- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay çok şıkmış.Bu arada kızlar, dış kıyafet konusunda size he-qa'yı önerebilirim. Kesimleri aşırı bol, ben taa yazın aldığım 36 beden trençkotu hala giyiyorum (boy 158 kilo 67 şu an) ve karnım hala dışardan belli olmuyo. Benimki bu, sitedeki diğer modellere de bakabilirsiniz kumaşları falan on numero
Fleto Cepli Astarlı Trençkot Yeşil - HE - QA
HE-QA’da yeni sezon Fleto Cepli Astarlı Trençkot Yeşil güçlü kadınlar için tasarlandı! Büyüleyici tasarımlara sahip Trençkot şimdi indirimli fiyatlarla!www.he-qa.com
Kendine yakıştırıyosan al giy bence.Yani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.
Ben açıkçası idare edicem bu kış.
Bana kız gibi geldi hiç çıkıntı göremedimMerhabalar bende yeni katılıyorum aranıza nasip olursa Nisan’ın sonuna doğru doğum olacak. İkinci çocuğum ilki kız :) pazartesi doktora gittim sık sık gitmiyorum devlete gittim hep ultrason görüntülerinden paylaşacağım cinsiyeti hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. Devlet malum net konuşmuyor.
Çok sevindim bebişin iyi olduğunadün yazamadım. çok sıra bekledim, sıra beklerken bir de çok gerildim. çıkınca da yorgunluktan eve gidip uyudum hemen. iyidi çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebiş gayet iyi 19+3 olarak ölçtü dün. senin doktor vardı azeribaya tatlı biri, ben de bi sürü soru sordum hepsini güzelce yanıtladı. bana da ilk defa serviks uzunluğu mu neyse işte onu ölçtü, 44 çıktı benim. ama video çekmeme izin vermedi, bazen diğerleri veriyor. ondan üzüldüm. ekran da tam bana dönük değildi hiçbir şey göremedim
Klasik devlet hast sorunsalıKızlar selam. detaylı ultrasondan çıktım normal takibimi özelde yaptırıyorum ama ayrıntılı ult. pahalı diye devlete gittim ultrason süresi 5 dk sürdü bana göre hiç detaylı bakmadı kafa çevresine baktı rapora bir şeyler yazdı git doktoruna göster o değerlendirir dedi. cinsiyeti net öğrenememiştim ona bile bir şey söylemedi renkli görüntüsünü vermesini bekliyordum onu da vermedi hiç içime sinmedi . sizde nasıl oldu tekrar özel hastaneye gitmeli mitim detaylı ultrason için
Valla ben de devletten almıştım randevu. Ama odanın içinde randevu aldığım doktor yoktu, 3 tane asistan vardı. Erkek doktor istemediğim için muayene olmayacağım dedim iptal ettim. Bu kısmı için suçlayamam kimseyi çünkü böyle bir ihtimal olduğunu biliyordum. Ama genel olarak hasta mahremiyeti ve iletişim sıkıntılıydı bence. Benden önceki kadın içerdeyken kapı ardına kadar açıktı misal, ben dışardan karnını görüyodum o kadar. İçeri sürekli birileri girip çıkıyordu falan. Onun da 10 dk sürdü bu arada her şeyi. Hemşireler de bi aksiydi. İnsanca muamele görmek isteyen bizim ülkemizde özel hastaneye gitmek zorunda galiba. Ben de o yüzden özelden aldım randevu bakalım. İçin rahat etmediyse maddi durumun da el veriyorsa bence özele git sen deKızlar selam. detaylı ultrasondan çıktım normal takibimi özelde yaptırıyorum ama ayrıntılı ult. pahalı diye devlete gittim ultrason süresi 5 dk sürdü bana göre hiç detaylı bakmadı kafa çevresine baktı rapora bir şeyler yazdı git doktoruna göster o değerlendirir dedi. cinsiyeti net öğrenememiştim ona bile bir şey söylemedi renkli görüntüsünü vermesini bekliyordum onu da vermedi hiç içime sinmedi . sizde nasıl oldu tekrar özel hastaneye gitmeli mitim detaylı ultrason için
Erkek denilmişti çıkıntı arayabileceğin net bir kısım yok kiBana kız gibi geldi hiç çıkıntı göremedim
Ben de baktım baktım tahminde bulunacağım bir şey göremedim, çocuğun neresine bakıp tahmin edelim ki yazıcaktım siz yazmışsınızErkek denilmişti çıkıntı arayabileceğin net bir kısım yok kihep kafa kol kafa kısmı benzerliği vs. Anlayanlar var
Hadi ya benden daha az kilo alan birini de duydumYa ben evde tartılıp söylemiştim sağlık ocağında. Evde 71 çıkmıştım. Bir sonrakinde hala 71 çıkıyordum evde ama oradaki eve çık bi bakalım doğru mu dedi çıktım 72 çıktım. Fakat üstümde kıyafet ayakkabı vs. olduğu için etkiledi. Dedim evde hala 71 im
Tetanozu neden 1 defa vurdur dedi doktorun canım bir açıklama yaptı mı?
o zaman en iyisi özele randevu alayım ben 2500 tl diyorlar vereceğim mecbur devlette soru bile soramadım her şey yolunda mı diyeValla ben de devletten almıştım randevu. Ama odanın içinde randevu aldığım doktor yoktu, 3 tane asistan vardı. Erkek doktor istemediğim için muayene olmayacağım dedim iptal ettim. Bu kısmı için suçlayamam kimseyi çünkü böyle bir ihtimal olduğunu biliyordum. Ama genel olarak hasta mahremiyeti ve iletişim sıkıntılıydı bence. Benden önceki kadın içerdeyken kapı ardına kadar açıktı misal, ben dışardan karnını görüyodum o kadar. İçeri sürekli birileri girip çıkıyordu falan. Onun da 10 dk sürdü bu arada her şeyi. Hemşireler de bi aksiydi. İnsanca muamele görmek isteyen bizim ülkemizde özel hastaneye gitmek zorunda galiba. Ben de o yüzden özelden aldım randevu bakalım. İçin rahat etmediyse maddi durumun da el veriyorsa bence özele git sen de
Şükran Akalın’dan normal muayene randevusu aldım ben. Belli günlerde kliniğe geliyormuş perinatolog. Normal muayene sonrası onun listesine aktarıyorlarmış. 2250 dediler bana da. Burada gördüğüm en uygun 1750 civarıydı zateno zaman en iyisi özele randevu alayım ben 2500 tl diyorlar vereceğim mecbur devlette soru bile soramadım her şey yolunda mı diye
Ay hoşgeldin kuzum aramıza.Merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza nasip olursa Nisan’ın sonuna doğru doğum olacak. İkinci çocuğum ilki kız :) pazartesi doktora gittim sık sık gitmiyorum devlete gittim hep ultrason görüntülerinden paylaşacağım cinsiyeti hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. Devlet malum net konuşmuyor.
bence kız. ne güzel foto vermişler, bizim burada hiç verilmiyorMerhabalar bende yeni katılıyorum aranıza nasip olursa Nisan’ın sonuna doğru doğum olacak. İkinci çocuğum ilki kız :) pazartesi doktora gittim sık sık gitmiyorum devlete gittim hep ultrason görüntülerinden paylaşacağım cinsiyeti hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. Devlet malum net konuşmuyor.
Valla kuzum tam 20 dk sürdü benim özeldeki detaylı ultrasonum. Ama bunun sebebi bebim bebiş her şeyi net gösterdi, yani görmeye çalışçam diye hiç zorlanmadı. Aşırı hızlı oldu. Normalde yarım saat 45dk sürebiliyormuş. Maddi durumunuz el veriyorsa özelde araştırıp sor fiyat al en uygun yere git olmadı.Kızlar selam. detaylı ultrasondan çıktım normal takibimi özelde yaptırıyorum ama ayrıntılı ult. pahalı diye devlete gittim ultrason süresi 5 dk sürdü bana göre hiç detaylı bakmadı kafa çevresine baktı rapora bir şeyler yazdı git doktoruna göster o değerlendirir dedi. cinsiyeti net öğrenememiştim ona bile bir şey söylemedi renkli görüntüsünü vermesini bekliyordum onu da vermedi hiç içime sinmedi . sizde nasıl oldu tekrar özel hastaneye gitmeli mitim detaylı ultrason için
evet ya çocuğuma fetüs muamelesi yapılmasınÇok sevindim bebişin iyi olduğunasenin 44 iyi çıkmış maaşallah. Ben gittiğimde tekrar soracağım o uzunluğu 33tü benm
Aa diğer doktorlar sıkıntı yapmıyorsa video aklımda bulunsun benm de sorarım ona göre çekrrim paşayıya o ekranlarının zaten bize doğru dönük olmamasını hiç anlamıyorum en gıcık olduğum şey diyebilirim sonuçta bizim bebemiz biz merak ediyoruz onlar için sadece bir fetüsken bizim için hayatımızdaki en önemli kişi
Detaylı ultrason görüntüsü diğer ultrason görüntülerini görseniz hiç birşey belli bilene olmuyor. 15 haftalıkken gittiğimde erkek gibi demişti net değildi çok hareketli olduğu için anlayamadık 21. Haftada detaylıya girdim sonunda erkek dedi ama net bir şekilde demedikleri için ikilemde kalıyorum hep aşırı hareketli bakalımbence kız. ne güzel foto vermişler, bizim burada hiç verilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?