Amanınnn kungfu bebek geliyo deseneBen savunma sporları antrenörüyüm eşimde öyle biz hep böyle yoga fitness gibi sporları küçümserdik şimdi düştüm ellerinebüyük konuşmamak lazımmış demekki bir kaç kişiden daha öneri aldım çünkü
Bebeğin konumu, plasentanın konumu, iç karnın genişliği falan bir sürü etken var. Ben de 7 kilo aldım ve karnım çok büyümedi ama kendime şöyle yandan baktığımda epey genişlemiş duruyorum. Yani içeriyi genişletecek şekilde kilo alıyoruz bence. Ultrasonda hareketliyse bebiş tedirgin olma bugün yarın hissedersinBebişlerim biz 21 hafta olduk ama ben hala hissedemiyorum oğluşumuaslında biliyordum hissedemem hemen diye düşünüyordum kemikli bir yapım var bileklerim falan kalındır ki oğluşumun olduğu yerde kesin geniş bir alan o yüzden hissetmiyorum diye düşünüyorum daha göbüşüm bile net çıkmadııı ama 72 kilodan 78 e geldim bu kilolar nere gidiyooo ben gibi olan var mııı yazın da bi rahatlayayım ya
Arkadaşlarımın fotolarına baktım geçen. Hep 7. ay ile birlikte karın baya büyümüş. Bizim de öyle olur herhalde.Bebeğin konumu, plasentanın konumu, iç karnın genişliği falan bir sürü etken var. Ben de 7 kilo aldım ve karnım çok büyümedi ama kendime şöyle yandan baktığımda epey genişlemiş duruyorum. Yani içeriyi genişletecek şekilde kilo alıyoruz bence. Ultrasonda hareketliyse bebiş tedirgin olma bugün yarın hissedersin
Ben normal çıtçıtlı body giydircem ya. Üstüne de çıtçıtlı tulumKızlar selam bu hastane çıkışlarının içerisine normal çıtçıtlı body giydirilse olmuyor mu be illa yandan çıtçıtlı zıbın mı lazım onu da aldım ama çok ince bu ya çocuğum üşür
Valla bende öyle yapacağım ya bu şey incecik varla yok arası safi masraf tüh bak gördün mü 2 çıtçıtlı body alırdım bunun yerineBen normal çıtçıtlı body giydircem ya. Üstüne de çıtçıtlı tulum
Benim arkadaşlarım da öyle giydirdiler ya, bişi olmaz. Olsun elindeki de bulunsun.Valla bende öyle yapacağım ya bu şey incecik varla yok arası safi masraf tüh bak gördün mü 2 çıtçıtlı body alırdım bunun yerine
Benimki erkek 25+2yimKızlar sizin bebişlerin cinsiyetleri neydi?
K kelebek012 D Denizasafhayalim A asasasad G Gizem01-Merayyy T Tugcee1524 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Patilianne86 mmervee_ M momento R Rapunzelinka S srf98 papatya00000 K Kapadokyalii E esragirgin B Buseesii H hmsbki
Hastane çıkışı 2 tane aldım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum birini biz çıkarken giydiririz diye sen kaç tane aldın şu kremi hemşireye vereceğim çıtçıtlı ve battaniyeyle şu diğerini de çıkarken giydiririz dedimBenim arkadaşlarım da öyle giydirdiler ya, bişi olmaz. Olsun elindeki de bulunsun.
Ben pandemiden önce pilates yapıyordum ama pandemi zamanı bıraktım bi daha başlamadım. Şimdi tekrar mat hamile pilates yapsam diyorum. Kötü mü diyorum acabaEgzersizle ilgili, imkan varsa pilatesi tavsiye ederim. Ben çok uzun yıllardır düzenlii pilatese gidiyorum. Aynı hocayla hamile pilatesine devam ama bir güne düştüm, işe gidince çok yoruluyorum. Benim hocam hep şöyle diyor. Hamilelik öncesinde egzersiz yapmayan birisi için yeni bie egzersize başlama zamanı değil, mesela o daha önce çalışmadığı birisini hamileyken almıyor derse, tercih etmiyor. Vücut başka çalışıyor çünkü. Eğer daha önce egzersiz yapmadıysa basit bir yürüyüş ve basit nefes çalışmaları yeterli diyor. Bence hiç yapmayıp basit şeylerde bile kas ağrısı yaşamak bununla ilgili,
Kilo almaman ne güzel işte. Bende karın dana gibi çıkmaya başladı artık. Gerçi hafifi göbekli arkadaşlarım kendi göbekleri ile kıyaslayıp üxülme diyorlar banaBebişlerim biz 21 hafta olduk ama ben hala hissedemiyorum oğluşumuaslında biliyordum hissedemem hemen diye düşünüyordum kemikli bir yapım var bileklerim falan kalındır ki oğluşumun olduğu yerde kesin geniş bir alan o yüzden hissetmiyorum diye düşünüyorum daha göbüşüm bile net çıkmadııı ama 72 kilodan 78 e geldim bu kilolar nere gidiyooo ben gibi olan var mııı yazın da bi rahatlayayım ya
Çok güzeller, iyi yapmışsın. Hastaneden çıkana kadar tek takım yetmiyo dediler bana da. Ben de hastaneye bebiş için 3 takım götürmeyi düşünüyorum yanımda.Hastane çıkışı 2 tane aldım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum birini biz çıkarken giydiririz diye sen kaç tane aldın şu kremi hemşireye vereceğim çıtçıtlı ve battaniyeyle şu diğerini de çıkarken giydiririz dedim
Bende bir tane daha 2 li takım koyarım o halde ne olur ne olmaz kız millet 10 lu takımlara 700 800 veriyor şaka gibi ahahha hayatta vermem cimriyim ben bunların ikisini 400 e aldım hahahaÇok güzeller, iyi yapmışsın. Hastaneden çıkana kadar tek takım yetmiyo dediler bana da. Ben de hastaneye bebiş için 3 takım götürmeyi düşünüyorum yanımda.
Ben de veremem ya. Parası olan veriyor bebişim. Bizim aldıklarımızda iş görüyor, sıkıntı yok. Bebişler cıbıldak kalmayacak sonuçtaBende bir tane daha 2 li takım koyarım o halde ne olur ne olmaz kız millet 10 lu takımlara 700 800 veriyor şaka gibi ahahha hayatta vermem cimriyim ben bunların ikisini 400 e aldım hahaha
Hissedeceğim günü dört gözle bekliyorum kuzumBebeğin konumu, plasentanın konumu, iç karnın genişliği falan bir sürü etken var. Ben de 7 kilo aldım ve karnım çok büyümedi ama kendime şöyle yandan baktığımda epey genişlemiş duruyorum. Yani içeriyi genişletecek şekilde kilo alıyoruz bence. Ultrasonda hareketliyse bebiş tedirgin olma bugün yarın hissedersin
Bende bir tane daha 2 li takım koyarım o halde ne olur ne olmaz kız millet 10 lu takımlara 700 800 veriyor şaka gibi ahahha hayatta vermem cimriyim ben bunların ikisini 400 e aldım hahaha
Ben veriyom kızlar ama çok beğendim napim. Bence ben de haklıyımBen de veremem ya. Parası olan veriyor bebişim. Bizim aldıklarımızda iş görüyor, sıkıntı yok. Bebişler cıbıldak kalmayacak sonuçta
Benle birlikte ayrıntılı ultrasona giren bir kız vardı çıtı pıtı birşey ama göbüşü kocamandı onu gördükten sonra ben hamilemiyim ya dedim kendi kendimeKilo almaman ne güzel işte. Bende karın dana gibi çıkmaya başladı artık. Gerçi hafifi göbekli arkadaşlarım kendi göbekleri ile kıyaslayıp üxülme diyorlar banaama şişiyorum yani erkenden. Bebek mevzusunda bana doktor 20den önce hissetmezsin dedi. Ama ben hissediyorum artık baya. Senin de başlar yakında. Bi de plesanta önde değil miydi senin? Anca gelir hissi diye düşğnüyorum
Yerim onu uslu kuzuHissedeceğim günü dört gözle bekliyorum kuzumbenim sıpa çok uslu galiba bana rahatsızlık vermek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?