- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Soğuk havalar başladı dikkat edelim kendimize çok geçmiş oldun canım tez zamanda şifa bulursun inşallah bu süreçte bol bol su işmeye vitamin almaya özen göster toparlanırsın inşallahMerhaba kızlar,
Sizleri takip ediyorum ama kaçırdığım sayfalar oluyor, epeyce çoğalınca mazur görün, herkes iyidir umarım
Ben Perşembe günü Tetanoz aşısı oldum, dün gece( Cuma gecesi) de aniden kusmaya başladım, sabaha kadar titredim bu sabah acile gittik, serum takıldı, hala çok halsizim, kendime gelmeye çalışıyorum, idrar yollarım da enfeksiyon çıktı, karaciğerimle alakalı değerlerim yüksek önümüz de ki hafta bakılacak, bir de glukoz aç olmama rağmen referans dışı çıkmış, tatlıya çok düşüyorum ve hep korkuyorum şekerden, tosunum da büyüyor, doktor erkek çocuğu yapısını ya babadan ya dayıdan alır dedi, ikisi de yapılı bizim, hepsi sağlıklı olsunlar da, doktor üşütmüş olabilirsin dedi, epey hasta oldum siz siz olun kendinize dikkat edin, sonra hasta olunca eyvah para etmiyor maalesef
Hastasın çok normal, enfeksiyon iştahı keser direkt. Sen yine de normal öğünlerini atlamamaya çalış ki hızlı toparlayasın. Çorba iç en kötü, güçsüz düşersin diğer türlü toparlaman zorlaşırBiraz iştahım olsa ah neler yiyeceğim ama çok ilginç aniden iştahım kapandı, yiyordum aslında kilo almaya başlamıştım ama birden kapandı iştahım, bugün sadece su içebildim
Devlet hastanesiydi pek ilgili değildi öyle apar topar bakınca sormayı unuttumDoktor bişi demedi mi canım? İnternette bilgiler çok değişiyor. Ben ultrasondan çıkınca doktoru darlıyorum kilosu iyi mi fazla mı az mı boyu iyi mi sıkıntı yok demi bak iyi demi diye sizde darlasınıza
Hastasın çok normal, enfeksiyon iştahı keser direkt. Sen yine de normal öğünlerini atlamamaya çalış ki hızlı toparlayasın. Çorba iç en kötü, güçsüz düşersin diğer türlü toparlaman zorlaşır
Ay ne bileyim kimsenin hakkına girmek istemem sonuçta hepimiz hamileyiz normalde enerjim çok yüksek ama bir anda düştüm neyse toparlarım şimdi teşekkür ederimKiz sacmalama , bende gecen gun ogunumu atmistim buraya fikir olsun diye onun hakkinda Konusuyoduk cunku , Arkadasin yaklasimi
pek hos olmamis sanki ama olmustur cani istemistir anlarim keske baska turlu iletebilseymis .
yani hassas dönemlerdeyiz o arkadaşı da anlıyorum. Sadece enerjim düştü o an kimsenin hakkına girmek istemem sonuçta dikkat edip hassasiyet gösterdiğim konular tövbe birdaha yemek konusu açmam zatenYa canım canı çeken yesin ne olacak sen yazmasan başkasından canı çekecek TV de görüyoruz dışarda görüyoruz senin mesajını okuduğum sırada ben de dışardan alıp çiğköfte yiyordum tesadüfbugün eşim ısrar etti benim de kaynanam sakatat pişirmiş bırak yemeyi kokusunu duymak bile istemiyorum deyip gitmedim eşim bozuldu ama yapacak bir şey yok
Kız bende inat gibi hep yemek videoları izliyorum resmen izleyip doyuyorum son günlerde manyak manyak işlerim var he. Ama yok anacım daha yemek ile ilgili bişi paylaşmam hakka girmekten korkarım Allah korusun abooooo yokKız canın niye sıkıldı üzme kendini bence gayet iyi niyetli bir şekilde evde hem sağlıklı hem kolay yoldan nasıl çiğköfte yapılır onu anlattın ilk yemek tarifi de değil ki senin burda yazılandan insanın canı çekerse hiç televizyon izlemiyp telefona bakmayalım ozamanşimdi instada herkes her yediğini atıyo üzme kendini canım hamiş hamiş bise buna mı üzüldün söyleyen arkadaşta bu yüzden size tepki göstermedi yanlış olmuş
Devlet hastanesindeki doktorlar sanırım hiç ağızlarını açmıyorlar ya ben anlamadım ki ne için orda duruyorlar dükkanı kapatıp gitsinler bari neden bu kadar ilgisizler ve bilgilendirme yapmıyorlar anlamadım. Kuracağı 2 cümle çok vaktini de almaz yani. Bu konuya bi eğilmek lazım aslında hamile kadın sorunsalıdır yani buDevlet hastanesiydi pek ilgili değildi öyle apar topar bakınca sormayı unuttum
Ben de önereyim.kendime sağlıklı ara öğün türettim, sizinle de paylaşayım deneyin kızlar 1 rende havuç üzerine de bi avuç çiğ iç kabak çekirdeğitahminimden daha lezzetli oldu
Canım inanır mısın dün bi aklıma gelmiştin ne yaptı acaba diye öyle bi hayrolsun demiştim. Bugün sen yazmışsın. Rabbim şifalar versin imtihanın olacak demekki seninde Rabbim ecirler versin.Merhaba kızlar,
Sizleri takip ediyorum ama kaçırdığım sayfalar oluyor, epeyce çoğalınca mazur görün, herkes iyidir umarım
Ben Perşembe günü Tetanoz aşısı oldum, dün gece( Cuma gecesi) de aniden kusmaya başladım, sabaha kadar titredim bu sabah acile gittik, serum takıldı, hala çok halsizim, kendime gelmeye çalışıyorum, idrar yollarım da enfeksiyon çıktı, karaciğerimle alakalı değerlerim yüksek önümüz de ki hafta bakılacak, bir de glukoz aç olmama rağmen referans dışı çıkmış, tatlıya çok düşüyorum ve hep korkuyorum şekerden, tosunum da büyüyor, doktor erkek çocuğu yapısını ya babadan ya dayıdan alır dedi, ikisi de yapılı bizim, hepsi sağlıklı olsunlar da, doktor üşütmüş olabilirsin dedi, epey hasta oldum siz siz olun kendinize dikkat edin, sonra hasta olunca eyvah para etmiyor maalesef
Doktor yorum yapmadı mı? Banu Çiftçide 750 gr ortalama, 24. Hafta için 650 demiş.Kızlar 25 haftalık gebelikte bebek 650 gr normal mi
Kız olur mu, söyleyen kişi saçmalamış. Ne güzel birbirimize alternatif tarifler öneriyoruz. Canımız çekince de yaparız. Hamilelik hiç de öyle "üfff şu an çok canım çekti ve yemediğim için fenalaştım" durumu değil. Hepimiz de biliyoruz bunu. Abartmaya gerek yok.Kızlar bir önceki paylaşımımda çiğ köfte ile ilgili bir yazı yazmıştım oradaki amacım tamamen sağlıksız bir ürünü evde çok basit yapabileceğinizi anlatmaktı. Burada bir çok yemek ile ilgili sorular sorulup paylaşımlar yapıldığı için de açıkçası art niyet olmadan yazmıştım. Canınızı çektirdiysem hakkınızı helal edin. Yani ben kendim canım çekmesine rağmen yemiyorum dışarıda dalan neyse. Burda aktif olmayan bir arkadaş yazımı görmüş, bana neden burada yemek paylaşımı yapıyorsunuz diye tepki göstermiş canım sıkıldı, üzüldüm yani. Aylardır burada bir çok paylaşım yapıldı yani düşünemedim diyelim. Dediğim gibi paylaşımım canınızı çektirdiyse hakkınızı helal edin.
Canım bunu burada kimse bilemez. İnşallah bir şey olmamıştır. Neden kaldırdın o kadar ağır bavuluKizlar 19 haftalik hamileyim. Bugun agir bavul kaldirdim. Karnim ve sirtim cok agriyor sizce bir sey olmus mudur. 15 kili filandi
Bence hiç düşürme enerjini. Hayat eskisi gibi değil ki. Hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz ne kadar sakınsak da bir yerlerde yemek görüntüleri çıkıyor karşımıza. Tv de yemek programları var. Canı çeken telefona bakmasın o zaman. Her an her şey çıkabiliyor çünkü. Sana afiyet olsun, Ohh iyi yapmışsınAy ne bileyim kimsenin hakkına girmek istemem sonuçta hepimiz hamileyiz normalde enerjim çok yüksek ama bir anda düştüm neyse toparlarım şimdi teşekkür ederim
Oruçluyjen video izlemek gibiKız bende inat gibi hep yemek videoları izliyorum resmen izleyip doyuyorum son günlerde manyak manyak işlerim var he. Ama yok anacım daha yemek ile ilgili bişi paylaşmam hakka girmekten korkarım Allah korusun abooooo yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?