2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kundan dışında tam olarak ne amaçla kullanıyorlar acaba.
Benim arkadaşım 4 katlı müslinleri önerdi 2 adet aldım. Söylediği şu, her amaç için kullanabilirsin. Banyodan sonra sarabilirsin hemen emiyor suyu, ya da yatağına örtü olarak kullanırsın terletmiyor, tatile gittiniz denizden havuzdan çıkınca kullanırsın. Kendin bile kullanırsın tatilde dedi. Bir kaç böyle şey sıraladı benim de aklıma yattı şimdilik 2 tane aldım çok güzeller, linklerini iletirim isteyen olursa. Bahar bebeği olacağı için ince müslin aldım 2 adet de, onları da yine dışarı çıkarken falan üstüne almaya iyi oluyormuş bebek arabasında vs. Bir kaç tane daha alacağım sanırım.

Paylaş kuzum linkini bakalım biz de

Ben e bebekten penye battaniye aldım 2 tane ama bana ince geldi nedense. Ya da ben şimdiden üşür bu çocuk modunda bi teyze oldum. Müslin de ince örtü işte, puset altına üstüne, serin yaz akşamları üstünü örtmeye, kundak yapmaya, banyo sonrası ıslaklık almaya, alt değiştirmeye, misafirliğe gidince koltuğun üstüne yayıp üstüne bebiktoyu koyma, ben reflü yatağının üstüne de koyarım herhalde.

Ya emzirme bence kayınvalide yanında da yapılır gibi doğal bir şey sonuçta. Ama bence alt açmaya dikkat edilmesi gerekiyor. Kız erkek bebek farketmez; konu komşu misafir akraba önünde şak diye çocğun altını açmayı doğru bulmuyorum. Bebeğin mahremini çiğnemek bence bu.

Kızlar selam. Dün kayınvalidemlere gitmiştik çok canım sıkıldı. Zaten her gün arayıp isim isim diye daraltıp duruyordu dünde kp ile beraber bizi karşılarına alıp isimde bizim de söz hakkımız olacak bize yakışan bir isim olacak diyip bizim beğendiğimiz tüm isimleri elediler ve saçma sapan isimler söylediler. Eşimde direk onayladı. Doğum sonrası hakkında da bir sürü şey söyledi kv. Neymiş çocuğun poposuna her gün zeytinyağı sürecekmiş , hastaneden gelir gelmez yıkayacakmış, kırkı çıkınca tuzlayacakmış vs. Tabi eşim yine hemen her şeyi onayladı. Kendisinin 3 çocuğu 4 torunu var. Benim daha ilk bebeğim ve zor yollardan geldi bebişim. Bütün hevesimi kursağımda bıraktılar. Kendi annemlerin ilk torunu olmasına rağmen ağzından böyle bir şey çıkmadı daha. Tamam onların da torunu isim önersinler ama bunlar direk kendileri koymaya çalışıyor.Çok canım sıkıldı gerçekten çok kötüyüm bugün.

Mahremi bırak. Etraf pedofililerle dolu. Kadın erkek cinsiyet farketmez. İçini dışını bilmediğin insanın yanında açılmaz. Ben fotoğraf çekilip paylaşılmasını da asla istemiyorum

Eşini karşına al adam akıllı konuş. Tuzlamak ne demek ya minicik bebeğin aşırı hassas derisini. Bence sen münakaşaya hiç girme. Önce eşinle hallet o konuşsun. Evladın o senin kimsenin söz hakkı olmamalı annesi ve babası dışında.

Ya bunlar kendilerinde nasıl bu hakları görüyorlar aklım almıyor. Sanırım senin baya sessiz sakin bir yapın var ve bunu kullanmışlar. Nasılsa bişi diyemez diye. Bence eşinle konuş. Bir kere eşin sana sormadan niye her şeyi kabul ediyor ben onu da anlamadım. İstemediğin şeyler için de tepkini koy bence, sen hamilesin. Bunlar büyükm kararlar.

Eşimde bana dedi bebek tuzlancak diye. (annesi söylemiş demekki yoksa nerden bilcek tuzlamayı) dedim yok öyle bişi yemek mi yapıyoruz. Ayrıca eşimi tuzlamışlar kokmasın diye ve kokuyor. İŞe yaramamış. Beni tuzlamamışlar ve gram ter kokmam. Hurafe şeyler.

Karışan çok olacak ancak eşinle konuş bence. Sensiz her şeye evet demesi çok yanlış. Yoksa kv ve kp konuşacak, karışacak kim bilir neler neler yaşayacağız daha göreceğiz.

Nefret ediyorum torunu kendi çocuğu sanan kayın ailelerden ya. Çok hevesi varmışsa daha çok doğursaymış. Eşiniz de bunları onayladıkça işiniz zor, eşinizi arkanıza almanız. Eşinizle başbaşa kalınca da konuştunuz mu bu durumu belki sadece onların yanında he diyip geçmiştir.

Mahremi bırak. Etraf pedofililerle dolu. Kadın erkek cinsiyet farketmez. İçini dışını bilmediğin insanın yanında açılmaz. Ben fotoğraf çekilip paylaşılmasını da asla istemiyorum
Ben de asıl bundan çekiniyorum ama çoğu kişi olur mu akraba o diye düşündüğü için söylemedim. Maalesef üzülerek söylüyorum kız bebeklerde daha da dikkatli olmak lazım ama kızı erkeği farketmiyor bu devirde.

Maalesef eşimin ailesiyle evlendiğimiz ilk günden beri sorunlar yaşıyorum. İlk zamanlar karşıma alıp konuştuğumda ben seni anlıyorum senin yanındayım derdi hep. Son zamanlar da ne zaman böyle bir konuşma yapsam tartışıyoruz kesinlikle annesine laf ettirmiyor ve her şekilde onu haklı görüyor. Mesela dün ordan çıktıktan sonra dedim bak annen zeytinyağı falan süreceğim diyor ben ilk zamanlar ıslak mendil bile kullanmayı düşünmüyorum dedim ee tamam sürsün ne var bunda zararlı bişey olsa niye kadın istesin abartma sende tarzı tepkiler veriyor

Kesinlikle aynı düşüncedeyim. Dışardan gelen her türlü öneriye açığım fakat öneri olarak kaldığı sürece. Kimse gelipte benim çocuğum hakkında illa şu olsun bu olsun desin istemiyorum. Çok istiyorlarsa kendileri bir tane daha doğurup o şekilde yapsın

Siz bunu bu şekilde net ifade ederseniz eşinizle sorun yaşar mısınız? Eğer cevabınız hayırsa yine kolay işiniz bir nebze. Ama eşiniz de mırın kırın yapacaksa işi önce tatlı dille eşinizde bitirin derim. Allah güç versin sakın ezdirmeyin kendinizi böyle çirkeflere karşı

Şimdi okudum bunu. Eşinizi siz yönlendirin. Yahu yeni doğmuş bebek ne demek zararlı değil. Eee yemek yemesi de zararlı değil yedirsin madem aynı mantık. Valla bi cinnet her şeyi çözer dik durun siz

aynen iki kişi olması iyi bence burada da iki kişi izin verirler gibi o zaman. eş kesinlikle süper bişey ki zaten benimki bırakmak istemez.

Sen değil de kendisi hamileymiş gibi davranmaya başlamış. Zeytinyağı sürülebilen bir şey, çok yerde okudum. Faydasını gören de olmuş ancak durduk yerde sürmüyorlar o insanlar da. İlaç yerine doğal yöntem amaçlı kullanıyorlar.

Sen de söyle yapçak bişi yok. Bu çocuğun annesi benim, senin doğduğun zaman ve şimdi arasında dünyalar kafar fark var. Çoğu şey değişti, çoğu bilginin yanlış olduğu kanıtlandı. Annen kendi çocuklarını büyüttü bitti, ben de kendi çocuğumu büyüteceğim. Bu süreçte elbetteki aklıma takılan destek istediğim durum olursa da annenden sağlarım ancak ihtiyacım yok dersin.

Açıkçası kocanla arandaki ilişki sana özel. Şunu de bunu de demem de belki yanlış. En iyi yine sen bileceksin kocanın huyunu suyunu. Yoksa bizimkiler de melek değli. Hepsinde var bir annecilik ve anneleri ne derse hemen tamam deme istekleri. Ben de çok savaş verdim ve hala daha veriyorum.

Ama istediklerimi sırf ben istiyorum diye değil, kanıtlar sunarak aktarıyorum çoğunlukla ve "aaa öyle miymiş tamam o zaman" diyor. Bence koca idaresi çocuk büyütmekten daha zahmetli ve zor. Allah yardmcın olsun. Hamilesin sonuçta kendini çok sıkıp üzme. He de geç. çoğu şeye ama zamnı geldiğinde kocan yanında olmayacak, işe gidecek. Kayınvalidenin de suratına kendin dersin istemiyorum diye gerekirse. Doktor izin vermiyo dersin. Her şeyi doktora sor zaten onların yanında. Duysun kocan mutlaka. Benim bir arkadaşım öyle yaptı, artık savaşamıyordu kocası ve kv ile. Çocuğa yapılacak her şeyi doktora soruyordu onların yanında ve doktor müsade etmiyordu. O zaman kocası ses edemiyordu.

Tatlı dille yapmıyorsa ben olsam yıkardım ortalığı yine yaptırmazdım. Bana dert olacağına ona dert olsun. Bir de zor kavuşucaz diyorsun evladına. Ayrıca şimdiden bunların pazarlığını yapmak neyin nesi. Eşinin özellikle. Bak benim annemle babam isim konusunda anlaşmış tek bir isim bulmuşlar. Babam nüfusa gidip geliyor annem bir bakıyor nüfus cüzdanına iki isim yazdırmış babam. Anlaştıkları ismin başına babannemin adını eklemiş. Annem şok tabi. Sesini çıkarmalısın yoksa bunlarla sınırlı kalmaz yaptıkları.Eşin onların yanında mı onayladı sadece? Belki he diyip geçmiştir.

aynen iki kişi olması iyi bence burada da iki kişi izin verirler gibi o zaman. eş kesinlikle süper bişey ki zaten benimki bırakmak istemez.
Ben benimkini korkutmuşum herhalde kucağına almadın etmedin zordur bebek bakımı diye. Yıkamak mevzusu falan açılınca adamın eli ayağı titriyor.
Yani hastanede kalma annem kalsın desem gıkını çıkarmaz

Ben sanırım annemin yanında bile emzirmek istemem. Emzirme hem anne hem bebek için mahrem bi olay bence. Yalnız olup rahaaat rahat bağ kuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…