- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ben jilet sağlıklı yöntem diye biliyorum.Arkadaşlar genital bölge temizliğini philips marka epilasyon makinesi kullanan varmı jilett sağlıklı değil sanırım makine bakmam gerekicek ağdaaya cesaret edemiyorum eskiden sir yapıyordum hamilelikte denemedim dahii fikriniz varmı
56 ile kaldım şuan 60 ım canım 22+5Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
64 kiloydum 23 haftalık 71 oldumKızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Bakalım kaçla kapatacağız tükkanı. Asıl kilo alma bu aydan itibaren başlıyormuş.56 ile kaldım şuan 60 ım canım 22+5
Ben braun epilasyon makinesi kullanıyorum. Önceden de aynı makineyi kullanıyordum genital bölgede. Hamilelikte de sıkıntı yaşamadımArkadaşlar genital bölge temizliğini philips marka epilasyon makinesi kullanan varmı jilett sağlıklı değil sanırım makine bakmam gerekicek ağdaaya cesaret edemiyorum eskiden sir yapıyordum hamilelikte denemedim dahii fikriniz varmı
İştah açılması yaıyormusunuz? Ben 1-2 haftadır gözüm dönmüş gibiyim bu saatlerde. Mesela yarım saattir canım kalkıp tost yapmak istiyo ama tutuyorum kendimi. Bugün çok fazla şey yedim. Aslında tokum ama hala yeme isteğim var.64 kiloydum 23 haftalık 71 oldum
Kuzucum ben 77ydim ilk 3 ay istifradan 74-75lere indim 23+3 kontrole gittik 80 olmuşumKızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Olsun 3 kilo aldın sayılır. İlk öğrendiğinde 77 mişKuzucum ben 77ydim ilk 3 ay istifradan 74-75lere indim 23+3 kontrole gittik 80 olmuşumbebişte 540 gram olmuş bu arada isme karar verdik Ahmed Zeyd olucak nasipse
60’la başladım 67 oldum 21+3Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Ya bir de kilosu az olanlar daha fazla kilo alırmış ve normalmiş. Beklenen bişimiş.60’la başladım 67 oldum 21+3
Ama benim yememi etkileyecek kadar bulantım hiç olmadı. Hamilelik öncesinde de iştahlı bi insandım hamilelikte de artarak devam ediyo
Amin cümlemizin inşallah sen hatırlar mısın bilmiyorum ama temmuz ayında bir grup vardı sen yumurta büyütme sürecindeydim bende yeni gebe olduğumu öğrenmiştim konuşuyorduk o zaman sana çok dua etmiştim en az kendi gebeliğim kadar sevinmiştim sonradan senin gebeliğini duyunca Rabbim kucağımıza sağ salimen almayı nasip etsin inşallahOlsun 3 kilo aldın sayılır. İlk öğrendiğinde 77 mişHayırla sağlıkla doğsun, ismiyle güzel yaşasın inşallah.
Ben 21 haftadan sonra iştahım bir açıldı pir açıldı hamur işleri tostlar akşamları yemek yemiyordum ama ozamanda canım tatlı istiyordu çay yanı 2hafta içinde rahat 3kilo almışımdır öyle bi iştah doyum hissini alamıyordum bide üstümde de ağırlık vardı şuan kendimi frenliyorum yürüyüşe başladım egzersizde yapmayı düşünüyorum evde yürümekten çok evimiz 5kat asansör yok çıkarken nefes nefese kalıyorumİştah açılması yaıyormusunuz? Ben 1-2 haftadır gözüm dönmüş gibiyim bu saatlerde. Mesela yarım saattir canım kalkıp tost yapmak istiyo ama tutuyorum kendimi. Bugün çok fazla şey yedim. Aslında tokum ama hala yeme isteğim var.
Valla en son gittiğim ve devam edeceğim doktorun yaklaşımı başlangıca değil de kaç kilo aldığımıza odaklıYa bir de kilosu az olanlar daha fazla kilo alırmış ve normalmiş. Beklenen bişimiş.
Hatırlıyorum bebeğim. Grubu ben kurmuştum. Temmuz-Ağustos hamiş kalmak isteyenler diyeAmin cümlemizin inşallah sen hatırlar mısın bilmiyorum ama temmuz ayında bir grup vardı sen yumurta büyütme sürecindeydim bende yeni gebe olduğumu öğrenmiştim konuşuyorduk o zaman sana çok dua etmiştim en az kendi gebeliğim kadar sevinmiştim sonradan senin gebeliğini duyunca Rabbim kucağımıza sağ salimen almayı nasip etsin inşallah
Ben de günlük yürüyüpş süremi artırmak istiyorum. Artık daha iyi hissediyorum. Gündüz vakti çıkııp hiç olmazsa yarım saat yürümek istiyorum. Ama bakalım.Ben 21 haftadan sonra iştahım bir açıldı pir açıldı hamur işleri tostlar akşamları yemek yemiyordum ama ozamanda canım tatlı istiyordu çay yanı 2hafta içinde rahat 3kilo almışımdır öyle bi iştah doyum hissini alamıyordum bide üstümde de ağırlık vardı şuan kendimi frenliyorum yürüyüşe başladım egzersizde yapmayı düşünüyorum evde yürümekten çok evimiz 5kat asansör yok çıkarken nefes nefese kalıyorum
Ben 21 haftadan sonra iştahım bir açıldı pir açıldı hamur işleri tostlar akşamları yemek yemiyordum ama ozamanda canım tatlı istiyordu çay yanı 2hafta içinde rahat 3kilo almışımdır öyle bi iştah doyum hissini alamıyordum bide üstümde de ağırlık vardı şuan kendimi frenliyorum yürüyüşe başladım egzersizde yapmayı düşünüyorum evde yürümekten çok evimiz 5kat asansör yok çıkarken nefes nefese kalıyorum
Bu aralar havaşarda güzel değerlendirmek lazımBen de günlük yürüyüpş süremi artırmak istiyorum. Artık daha iyi hissediyorum. Gündüz vakti çıkııp hiç olmazsa yarım saat yürümek istiyorum. Ama bakalım.
Doğru, habire yeme ve gereksiz kilo alma diyolar her kontrolde. İyi bari frenleyebiliyorsan o da güzel.Valla en son gittiğim ve devam edeceğim doktorun yaklaşımı başlangıca değil de kaç kilo aldığımıza odaklıgeçen hafta gittim, çok değil ama biraz fazla almışsın karbonhidratı azalt dedi. Ben de bi haftadır frenlemeye çalışıyorum bu hafta almamışım şükür.
Ay evet ya, havalar gerçekten sıcak ilerliyor. Ben hayatımda Aralık ayında böyle sıcak hava hatırlamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Aslında anormal bir durum.Bu aralar havaşarda güzel değerlendirmek lazım
İlkinde 12 ikincisinde 9 aldım ben bunda 13 alırım gibi hissediyorumBakalım kaçla kapatacağız tükkanı. Asıl kilo alma bu aydan itibaren başlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?