2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok şıkmış.

Yani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.

Ben açıkçası idare edicem bu kış.
Kendine yakıştırıyosan al giy bence.
Ben de eşimin parkasına el koydum, onla idare edicem yeni bir şey almayı düşünmüyorum masraf olmasın.

Merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza nasip olursa Nisan’ın sonuna doğru doğum olacak. İkinci çocuğum ilki kız :) pazartesi doktora gittim sık sık gitmiyorum devlete gittim hep ultrason görüntülerinden paylaşacağım cinsiyeti hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. Devlet malum net konuşmuyor.

Eklentiler

• IMG_1464.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1463.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1462.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 55
Bana kız gibi geldi hiç çıkıntı göremedim

Kızlar selam. detaylı ultrasondan çıktım normal takibimi özelde yaptırıyorum ama ayrıntılı ult. pahalı diye devlete gittim ultrason süresi 5 dk sürdü bana göre hiç detaylı bakmadı kafa çevresine baktı rapora bir şeyler yazdı git doktoruna göster o değerlendirir dedi. cinsiyeti net öğrenememiştim ona bile bir şey söylemedi renkli görüntüsünü vermesini bekliyordum onu da vermedi hiç içime sinmedi . sizde nasıl oldu tekrar özel hastaneye gitmeli mitim detaylı ultrason için

Çok sevindim bebişin iyi olduğuna senin 44 iyi çıkmış maaşallah. Ben gittiğimde tekrar soracağım o uzunluğu 33tü benm
Aa diğer doktorlar sıkıntı yapmıyorsa video aklımda bulunsun benm de sorarım ona göre çekrrim paşayı ya o ekranlarının zaten bize doğru dönük olmamasını hiç anlamıyorum en gıcık olduğum şey diyebilirim sonuçta bizim bebemiz biz merak ediyoruz onlar için sadece bir fetüsken bizim için hayatımızdaki en önemli kişi

Bugün detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür her şey yolunda dedi doktor bir ana konuyu daha atlatmış olduk

Çok aşırı uzun sürmedi, başlamadan önce siyah beyaz kısımda soru cevap yapmayalım çok dağılırız bir şey atlamayalım renkli gösterdiğimde konuşuruz dedi valla korkumdan çıt çıkarmadım; adam gördün mü kalbin odacıkları kapakçık falan diyor hı hı bile demedim her şeye baktı ölçümlerini yaptı, on beş - yirmi dakika sürmüştür bu kısmı. bizimki eliyle ayağıyla yüzünü kapattı diye bi dolaşıp gelin öyle tekrar bakalım dedi, on beş dakka ara verip on beş dakika daha baktık. Konu kapandı. Bir ay sonraya randevu al ödeme yapmadan gel, şanslıysak güzel fotoğraf yakalarız dedi ona sevindim. Hehe böyle yani. Darısı henüz detaylıya girmeyen annelerimizin başına

Klasik devlet hast sorunsalı bende üniv hast yaptırdım canım ama 15 20 dk sürmüştür benimki hatta daha da fazla olabilir. Yani inşallah bir sorun yoktur o yüzden kısa tutmuştur belki. Ama eğer içine sinmediyse özele git sonuçta rutin kontrolleri özelde yapıyormuşun ki detaylı daha önemli bence. Ben şu aralar maddi sıkıntımız olmasaydı kesinlikle özele giderdim detaylı için.
Devlette foto vermesi zaten mucize olurdu ki ben ekrana baktım hiç renkli bir görüntü de yoktu hep siyah beyazdı nedense

Valla ben de devletten almıştım randevu. Ama odanın içinde randevu aldığım doktor yoktu, 3 tane asistan vardı. Erkek doktor istemediğim için muayene olmayacağım dedim iptal ettim. Bu kısmı için suçlayamam kimseyi çünkü böyle bir ihtimal olduğunu biliyordum. Ama genel olarak hasta mahremiyeti ve iletişim sıkıntılıydı bence. Benden önceki kadın içerdeyken kapı ardına kadar açıktı misal, ben dışardan karnını görüyodum o kadar. İçeri sürekli birileri girip çıkıyordu falan. Onun da 10 dk sürdü bu arada her şeyi. Hemşireler de bi aksiydi. İnsanca muamele görmek isteyen bizim ülkemizde özel hastaneye gitmek zorunda galiba. Ben de o yüzden özelden aldım randevu bakalım. İçin rahat etmediyse maddi durumun da el veriyorsa bence özele git sen de

Erkek denilmişti çıkıntı arayabileceğin net bir kısım yok ki hep kafa kol kafa kısmı benzerliği vs. Anlayanlar var
Ben de baktım baktım tahminde bulunacağım bir şey göremedim, çocuğun neresine bakıp tahmin edelim ki yazıcaktım siz yazmışsınız kemikten duruştan anlaşılıyorsa da ben anlamıyorum, bunca zamandır pipiyi görmediyseniz kızdır diye tahminimi bırakıyorum şöyle şuracığa

Hadi ya benden daha az kilo alan birini de duydum
Sağlık çalışanıyım canım vardır zaten tetanozun senin 1 tane vurdur yeter dedi

o zaman en iyisi özele randevu alayım ben 2500 tl diyorlar vereceğim mecbur devlette soru bile soramadım her şey yolunda mı diye

o zaman en iyisi özele randevu alayım ben 2500 tl diyorlar vereceğim mecbur devlette soru bile soramadım her şey yolunda mı diye
Şükran Akalın’dan normal muayene randevusu aldım ben. Belli günlerde kliniğe geliyormuş perinatolog. Normal muayene sonrası onun listesine aktarıyorlarmış. 2250 dediler bana da. Burada gördüğüm en uygun 1750 civarıydı zaten

Kizlat bende maddi durum yuzunden Devlette yaptirdim ayrintili ultrasyonumu. Cidden en fazla 8 dk surmustur. Zaten çikti beklemeyin siyah beyaz makinalari. Doktorda hicbir sorun yok iyi herseyi dedi. Oyle bitti ayrintili ultrasyon isi benim. Birdaha da para veripte yaptiramam mantikli gelmiyor bana ya bilmiyorum. Rabbime emanetiz

Ay hoşgeldin kuzum aramıza. Ben anlamadım ama kafa yapısından kız gibi geldi

bence kız. ne güzel foto vermişler, bizim burada hiç verilmiyor

Valla kuzum tam 20 dk sürdü benim özeldeki detaylı ultrasonum. Ama bunun sebebi bebim bebiş her şeyi net gösterdi, yani görmeye çalışçam diye hiç zorlanmadı. Aşırı hızlı oldu. Normalde yarım saat 45dk sürebiliyormuş. Maddi durumunuz el veriyorsa özelde araştırıp sor fiyat al en uygun yere git olmadı.

Yani söylenmiyim söylenmiyim diyorum ama bu devlet hastaneleri adam olmaz.

evet ya çocuğuma fetüs muamelesi yapılmasın video işini nazlanarak soruyorum ben bazen nabza göre. dünküne sormama bile fırsat kalmadan telefonu kaldıralım dedi çocigimi göremeden kendi popişime bakarak çıktım. neyse iki hafta sonra detaylı var ama onda da görülmüyor diyorsun artık hiç olmadı özelden randevuya para bayılcam sırf çocigimi görem diye

bence kız. ne güzel foto vermişler, bizim burada hiç verilmiyor
Detaylı ultrason görüntüsü diğer ultrason görüntülerini görseniz hiç birşey belli bilene olmuyor. 15 haftalıkken gittiğimde erkek gibi demişti net değildi çok hareketli olduğu için anlayamadık 21. Haftada detaylıya girdim sonunda erkek dedi ama net bir şekilde demedikleri için ikilemde kalıyorum hep aşırı hareketli bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…