında doğurcam bi aksilik olmazsa, eşim Türkiye'de değil. haliyle yanımda sadece eşim olacak. anneme doğum olunca haber vericez gelicek doğumdan sonra bi hafta kadar kalıcak. şu anki planımız böyle bakalım

Doğumgünün kutlu olsun, bu çükübiksiz son doğumgünün

Doğumgünün kutlu olsun. Bu sene en güzel hediye geliyor yolda

seksenlerdeyim bebişim gittin yoksun ortalıklarda. Arada geliyorsun görüyorum ama hiç bir şeyler yazmıyorsun. Nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
Buralardayım canım yetişemiyorum. Sizleri takip ediyorum. Onun dışında da pasifim şu an için ne alışveriş yapıyorum ne de başka bir hazırlık içindeyim. Haftaya detaylı ultrasona gireceğim. Şimdilik durumum bundan ibaret seni de takip ettim her şey yolundaymış çok şükür sevindim

Evet sıcak iyi gelıyor ama zararı olur mu diye bir tutup 2 geri cekıyorum Allah sifa versin hepimize bel kötü ya

Ben bir soru sorayım o zaman. Hastanede yanınızda kim kalacak ? Benim eşim hayatında kucağına bebek almadığı için onun kalması konusunda endişeliyim
benn sorduğum da bir refakatçi ve baba kalabiliyor dediler annem ve eşim kalacak

Benim mecbur ablam kalacak anneciğim sizlere ömür.ablamın kızı da 17 yaşında eşeğe çok baktım bebekken hem de kolik bir bebekti sıra onda isterse tabi zorla yok .ablamla hallederiz.sağlık olsun da .valla emzirmeyi bilen birilerinin kalması en mantıklısı

Mutlu yaşlarrrrr

Atlatmış herhalde çok şükür.Gelmiş geçmiş olsun. Annemin yanında hep arkadaşları kalmış anneler yaşlı olduğu için. Arkadaş da bir seçenek .
Atlattı canım çok şükür şimdi idare ediyor işte sağlıkla gelsin bebislerimiz bir çare bulunur elbet

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım benim sağlıkla gelsin bebeklerimiz ins

Kızlar kayınvalide önünde emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben niyeyse sadece annem olsun istiyorum, ondan çekinmem rahatça emziririm de Kv olunca rahatsız olurum gibi geliyo. Eşime dedim emzireceğim zaman anneni dışarı çıkartırsın diye. Nolcak bişi olmaz dedi. Ben mi abartıyorum acaba.

Ya sal gitsin kizzz , herhangi bir yerde emzirmen gerekebilir baska zaman birak kv yi . Bence genel olarak hic cekinilecek bir sey degil. Kayinvalidende sonucta emzirmis analik yapmis biri bence genel anlamda kimseden cekinmemek gerekiyor bu konuda ozelliklee

Ya ne bilim. Böyle düşününce utanıyorum. Ben başkalarının yanında emzirmeye karşı değilim zaten de öfff ne bilim.

Ben rahatım ya o konuda. Kadınlardan utanmam çekinmem yok açarım. Bir bende mi var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…