2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tetanozumuzu da olduk
Hadi geçmiş olsun, ben de Cuma gününe randevu aldım aile hekiminden. O gün olacağım nasipse. Bir de bu yıl sonuna kadar eski kimlik ve ehliyetlerin yenilenmesi gerekiyordu. Sağlık raporu almam lazım o işim var ehliyet yenilemeliyim.

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlar

O ertelenmedi mi canım ya benım ehlıyet eski valla ertelendi diye ellemedım
Dur araştıram

ben de pek hoşlanmam gibi geliyor düşününce. ama o an fikrim değişebilir. istemezsem eğer eşime söylerim, dışarı çıkmasını rica ederim. ya da kendim derim anne çekiniyorum çıkar mısın diye. o ana bağlı düşünülür

Ben de cekınırım annemden kv den vs emzirme ortusu yapsak olmaz mı ki

Ay ne güzel söylemişsin koca idaresi çocuk büyütmekten zor diye. Gerçekten de öyle. Milletin değişik değişik yetiştirdiği insanları bu yaştan sonra yola sokmaya çalışıyoruz. Allah hepimize sabır versin gerçekten şuanki ve doğumdan sonraki süreçte. İnşallah hepimizin yanında bizi anlayan yardımcı insanlar olur, eşlerimiz hep destek olur.
Doktor olayı çok mantıklıymış. Bir sonraki kontrolümde eşim de yanımdayken konuşayım doktorla etkili olur bence de.
Çok teşekkür ederim dinleyip destek verdiğiniz için. Kendi ailemle farklı şehirdeyim anneme arayıp anlatamıyorum onun da oralarda canı sıkılmasın diye. Arkadaşlarımla da konuşamıyorum. Buraya yazmak iyi geldi rahatladım biraz

Canım sık sık emzirecegin için kaynananı sürekli cikarman çok olası değil gibi emzirirken örtü kullanabilirsin yada sadece meme ucu görünecek şekilde emzirirsin bizim gelin kendisi oda degistirirdi ben bile hiç emzirdigine şahit olmadım ben de öyle yapmayı düşünüyorum kendi evimde yatak odama giderim gelen salonda takılsın.

Haklısın herkes de görmemiş gibi bakıyor ben de dikkat edecem bu duruma

Ben ne zaman yükselsem eşim hemen 2 katı yükselip beni bastırıyor. Ama bebişi ilk öğrendiğimde eşime söyledim. Kendimle ilgili her şeyde ailene saygısızlık etmemek için sustum ama çocuğum söz konusu olduğunda susmam haberin olsun dedim. Devam ederlerse bu şekilde gerekirse onlara yükseleyim bende. Benim tadım kaçacağına onların kaçsın dimi.
Neyse çok teşekkür ederim dinlediğiniz için dediğiniz her şeyi dikkate alacağım, iyi geldi yazmak

Ben de cekınırım annemden kv den vs emzirme ortusu yapsak olmaz mı ki
Hastanedeyken örtü iyi olabilir bence odadan çıkarmak yerine. Ama eve geçtikten hareketimiz kolaylaştıktan sonra ben oda değiştiririm herhalde

Hastanedeyken örtü iyi olabilir bence odadan çıkarmak yerine. Ama eve geçtikten hareketimiz kolaylaştıktan sonra ben oda değiştiririm herhalde
cok mantıklı ben rahat edemem kımsenın yanında hele bi emzırmeyı ogrenelımde yani ben ogreneyım ben bisi bilmiyprum bakalım hayırlısı:)

Ben sanırım annemin yanında bile emzirmek istemem. Emzirme hem anne hem bebek için mahrem bi olay bence. Yalnız olup rahaaat rahat bağ kuralım
Biz de dam üstünde un eler gibi sağa sola sallamayacaz herhalde memikleri adımız çıkmasın memik sallayan diye

sakın bayrakları indirme. öncelikle eşini al konuş. daha sonra doktora gittiğinde eşin de yanında olsun. zeytinyağı ve tuzlama meselesini doktora sor. zaten özellikle tuzlama olayına kesinlikle itiraz edecektir. tuzlama nedeni ilen ölen bebekler oluyor. bilimsel yaklaşırsan eğer eşin ikna olup ailesine karşı durabilir. bu senin ve eşinin çocuğu, onların değil. bunu açık açık söyle hiç çekinme. mümkün olduğunca dik durmaya çalış, kimseyi karıştırma. ben şimdiden herkesi bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum. annem geçen gün isim önerisinde bulunuyordu güzelmiş değerlendiririz dedim geçtim. öyle yap

Biz de dam üstünde un eler gibi sağa sola sallamayacaz herhalde memikleri adımız çıkmasın memik sallayan diye
Ahahhaha harikaa ay ne bileyim dik dik bakıyo ya herkes memeye yok süt geliyo mu falan diye onu istemem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…