- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
hey sen kalbimin sahibi kadın diye işaret ediyo olmasın?Kızlar merhaba usg de bebegınızın parmakları açık oluyor mu
benım bebegım son 2 dir isaret parmagı acık görüntü resmi var
sadece doktora sordum o kadar detaylı dusunme dedı
merak edıyorum son 2 de sadece aynı parmağın açık olması garip geldi
Çok kötü yav, ben de kendimi dirayetli sanıyordum fos çıktımYasaklar tatlı geliyor he anacım insanoğlu değilmiyiz hep böyleyiz
Ay canım yerım onuhey sen kalbimin sahibi kadın diye işaret ediyo olmasın?
Insallah canım doğru dıyonçok düşünmicen canım sana zarar zaten doktorlar hep ırta yollu konuşuyorlar ve genelde de olumsuza yakın konuşurlar senin doktorun bunu dediyse arkana yaslan keyfini çıkar
Ama burda mevzu sen değilsin ki kuzu bebiş seni yoldan çıkarıyor önceden bir kişi dirayetli olabilirsin ama şuan minnak, minnak olduğu kadar da güçlü bişi var içinde maşaAllahÇok kötü yav, ben de kendimi dirayetli sanıyordum fos çıktım
Bende turşu yemem Meyve yemem ama nasıl yiyorum görsen bugün gittim 8/9 kilo arası almışım ne yapim her gün mü hamile kalıyoruzYav normalde ayda yılda bir yediğim şeyi çocuğu bahane ederek gün aşırı yemeyi içime sindiremiyorum, çok ayıp ediyormuşum gibi geliyor ve suçluluk duyuyorum. Daha iki gün önce çocuğu bahane ettiydimAnlatabildim mi bilmiyorum
Bende normalde asla tatlı yemem tatlı yemek istiyorum sürekli neden çünkü hakkı doğurcamBende turşu yemem Meyve yemem ama nasıl yiyorum görsen bugün gittim 8/9 kilo arası almışım ne yapim her gün mü hamile kalıyoruz
AhahahahahBende normalde asla tatlı yemem tatlı yemek istiyorum sürekli neden çünkü hakkı doğurcam
Tatlı konusu gerçekten enteresan ya. Ben bu hamilelik konusunda bu hurafelere tamamen kulağımı tıkamıştım. Ve regli dönemlerimde dahil hayatta tatlı seven bir insan değilim. Regli dönemlerimde bir kilo çekirdek yer ekşi acı seven bir insandım hatta tatlı yetince içim kıyılırdı. Ama şuan nasılım biliyor musun gözüm dönüyor ulen bu erkek tatlı mevzusu doğru mu yoksa diye hafiften hallenmeye başlamadım değilBende normalde asla tatlı yemem tatlı yemek istiyorum sürekli neden çünkü hakkı doğurcam
Bende kız bebiş bekliyorım ama benimde tatlıya ayrı ekşiye ayrı bağlılığm var bir gün birini bi gün brini yemesem olmaz bide normalde sütlü tatlı severdim şimdi hafif geliyor ağır şerbetli tatlılar istiyorum hepTatlı konusu gerçekten enteresan ya. Ben bu hamilelik konusunda bu hurafelere tamamen kulağımı tıkamıştım. Ve regli dönemlerimde dahil hayatta tatlı seven bir insan değilim. Regli dönemlerimde bir kilo çekirdek yer ekşi acı seven bir insandım hatta tatlı yetince içim kıyılırdı. Ama şuan nasılım biliyor musun gözüm dönüyor ulen bu erkek tatlı mevzusu doğru mu yoksa diye hafiften hallenmeye başlamadım değil
Kızlar selam. detaylı ultrasondan çıktım normal takibimi özelde yaptırıyorum ama ayrıntılı ult. pahalı diye devlete gittim ultrason süresi 5 dk sürdü bana göre hiç detaylı bakmadı kafa çevresine baktı rapora bir şeyler yazdı git doktoruna göster o değerlendirir dedi. cinsiyeti net öğrenememiştim ona bile bir şey söylemedi renkli görüntüsünü vermesini bekliyordum onu da vermedi hiç içime sinmedi . sizde nasıl oldu tekrar özel hastaneye gitmeli mitim detaylı ultrason için
Detaylı ultrasonun amacı bebeğin organlarının incelenmesi içindir o yüzden devlet hastanesinde ki cihazlarda 4 boyutlu ultrason yok bildiğim kadarıyla o yüzden vermemiştir zaten devlet hastaneleri çok ilgisiz oluyor eğer perinatolog raporunda bir sıkıntı yoksa 4 boyutlu görmek isterseniz herhangi bir özel hastaneyi veya kliniği arayıp sorup gidebilirsiniz istediğiniz zaman yapıyorlarKlasik devlet hast sorunsalıbende üniv hast yaptırdım canım ama 15 20 dk sürmüştür benimki hatta daha da fazla olabilir. Yani inşallah bir sorun yoktur o yüzden kısa tutmuştur belki. Ama eğer içine sinmediyse özele git sonuçta rutin kontrolleri özelde yapıyormuşun ki detaylı daha önemli bence. Ben şu aralar maddi sıkıntımız olmasaydı kesinlikle özele giderdim detaylı için.
Devlette foto vermesi zaten mucize olurduki ben ekrana baktım hiç renkli bir görüntü de yoktu hep siyah beyazdı nedense
Bazı hurafeler gerçek galiba ya yoksa benim tatlı yemem mümkün değildi bitter çikolata asla ağzıma sürmem sürekli yiyorum şuan hakkı tatlı istiyorTatlı konusu gerçekten enteresan ya. Ben bu hamilelik konusunda bu hurafelere tamamen kulağımı tıkamıştım. Ve regli dönemlerimde dahil hayatta tatlı seven bir insan değilim. Regli dönemlerimde bir kilo çekirdek yer ekşi acı seven bir insandım hatta tatlı yetince içim kıyılırdı. Ama şuan nasılım biliyor musun gözüm dönüyor ulen bu erkek tatlı mevzusu doğru mu yoksa diye hafiften hallenmeye başlamadım değil
Benimki kraft canım, ama bi tarafı inenlerden değil yoyko güzel duruyor ona bak istersen ya da kraft’ın inebilen modellerindenKolay katlanıp kurulabilen, hafif, kademeli park yatak markası verebilecek var mı kullananlar.Karusel sen tepe tep kullanmıştın diye hatırlıyorum canım markası neydi
Acaba nasıl gitti
Bence yumurta döllendikten sonra sıkıldı ve dedi ki; Bu ne ya böyle hep rahim hep rahim birazda başka yerlere yükleneyim haahhahYani sperm oraya nasıl gitti? Hadi gitti diyelim bi şekilde yumurta nasıl gitti? Garip garip işler
Seyahat için alıcam yoyko pahalı. İnmese de olurBenimki kraft canım, ama bi tarafı inenlerden değil yoyko güzel duruyor ona bak istersen ya da kraft’ın inebilen modellerinden
Paragrafı baştan sona ben yazdım sandımYa doktorlar bana sağlıklı beslen, et salata yumurta yiyceksin dedikçe ben börek kek kısır falan hayal ediyorum. Canım inadına böyle gün menüsü çekiyor, normalde gerçekten canım bile çekmez bunları çünkü ömrüm boyunca çok az yedim, eksikliğini aramam ama bizim oğlan babası kılıklı olucak belli ki işimiz çok zorİnsan şekeri çıksın ister mi ya, çıksa da yemesem bari diye düşünmeye başladım çünkü aklıma düşeni yemezsem rahat edemiyorum. Napıcam böyle öff.
Alakası yok o zamanBende kız bebiş bekliyorım ama benimde tatlıya ayrı ekşiye ayrı bağlılığm var bir gün birini bi gün brini yemesem olmaz bide normalde sütlü tatlı severdim şimdi hafif geliyor ağır şerbetli tatlılar istiyorum hep
Ay bilemedim şuan. Normalde çekirdek yerdim ben hep hamile kaldığımdan beri hiç canım çekmiyor hayret ediyorum. Bebişte tatlıyı yeyince veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu anlamadım nasıl işBazı hurafeler gerçek galiba ya yoksa benim tatlı yemem mümkün değildi bitter çikolata asla ağzıma sürmem sürekli yiyorum şuan hakkı tatlı istiyorgöbek şekline de inanıyorum mesela erkek kız farklı bence
Benimki bunun kırmızısıydı.Seyahat için alıcam yoyko pahalı. İnmese de olurKraft iyi o zaman onlara bakayım. Koştun yine imdadıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?