2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yeğenim 3 yaş ve 16 kg belki bu biraz yardımcı olur

Durmuyorlar ki sürekli öyle. Sürekli dönüyolar. Benim detaylıda oturuyordu resmen. 1 hafta sonra gittim baş aşağıdaydı. Sürekli dönüyolar.

21+0 ile 21+6 arasında 22. hafta içinde oluyorsun. Dr banu nun uygulamasında direkt 22. haftadasınız diye yazıyor.
Bende öyle düşünmüştüm canım çok sağol içim daha da rahatladı

Bende öyle biliyorum ama çevremdekiler tam tersini iddia edince dedim ben bunu kızlara soracağım. Ben happy mom ve elikayı kullanıyorum. Dr Banu’ya da bi uğrayayım

Kızlar size biey sorucam biraz utandım ama çokta merak ediyorum ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizliğine verin göğüs ucu ne zaman büyüyor benim hala küçücük bebek nası tutcak
Ah bebişim benm de endişem var yani benm göğüs ucum biraz büyüdü aama ablamlarla kıyasladığımda hala küçücük onlarınkine göre ama bu konuda sıkıntı çekenler çok varmiş ve ismini yanlış hatırlamıyorsam göğüs kalkanıydi galiba her emzirmeden önce onu takıp kullanıyorlarmış bizde inşallah ihtiyacımız olmaz ama eğer ihtiyacımız olursa mecbur kullanırız artık

Kız benim göğsüm büyüdü kahverengi alank büyüdü ucu boncuk kadar ne zaman büyücek bende endişelyim inşallah ihtiyacımız olmaz

Silikon göğüs ucuymuş kız ben beklicem 8aya kadar çıkmazsa alırım bide enjektörle vakumlayıp uç çıkaran da varmış

Biran korktum yanlış bişi mi yaptım diye açıkçası sonra sizler yazınca rahatladım. Samimice diyorum hakka girmekten korkuyorum. Allah korusun her zaman korkarım sanırım o hassasiyet de olunca düştüm azcık ama sağolun rahatlattınız hepinizden tek tek Allah razı olsun

Ya arkadaş da hastaymış o an ona da üzüldüm tabi bunları da düşünmem lazım bundan sonra ağzımı yemek ile ilgili açmam eheheheheh ya bir kişi alamaz edemez ayyyy hakka girmekten Allah’a sığınırım hassasiyetim burdan geliyor yoksa burda kimse kötü niyetli değil hamdolsun. Ama teşekkür ediyorum rahatlattığınız için her biriniz

Oruçluyjen video izlemek gibi benim de öyle dirayetliyim canım çekmez hemen çekersede kalkar yaparım ayol
Hamileyken bazı şeyler daha zor ya nefis böyle sürekli dürtüklüyor kalk kalk kalk yap yap yap ye ye ye bi uysak mahvolcaz gerçekten. Bak ben normalde moralim bozukken bişeye canım sıkılırsa ağzıma lokma koymam yemek yiyemem bişi yiyemem ama hamileyken öyle mi dün moralim bozuldu nerdeyse eşime git tatlı getir dicektim. Sonra bi kendime geldim dedim aen napıyorsun manyak mısın aaaa dedim bi tuhaf oldum he silkelendim üzerine nir bardak su içtim yattım hamileyken sen sen olmaktan çıkıyorsun arkadaş hamilelik ne diye sorarlarsa bunu dicem

28. Haftada fln kayboluyor diyorlar heyecanla bekliyorum. 1 ay sonra yine randevum var şeker yüklemesi tahliller için fln 25 haftalık olduğunda. İnşallah kaybolmuş olur bende araştırdım baya çok yaşayan varmış ve okuduklarımın hepsi kaybolmuş sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş rahatladım baya

Bu arada grupta çok konuşulunca dikkatimi çekti 21+0 da serviks uzunluğu karından bakıldı benim 58 mm çıktı. Baya tepede sanırım bu uzunluğu hiç duymadım çünkü.

oğlumda şimdi rsv virüsü diye bişey çıktı. Bu ara çok takip edemedim grubu onun endişesi var. Neyseki oğlum iyileşiyor daha iyi. Bu ara çok rsv salgını varmış dikkat etmek gerekiyor hamileyken ekstra ama işte çocuk olunca çok zor oluyor her şey. Ama bi şekilde alışıyorsun rutine.

Hanimlar tüm sayfalari okudum sanirim ama cevap yazmak yerine begeniler attim cunku cevap verince nerde oldugumu unutuyorum sayfa olarak Hamilelikte unutkanlaştım. Geçen randevum vardı .. Doktor yuzunu renkli sekilde gosterdi minik prensesimin ama ayaklair yuzunde uyuyordu doktor uyartti birazcik çatttı kaşlarini bize aşırı asabi var ya anam anam yandim 22 ci haftalarda cikti olcumleri hep ama gittigimde 23+4 filandim sat a gore.. Kan ilaci verdi bana ve coraspirin basladi tansiyonum sıkıntıli cunku bu aralar :/ korkudan icemedim coraspirini kullanan var mi ben cok korkuyorum ya ve geceleri cok uyanmaya basladim kulaklarjm cok çınlıyor 2 haftadır boynum omuzlarim agriyor. Cok yorgun hissediyorum kendimi ve her ultrasyonda solda kafasi ayaklari sagda yada mideme yakin bi bolgede duruyor hic donmuyor mu acaba benim kiz off su icmem lazim nasil kalkicam kesin sonra da wc ihtiyaci olcak vucudumda anam ya

Coraspinden neden korktun ki, ben ilk üç ayda doktor tavsiyesiyle tedbir amaçlı kullanmıştım. Hala kullanan arkadaşlarımız var bildiğim kadarıyla, korkulacak bir ilaç değil.
Bebekler bu haftalarda taklacı güvercin gibi dönüyorlarmış, endişelenme öyle denk gelmiştir

Hem kan ilaci verdi hemde bu coraspirin kan sulandirici gibi birssy ya ondan birde pireklemsi suphesi tasiyormusum yani tansiyonum ve tahlillerimden dolayi bu yonde dusundugunu soyledi doktor. 2 haftada en uzun gitmem gerekiyor surekli doktora yada tahlil vercekmisim :/

Ben çok üzüldüm bu duruma ya. Arkadaşın tepki yanlış olmuş bence, rahatsız olduysan canın istediyse okuma geç yani. Hayır bahsettiğin şey de çiğköfte altı üstü herkesin ulaşabileceği bir şey.
P Pumpkin04 diye bir arkadaş var grupta (ay doğru kişiyi etiketlemişimdir inşallah ) her yazdığında canım kabak tatlısı çekiyor o zaman bende ona yazayım git hesabını kapat diye

Benim oğlan 7 yaşında 23 kg ama artık oto koltuğu olmadan araba da emniyet kemeri takabiliyor canım 9-36 mantıklı

Gunaydinnn kizlar bebesinin hareketinde azalma hisseden var mi ben cok korktum ya oglum biraz sakin gibi dun de oyleydi 23. Haftadayiz

O arkadaşa da geçmiş olsun o zaman. Doğru herkesin farklı bir durumu olabilir. Ama ben hep niyet kısmındayım. Kötü niyet düşünerek yaptığın bişey değil sonuçta.

Hamilelik hormonları doğal diye bakıyorum aslında sadece buradaki sıkıntı şu burda hepimiz hamileyiz öyle olunca da tuhaf bir durum oluyor

Gunaydinnn kizlar bebesinin hareketinde azalma hisseden var mi ben cok korktum ya oglum biraz sakin gibi dun de oyleydi 23. Haftadayiz
Ben ultrasona girdiğimden beri bizimkinde çıt yok canım sanırım olabiliyor böyle şeyler

O arkadaşa da geçmiş olsun o zaman. Doğru herkesin farklı bir durumu olabilir. Ama ben hep niyet kısmındayım. Kötü niyet düşünerek yaptığın bişey değil sonuçta.
Evet haklısın niyet ne ona bakmak lazım burda kimse kötü niyetli değil bizler sadece hamileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…