2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amanınnn kungfu bebek geliyo desene yani böyle haşin egzersizler muhakkak faydalıdır ama doğum ve sonrasında bize esnek kaslar lazım. O da anca pilatesle yogayla bacım napcan

Egzersizle ilgili, imkan varsa pilatesi tavsiye ederim. Ben çok uzun yıllardır düzenlii pilatese gidiyorum. Aynı hocayla hamile pilatesine devam ama bir güne düştüm, işe gidince çok yoruluyorum. Benim hocam hep şöyle diyor. Hamilelik öncesinde egzersiz yapmayan birisi için yeni bie egzersize başlama zamanı değil, mesela o daha önce çalışmadığı birisini hamileyken almıyor derse, tercih etmiyor. Vücut başka çalışıyor çünkü. Eğer daha önce egzersiz yapmadıysa basit bir yürüyüş ve basit nefes çalışmaları yeterli diyor. Bence hiç yapmayıp basit şeylerde bile kas ağrısı yaşamak bununla ilgili,

Bebeğin konumu, plasentanın konumu, iç karnın genişliği falan bir sürü etken var. Ben de 7 kilo aldım ve karnım çok büyümedi ama kendime şöyle yandan baktığımda epey genişlemiş duruyorum. Yani içeriyi genişletecek şekilde kilo alıyoruz bence. Ultrasonda hareketliyse bebiş tedirgin olma bugün yarın hissedersin

Arkadaşlarımın fotolarına baktım geçen. Hep 7. ay ile birlikte karın baya büyümüş. Bizim de öyle olur herhalde.

Kızlar selam bu hastane çıkışlarının içerisine normal çıtçıtlı body giydirilse olmuyor mu be illa yandan çıtçıtlı zıbın mı lazım onu da aldım ama çok ince bu ya çocuğum üşür

Ben normal çıtçıtlı body giydircem ya. Üstüne de çıtçıtlı tulum

Benim arkadaşlarım da öyle giydirdiler ya, bişi olmaz. Olsun elindeki de bulunsun.
Hastane çıkışı 2 tane aldım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum birini biz çıkarken giydiririz diye sen kaç tane aldın şu kremi hemşireye vereceğim çıtçıtlı ve battaniyeyle şu diğerini de çıkarken giydiririz dedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-20-14-07-56-699_com.solidict.ebebek.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-12-20-12-16-46-500_com.solidict.ebebek.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 55
Ben pandemiden önce pilates yapıyordum ama pandemi zamanı bıraktım bi daha başlamadım. Şimdi tekrar mat hamile pilates yapsam diyorum. Kötü mü diyorum acaba

Kilo almaman ne güzel işte. Bende karın dana gibi çıkmaya başladı artık. Gerçi hafifi göbekli arkadaşlarım kendi göbekleri ile kıyaslayıp üxülme diyorlar bana ama şişiyorum yani erkenden. Bebek mevzusunda bana doktor 20den önce hissetmezsin dedi. Ama ben hissediyorum artık baya. Senin de başlar yakında. Bi de plesanta önde değil miydi senin? Anca gelir hissi diye düşğnüyorum

Çok güzeller, iyi yapmışsın. Hastaneden çıkana kadar tek takım yetmiyo dediler bana da. Ben de hastaneye bebiş için 3 takım götürmeyi düşünüyorum yanımda.

Çok güzeller, iyi yapmışsın. Hastaneden çıkana kadar tek takım yetmiyo dediler bana da. Ben de hastaneye bebiş için 3 takım götürmeyi düşünüyorum yanımda.
Bende bir tane daha 2 li takım koyarım o halde ne olur ne olmaz kız millet 10 lu takımlara 700 800 veriyor şaka gibi ahahha hayatta vermem cimriyim ben bunların ikisini 400 e aldım hahaha

Bende bir tane daha 2 li takım koyarım o halde ne olur ne olmaz kız millet 10 lu takımlara 700 800 veriyor şaka gibi ahahha hayatta vermem cimriyim ben bunların ikisini 400 e aldım hahaha
Ben de veremem ya. Parası olan veriyor bebişim. Bizim aldıklarımızda iş görüyor, sıkıntı yok. Bebişler cıbıldak kalmayacak sonuçta

Hissedeceğim günü dört gözle bekliyorum kuzum benim sıpa çok uslu galiba bana rahatsızlık vermek istemiyor

Ben de veremem ya. Parası olan veriyor bebişim. Bizim aldıklarımızda iş görüyor, sıkıntı yok. Bebişler cıbıldak kalmayacak sonuçta
Ben veriyom kızlar ama çok beğendim napim. Bence ben de haklıyım 10lu takımlar da kullanılır dimi. Vicdan rahatlatmaya çalılıyorumşu anda bu arada o iki takım da çok güzelmiş beğendim

Benle birlikte ayrıntılı ultrasona giren bir kız vardı çıtı pıtı birşey ama göbüşü kocamandı onu gördükten sonra ben hamilemiyim ya dedim kendi kendime
Sende deseydin ne üzülcem aslan yatıyor burada diye hahah
Bizim 21 oldu kuzum artık hissetmik istiyor bu beden o sıpayı yok benm plasanta önde değil yani öndeysede bana birşey demedi malum dev hast doktorları

Hissedeceğim günü dört gözle bekliyorum kuzum benim sıpa çok uslu galiba bana rahatsızlık vermek istemiyor
Yerim onu uslu kuzu inşallah hemen hissedersin sen de. Bu arada birden başlıyor hisler. Öncesinde acaba gaz mı falan diyorsun o ayrı ama bi gün bi bakıyorsun pat pat hissediyorsun. Gerçekten çok değişik bişeymiş. Allah herkese en kısa sürede nasip etsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…