2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

hey sen kalbimin sahibi kadın diye işaret ediyo olmasın?

Çok kötü yav, ben de kendimi dirayetli sanıyordum fos çıktım
Ama burda mevzu sen değilsin ki kuzu bebiş seni yoldan çıkarıyor önceden bir kişi dirayetli olabilirsin ama şuan minnak, minnak olduğu kadar da güçlü bişi var içinde maşaAllah o yaptırıyor sana bunları at suçu

Bende turşu yemem Meyve yemem ama nasıl yiyorum görsen bugün gittim 8/9 kilo arası almışım ne yapim her gün mü hamile kalıyoruz

Bende turşu yemem Meyve yemem ama nasıl yiyorum görsen bugün gittim 8/9 kilo arası almışım ne yapim her gün mü hamile kalıyoruz
Bende normalde asla tatlı yemem tatlı yemek istiyorum sürekli neden çünkü hakkı doğurcam

Bende normalde asla tatlı yemem tatlı yemek istiyorum sürekli neden çünkü hakkı doğurcam
Tatlı konusu gerçekten enteresan ya. Ben bu hamilelik konusunda bu hurafelere tamamen kulağımı tıkamıştım. Ve regli dönemlerimde dahil hayatta tatlı seven bir insan değilim. Regli dönemlerimde bir kilo çekirdek yer ekşi acı seven bir insandım hatta tatlı yetince içim kıyılırdı. Ama şuan nasılım biliyor musun gözüm dönüyor ulen bu erkek tatlı mevzusu doğru mu yoksa diye hafiften hallenmeye başlamadım değil

Bende kız bebiş bekliyorım ama benimde tatlıya ayrı ekşiye ayrı bağlılığm var bir gün birini bi gün brini yemesem olmaz bide normalde sütlü tatlı severdim şimdi hafif geliyor ağır şerbetli tatlılar istiyorum hep

Detaylı ultrasonun amacı bebeğin organlarının incelenmesi içindir o yüzden devlet hastanesinde ki cihazlarda 4 boyutlu ultrason yok bildiğim kadarıyla o yüzden vermemiştir zaten devlet hastaneleri çok ilgisiz oluyor eğer perinatolog raporunda bir sıkıntı yoksa 4 boyutlu görmek isterseniz herhangi bir özel hastaneyi veya kliniği arayıp sorup gidebilirsiniz istediğiniz zaman yapıyorlar

Bazı hurafeler gerçek galiba ya yoksa benim tatlı yemem mümkün değildi bitter çikolata asla ağzıma sürmem sürekli yiyorum şuan hakkı tatlı istiyorgöbek şekline de inanıyorum mesela erkek kız farklı bence

Kolay katlanıp kurulabilen, hafif, kademeli park yatak markası verebilecek var mı kullananlar. Karusel sen tepe tep kullanmıştın diye hatırlıyorum canım markası neydi
Benimki kraft canım, ama bi tarafı inenlerden değil yoyko güzel duruyor ona bak istersen ya da kraft’ın inebilen modellerinden

Paragrafı baştan sona ben yazdım sandım

Alakası yok o zaman

Muhteşem bir tatlı tarifi veriyorum sıkı durun belki denediniz. Tatlı canavarı benim bile tatlı ihtiyacımı kesti. 1 muz,1 tk tahin,1 tk bal, 3 ad ceviz, üstüne kakao serpiştiriyoruz. Afiyet olsun. Mük

Ay bilemedim şuan. Normalde çekirdek yerdim ben hep hamile kaldığımdan beri hiç canım çekmiyor hayret ediyorum. Bebişte tatlıyı yeyince veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu anlamadım nasıl iş

Seyahat için alıcam yoyko pahalı. İnmese de olur Kraft iyi o zaman onlara bakayım. Koştun yine imdadıma
Benimki bunun kırmızısıydı.

Daha düşük fiyatlıları da var kraft’ın, dümdüz hiçbir şeysiz olanlardan alırsan bin küsüre de varmış adı plain ona da bak aklına yatarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…