- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Oh iyi yaptın. Sefan olsun.Ben veriyom kızlar ama çok beğendim napim. Bence ben de haklıyım10lu takımlar da kullanılır dimi. Vicdan rahatlatmaya çalılıyorumşu anda bu arada o iki takım da çok güzelmiş beğendim
Ay inşallah hemen hissedeyim artık sabırsızlanmaya başladımYerim onu uslu kuzuinşallah hemen hissedersin sen de. Bu arada birden başlıyor hisler. Öncesinde acaba gaz mı falan diyorsun o ayrı ama bi gün bi bakıyorsun pat pat hissediyorsun. Gerçekten çok değişik bişeymiş. Allah herkese en kısa sürede nasip etsin ya
Alındıktan sonra tabiki kullanılır ama çok pahalı yaBen veriyom kızlar ama çok beğendim napim. Bence ben de haklıyım10lu takımlar da kullanılır dimi. Vicdan rahatlatmaya çalılıyorumşu anda bu arada o iki takım da çok güzelmiş beğendim
İlk ben pıt pıt diye hissettim ama gaz sancısıyla hiç karıştırmadım oladar hafif bi şekilde pıt pıt ki ama çok tatlı ilerleyen zamanlarda zıpırlaşıyor her türlü hissedersinAy inşallah hemen hissedeyim artık sabırsızlanmaya başladım
Şöyle bir yan poz unu atayım ilkinde elleri havada yandan burnunuda kendi burnuma benzettimKızlar bugün detaylı ultrason randevum vardı devletteydi zar zor randevu bulmuştum şansımı denemek adına gittim ve şansımı da kullandım asistan yoktu doktor kendisi baktı 11:30du randevum 12ye kadar herşeyine baktı ağzını buynunu her yerini gördüm çok hareketlenmedi kalbine nazal kemiğini tam göremedim dedi biraz yürüyül yap kahve gelan için dedi öğleden sonra tekrar geldi ozamanda gittim 15 dakikada öyle baktı bimsürü de ultrason kağıdı verdi ama siyah beyaz hiç bir sorun yok dedi o yüzden başka yere gitmeyi düşünmüyorum detaylıya doktor baya iyiydi ayşe betül albayrak istanbul anadolu tarafında olan varsa bilgilendiriyim sonrasında da ona takip li olmayı düşünüyorum gebelik şekeri içinde gğn aldık 2hafta sonraya çok özlemiştiö bebemi yarım kilo olmuşuz bile hatta geçiyor
Kız canımKızlar sizin bebişlerin cinsiyetleri neydi?
K kelebek012 @Denizasafhayalim @asasasad @Gizem01- @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @Ranaz @Patilianne86 @mmervee_ @momento @Seymaty @srf98 @papatya00000 @Kapadokyalii @esragirgin @Buseesii @hmsbki
Baby ben de hissedemiyordum bugün 21+6 yım ve son üç dört gündür yeni yeni hissediyorum. Hatta dün ilk defa şiddetli hissettim. Diğerleri bebek miydi gaz mıydı anlayamıyordum. İki gündür emin olacağım şekilde yokluyor beniBebişlerim biz 21 hafta olduk ama ben hala hissedemiyorum oğluşumuaslında biliyordum hissedemem hemen diye düşünüyordum kemikli bir yapım var bileklerim falan kalındır ki oğluşumun olduğu yerde kesin geniş bir alan o yüzden hissetmiyorum diye düşünüyorum daha göbüşüm bile net çıkmadııı ama 72 kilodan 78 e geldim bu kilolar nere gidiyooo ben gibi olan var mııı yazın da bi rahatlayayım ya
5 tane tarih var bende ne hiç bilmiyorumSon adet tarihine göre yazıyo haftaso diğeri de ultrasona göre olan haftası. Benimkisi bir hafta önde o yüzden iki hafta yazıyo bende de
Hissetmeye başladıktan sonrasında da bir gün yoklamasa bu seferde ay n’oluyo n’oluyo modu açılıyorAy inşallah hemen hissedeyim artık sabırsızlanmaya başladım
Ölçümlerine göre haftalarıdır diğerleri. Kafa çevresi, karın çevresi, uyluk kemiği uzunluğu vs. Mesela FL var o uyluk kemiği uzunluğu oluyor. Ama hepsinde 1 hafta fark bile olabilir onları takma5 tane tarih var bende ne hiç bilmiyorum
Doktoruma güveniyorum alanında cok iyi bir şey olsa derdi zaten. o yüzden hiç takmadım :)Ölçümlerine göre haftalarıdır diğerleri. Kafa çevresi, karın çevresi, uyluk kemiği uzunluğu vs. Mesela FL var o uyluk kemiği uzunluğu oluyor. Ama hepsinde 1 hafta fark bile olabilir onları takma
Sanırım hissetmeye başlayınca da öyle olacak gerçekten her aşaması çok değişik bir dönemdeyizHissetmeye başladıktan sonrasında da bir gün yoklamasa bu seferde ay n’oluyo n’oluyo modu açılıyor
Şaka bir yana bende baya geç hissettim, detaylıda plensantan önde dedi doktor o yüzdenmiş yani belki seninde öyledir kuzu. Bir kaç güne başlarsın gibi geldi bana da
estağfurullah :) iki takımın birini annem birini kv hediye aldı aslında. çok beğendiğim için hediye aldılar o yüzden böyle rahatımAlındıktan sonra tabiki kullanılır ama çok pahalı yavar ki yiyorum köpek seninde olsun sende ye desene
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallahestağfurullah :) iki takımın birini annem birini kv hediye aldı aslında. çok beğendiğim için hediye aldılar o yüzden böyle rahatım
Doktorun ne dediyse öyle yap canım zaten aspirinin kan sulandırıcı özelliği daha fazla.ben de kullanıyorum hem iğne hem aspirin hafif düzeyde pıhtılaşma var kayıplarım da olduğu için başladık doğuma kadar da devam.ama her hastanın süreci farklıKizlar herkese merhaba 22+0 da detaylı ultrasona girdim herhangi bir sorun yok tüp bebek olduğu için hergun oksapar kullanıyorum iki günde bir coraspirin alıyordum tüp bebek doktorum oksapari birakabilirsin dedi coraspirin hergun al dedi ama oksapari bırakmaya korkuyorum ne yapmam lazim
inşallah daha güzelleri hepimizin olsun, sağlıkla kullanalımGüle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Aynı ben cebimde akrep var zaarBende bir tane daha 2 li takım koyarım o halde ne olur ne olmaz kız millet 10 lu takımlara 700 800 veriyor şaka gibi ahahha hayatta vermem cimriyim ben bunların ikisini 400 e aldım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?