2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben jilet sağlıklı yöntem diye biliyorum.

Ben braun epilasyon makinesi kullanıyorum. Önceden de aynı makineyi kullanıyordum genital bölgede. Hamilelikte de sıkıntı yaşamadım

64 kiloydum 23 haftalık 71 oldum
İştah açılması yaıyormusunuz? Ben 1-2 haftadır gözüm dönmüş gibiyim bu saatlerde. Mesela yarım saattir canım kalkıp tost yapmak istiyo ama tutuyorum kendimi. Bugün çok fazla şey yedim. Aslında tokum ama hala yeme isteğim var.

Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?

Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
Kuzucum ben 77ydim ilk 3 ay istifradan 74-75lere indim 23+3 kontrole gittik 80 olmuşum bebişte 540 gram olmuş bu arada isme karar verdik Ahmed Zeyd olucak nasipse

Kuzucum ben 77ydim ilk 3 ay istifradan 74-75lere indim 23+3 kontrole gittik 80 olmuşum bebişte 540 gram olmuş bu arada isme karar verdik Ahmed Zeyd olucak nasipse
Olsun 3 kilo aldın sayılır. İlk öğrendiğinde 77 miş Hayırla sağlıkla doğsun, ismiyle güzel yaşasın inşallah.

Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?

Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
60’la başladım 67 oldum 21+3
Ama benim yememi etkileyecek kadar bulantım hiç olmadı. Hamilelik öncesinde de iştahlı bi insandım hamilelikte de artarak devam ediyo

60’la başladım 67 oldum 21+3
Ama benim yememi etkileyecek kadar bulantım hiç olmadı. Hamilelik öncesinde de iştahlı bi insandım hamilelikte de artarak devam ediyo
Ya bir de kilosu az olanlar daha fazla kilo alırmış ve normalmiş. Beklenen bişimiş.

Olsun 3 kilo aldın sayılır. İlk öğrendiğinde 77 miş Hayırla sağlıkla doğsun, ismiyle güzel yaşasın inşallah.
Amin cümlemizin inşallah sen hatırlar mısın bilmiyorum ama temmuz ayında bir grup vardı sen yumurta büyütme sürecindeydim bende yeni gebe olduğumu öğrenmiştim konuşuyorduk o zaman sana çok dua etmiştim en az kendi gebeliğim kadar sevinmiştim sonradan senin gebeliğini duyunca Rabbim kucağımıza sağ salimen almayı nasip etsin inşallah

Ben 21 haftadan sonra iştahım bir açıldı pir açıldı hamur işleri tostlar akşamları yemek yemiyordum ama ozamanda canım tatlı istiyordu çay yanı 2hafta içinde rahat 3kilo almışımdır öyle bi iştah doyum hissini alamıyordum bide üstümde de ağırlık vardı şuan kendimi frenliyorum yürüyüşe başladım egzersizde yapmayı düşünüyorum evde yürümekten çok evimiz 5kat asansör yok çıkarken nefes nefese kalıyorum

Ya bir de kilosu az olanlar daha fazla kilo alırmış ve normalmiş. Beklenen bişimiş.
Valla en son gittiğim ve devam edeceğim doktorun yaklaşımı başlangıca değil de kaç kilo aldığımıza odaklı geçen hafta gittim, çok değil ama biraz fazla almışsın karbonhidratı azalt dedi. Ben de bi haftadır frenlemeye çalışıyorum bu hafta almamışım şükür.

Hatırlıyorum bebeğim. Grubu ben kurmuştum. Temmuz-Ağustos hamiş kalmak isteyenler diye 2 ayda 50 hamiş çıkartmıştık. Bol olumlama, pozitif düşünceler ve güzel değerlendirmeler tedavilerle

Allah razı olsun ettiğin duan için birtanem

Ben de günlük yürüyüpş süremi artırmak istiyorum. Artık daha iyi hissediyorum. Gündüz vakti çıkııp hiç olmazsa yarım saat yürümek istiyorum. Ama bakalım.

Ben de günlük yürüyüpş süremi artırmak istiyorum. Artık daha iyi hissediyorum. Gündüz vakti çıkııp hiç olmazsa yarım saat yürümek istiyorum. Ama bakalım.
Bu aralar havaşarda güzel değerlendirmek lazım

Doğru, habire yeme ve gereksiz kilo alma diyolar her kontrolde. İyi bari frenleyebiliyorsan o da güzel.

Ben de karbonhidratı bu midemin kötü olduğu dönemde abarttım ve bağımlılık yarattı resmen. Kendime yeni yıl hedefi koydum. Yeni yılla birlikte daha sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Bari son 3-4 ayda bebişe yarayan şeyler yiyim hazır beslenmem normale de döndü. Son 2 aydır iyice abarttım.

Ben bu sene Nisan ayında 75 kiloydum. Sağlıklı beslneme ve haftaiçi 5 gün 1 er saat pilates yaparak 68 kiloya kadar düşmüştüm 3 ayın sonunda. Ama Temmuzda tekrar bebiş çalışmasına başlayınca ne spor ne sağlıklı beslenme yapmıştım ve 1 ayda 68'den 71'e çıkmıştım. Neyse amann veririz

Bu aralar havaşarda güzel değerlendirmek lazım
Ay evet ya, havalar gerçekten sıcak ilerliyor. Ben hayatımda Aralık ayında böyle sıcak hava hatırlamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Aslında anormal bir durum.

Yarın ve öbür gün full yağmur ama hafta sonundan itibaren öğlen güneş varken çıkıp yürüyeceğim artık. Azıcık d vitamini alim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…